Ohita
Wellnessmalli-kilpailun 2020 finalistit, Johanna Tähtinen ja Selina Malinen valittu L300-brändilähettiläiksi vuodelle 2021

Uutinen -

Wellnessmalli-kilpailun 2020 finalistit, Johanna Tähtinen ja Selina Malinen valittu L300-brändilähettiläiksi vuodelle 2021

Fitnessmalli-kilpailusta Wellnessmalli-kilpailuksi vuonna 2019 muuttunut Wellnessmalli-kisa toteutettiin tänä vuonna koronapandemian vuoksi pääosin sosiaalisen median kautta. Kilpailun pääsponsorina toiminut L300 valitsi valovoimaisen finaalikymmenikön joukosta vuodelle 2021 kaksi tuoretta brändilähettilästä: kosmetologit ja kauneudenhoitoalan yrittäjät, forssalaisen Johanna Tähtisen ja lahtelaisen Selina Malisen.

Wellnessmalli-kilpailu on hyvinvointikilpailu, joka puhuu positiivisen ajattelumaailman, tasapainoisten elintapojen sekä henkilökohtaisen hyvinvoinnin puolesta. L300 kokee samat arvot vahvasti omikseen ja haluaa jatkossakin olla mukana edistämässä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Viesti on tärkeä etenkin muuttuneessa maailmassa, ja Wellnessmalli-organisaatio on tehnyt hyvää työtä nostaakseen näitä arvoja esille kisassa.

"Jokainen voi hyvin kun saa olla oma itsensä. Myös iho."

L300-ihonhoitotuotteet perustuvat ruotsalaiseen lääketieteelliseen löytöön ja tuotteissa käytetään samoja aineita, joita iho tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. Tuotteissa on huomioitu erityisesti kuiva ja haasteellinen iho. L300-tuotteet ovat Suomessa myynnissä päivittäistavarakaupoissa kautta maan.

"Tuoreiden brändilähettiläiden ammattitaito kauneuden ja kosmetiikan parissa on omiaan vahvistamaan L300 brändiviestiä entisestään ja tuomaan uusia kuluttajia tuotteidemme pariin. Olemme olleet todella tyytyväisiä heidän tuottamaansa sisältöön jo kilpailun aikana ja odotamme tulevaa yhteistyötä innolla", kertoo L300-tuotepäällikkö Hanna Hedberg Orkla Care Finlandilta.

Lisätietoja:

Hanna Hedberg, Brand Manager
050 550 9991, hanna.hedberg@orkla.fi

Taru Vuonamo-Pallasvirta, Community Specialist
040 626 5313, taru.vuonamo-pallasvirta@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö CCO / Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi