Ohita
Bio-Oil Geeli kuivalle iholle hoitaa kuivaa ihoa uudella tavalla

Tiedote -

Bio-Oil Geeli kuivalle iholle hoitaa kuivaa ihoa uudella tavalla

Bio-Oil Geeli kuivalle iholle on kuivan ihon uutuustuote. Lähes 90 prosenttia öljyä sisältävä geeli on vuosien tuotekehityksen tulos. Sen ainutlaatuisen koostumuksen on kliinisissä testeissä todistettu parantavan merkittävästi kuivan ihon kosteustasapainoa. Ihohuokosia tukkimaton ja herkälle iholle sopiva ihonhoitogeeli on saatavana apteekeista marraskuusta 2019 alkaen.

Kuiva iho ärtyy helpommin

Ihon kuivuus on erityisesti talvisaikaan monien vaiva. Sekä kylmä pakkasilma että lämmin ja kuiva sisäilma kuivattavat ihoa nopeiden lämpötilamuutoksien ohella. Lisäksi lämpimät vaatteet voivat aiheuttaa hikoilua, joka ärsyttää ennestään kuivaa ihoa. Kuivan ihon tunnistaakin ikävästä kutinasta. Kuiva iho on erityisesti ihoatoopikkojen ja yli 70-vuotiaiden vaiva, mutta ihon hyvinvointiin kannattaa Pohjolan vaativassa säässä kaikkien kiinnittää huomiota.

Ihon kuivumiseen on syynä veden haihtumista estävien rasvojen määrän väheneminen ihon pinnassa sijaitsevassa marraskedessä eli sarveiskerroksessa. Tästä seuraa liiallinen veden haihtuminen ihon syvimmistä kerroksista, jolloin ihon pinta kuivuu. Kuivumisen jatkuessa ihoon muodostuu lievä, kutiava tulehdus. Kuiva iho on myös herkempi infektioille. Arkea häiritsevien, jatkuvien iho-oireiden, kuten kutinan tai selvästi ärtyneen ihon vuoksi, on hyvä hakeutua lääkärin vastaanotolle.

Uuden sukupolven tuote kuivan ihon hoitoon

Bio-Oil Geeli kuivalle iholle on pitkän tuotekehityksen tulos, jonka ansiosta se sisältää perinteisiin kosteusvoiteisiin verrattuna ylivertaisen 87 prosentin osuuden öljyä. Öljyn ohella geeli sisältää 10 prosenttia kosteutta sitovia aineita sekä vain 3 prosenttia vettä. Bio-Oil Geeli kuivalle iholle sisältää ihoa kosteuttavia ja kosteustasapainoa ylläpitäviä sheavoita ja glyseriiniä sekä ihon normaalia toimintaa edesauttavaa niasiinia eli B3-vitamiinia. Lisäksi se sisältää pehmentävää karbamidia sekä ärtynyttä ihoa rauhoittavaa kamomillaa.

Koostumuksensa ansiosta öljypohjainen geeli kuivuu nopeasti ja muodostaa suojaavan ja tahmaamattoman kalvon iholle, jonka ansiosta ihon kosteus ei pääse haihtumaan. Tämä edesauttaa ylläpitämään ihon ihanteellista kosteustasapainoa. Erittäin riittoisa geeli soveltuu koko vartalolle.

Herkkäihoisille soveltuva geeli ei tuki ihohuokosia ja se antaa ihon hengittää. Tuote levitetään pyörivin liikkein, kunnes voide on lähes kokonaan imeytynyt. Miedosti hajustettu Bio-Oil Geeli kuivalle iholle soveltuu koko perheelle kolmesta ikävuodesta ylöspäin. 

Bio-Oil Geeli kuivalle iholle

  • Pakkauskoot: 100 ja 200 ml
  • Säilyvyys 12 kk avaamisesta
  • Hinta alkaen 11,90 euroa

Jälleenmyyjät:
Saatavilla apteekeista. 

Kuluttajatiedustelut:
Maahantuoja: Orkla Care Oy
Äyritie 24, 01510 Vantaa
Puhelin: 010 218 3700

Lisätietoja medialle:
Nina Olin
nina.olin@orkla.fi, 050 572 7470

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita tuotteita henkilökohtaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja haavanhoitoon, kotitalouden puhdistukseen sekä suomalaiseen pukeutumiseen sopivia laadukkaita vaatteita ja alusvaatteita.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Möller, Nutrilett, Sana-Sol, Jordan, L300 ja Salvequick, Norlyn, Pierre Robert ja Black Horse. Olemme osa Orkla-konsernia.

Vastuullisuus on tärkeä osa Orklan toimintaa ja kehitämme siksi entistä terveellisempiä tuotteita, joiden valmistuksessa ja käytössä on otettu huomioon myös ympäristöasiat.

Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi