Ohita

Tiedote -

Ainutlaatuiset Nutrilett-ateriankorvikepastat laihduttajille

Axellus tuo markkinoille ainutlaatuiset pasta-ateriankorvikkeet miellyttävämpään painonhallintaan. Nyt painon kanssa kamppailevat voivat syödä hyvin myös painonhallinnan aikana. Terveelliset Nutrilett EatWell -pastat ovat täysipainoisia ja täyttäviä aterioita, joista löytyvät kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet. Lisäksi ne ovat valmisaterioiden tavoin helppovalmisteisia.

Nutrilett Eat Well -pasta-aterioiden proteiinipitoisuus on noin kaksinkertainen verrattuna tavalliseen täysjyväpastaan. Eat Well -aterioiden energiasta yli neljännes (26 % kokonaisenergiasta = E%, 19 g/annos) tulee hyvälaatuisesta proteiinista. Runsasproteiiniset pasta-ateriat takaavat pitkäkestoisen kylläisyydentunteen. Vastaavasti hiilihydraatteja ne sisältävät vain vähän. Hiilihydraatit ovat kuitenkin välttämättömiä myös laihdutettaessa, sillä ne ovat aivojen ensisijainen energianlähde. Aivot tarvitsevat päivässä 100-140 g hiilihydraatteja. EatWell -tuotteet sisältävät hiilihydraatteja 54 g/100 g eli yhdessä ateriassa (77 g) hiilihydraatteja on 42 grammaa.

EatWell-ateriat valmistuvat helposti kattilassa tai mikrossa, ja ne ovat vähälaktoosisia.

Ainutlaatuisia Nutrilett EatWell -aterioita on saatavilla kahdessa maussa: Tomato Penne ja Pasta Carbonara.

Ateriakorvikkeilla pysyvää painonhallintaa

Nopeat EatWell -valmisateriat pohjautuvat LCD eli Low Calorie Diet -menetelmään. Ravintoaineiltaan tasapainoisilla ateriankorvikkeilla korvataan 1−3 ateriaa päivässä. Ruokavalion noudattaminen kiireisessäkin arjessa on näin vaivatonta ja nopeaa.

- Ylipainon syynä on monen suomalaisen mukaan kiire. Arki on vaativaa eikä ruuanlaittoon ole usein ylimäärin aikaa. Usein myös pelätään, että painonhallintaa varten kehitetyt valmisateriat eivät olisi maukkaita, Nutrilett-tuotepäällikkö Piritta Vaarna Axellus Oy:stä kertoo.

Laadukas koostumus

Nutrilett EatWell -ateriat antavat tunteen oikean aterian syömisestä mikä helpottaa dieetin noudattamista. Ne tarjoavat myös laihduttajien jatkuvasti toivomaa pureskeltavaa. Kaikissa Nutrilett-tuotteissa on ainutlaatuinen hiilihydraatti-, proteiini- ja kuitukoostumus, joten ne takavaat tasapainoisen ja terveellisen aterian.

Nutrilett EatWell -ateriat sisältävät 285–291 kcal/annos. Niiden sisältämästä energiasta 26 % eli yli neljännes on hyvälaatuista proteiinia. Koska Nutrilett Eat Well -aterioihin on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita, sen vitamiini- ja kivennäisainepitoisuus on jopa parempi kuin täysjyväpastan.

Nutrilett EatWell -ateriat ovat vakuuttaneet myös huippusuositun suomalaiskokin, Teresa Välimäen.

- Ruoka on intohimoni.  Uskon, että ihmiset ansaitsevat hyvää ruokaa myös painonpudotuksen ja painonhallinnan aikana. Siksi suosittelen Nutrilett EatWell -aterioita, Välimäki kertoo.

- Ansaitset maistuvaa ruokaa myös silloin, kun pudotat painoa!

 

http://www.nutrilett.fi/


Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi