Ohita
Nina Olin nimitetty Orkla Suomen henkilöstö- ja viestintäjohtajaksi

Uutinen -

Nina Olin nimitetty Orkla Suomen henkilöstö- ja viestintäjohtajaksi

Orkla Suomen uuteen People, Culture and Communications Director -tehtävään on nimitetty KTM, VTK, eMBA Nina Olin. Olin siirtyy tehtävään Orklan Suomen yritysten viestintäjohtajan paikalta ja jatkaa Orkla Suomen johtoryhmän jäsenenä.

Nina Olin on työskennellyt Orklan viestintäorganisaatiossa vuodesta 2018. Hänellä on yli 20 vuoden vahva kokemus viestinnän, yhteiskuntasuhteiden ja yrityskulttuurin kehittämisestä sekä johtamisesta. Aiemmin Olin on työskennellyt kauppakorkeakoulu Hankenilla sekä liikkeenjohdon konsultointiyritys Vectiassa.

"Orkla Suomen strategia lähtee ammattimaisesta tiimistä sekä kulttuurista, joka korostaa rohkeutta, vastuun antamista ja yhteistyötä. Nina Olinilla tulee olemaan tärkeä rooli organisaatiossamme ihmisistä, kulttuurista ja viestinnästä vastaavan uuden funktion vetäjänä ja kehittäjänä", Orkla Suomen toimitusjohtaja Pasi Flinkman kertoo.

"Olen todella iloinen uudesta tehtävästäni Orkla Suomessa. Haluamme olla Suomen paras ruokatalo, jonka tärkeä osa on hyvinvoiva ja osaava henkilöstö. HR:n, viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden muodostama kokonaisuus antaa funktiollemme erinomaiset lähtökohdat entistä vahvemman yrityskulttuurin ja menestyksen rakentamiselle", Nina Olin kertoo.

Olin aloittaa Orkla Suomen People, Culture and Communications Director -tehtävässä 1.4.2023.

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi