Ohita
Black Horse kannustaa miehiä kivesten omatarkkailuun Munien puolesta -kampanjassa

Tiedote -

Black Horse kannustaa miehiä kivesten omatarkkailuun Munien puolesta -kampanjassa

Black Horse on kolmatta kertaa toteuttamassa Munien puolesta -kampanjaa, jonka tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta miesten syövistä ja kerätä samalla varoja miesten syöpien tutkimukseen. Munien puolesta -kampanjaboksereiden pakkauksen sisältä löytyy ohjeet kivesten omatarkkailuun, ja jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta lahjoitetaan osa Syöpäsäätiölle.

Kivessyöpä on nuorten miesten yleisin pahanlaatuinen kasvain. Sen määrä on kasvanut Suomessa viisinkertaiseksi 40 vuoden aikana. Kivessyöpä yleistyy kaikissa länsimaissa, eikä yleistymisen syytä tunneta. Ennuste on kuitenkin hyvä, jos syöpä löydetään varhain.

Black Horse kannustaa miehiä kivesten omatarkkailuun Munien puolesta -kampanjaboksereiden pakkauksesta löytyvillä ohjeilla, ja jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta lahjoitetaan osa Suomen syöpäsäätiölle miesten syöpien tutkimukseen.

Black Horsen kampanjakasvona Munien puolesta -kampanjassa toimii näyttelijä Tero Tiittanen.

”Päätös lähteä mukaan Black Horsen kampanjakasvoksi, tai voisiko sanoa kampanjamuniksi, oli äärimmäisen helppo. Munien puolesta -kampanja on tärkeällä asialla keräämässä varoja syöpätutkimukseen ja kehottamassa miehiä omatarkkailuun. Lähipiirissäni on kuoltu näihin niin sanottuihin miestentauteihin, joten kampanja on siksikin minulle hyvin tärkeä”, sanoo Tiittanen kampanjaan mukaan lähtemisestä.

Black Horse on toiminut miesten alusasumarkkinoilla jo vuodesta 1975 ja on nykyisin Suomen tunnetuin miesten alusvaatemerkki. Vuonna 2022 ensimmäistä kertaa lanseeratut Munien puolesta -kampanjabokserit ja yhteistyö Syöpäsäätiön kanssa on ollut Black Horselle tärkeä tapa olla mukana tekemässä hyvää.

”Suomen tunnetuimpana miesten alusvaatemerkkinä meillä on mahdollisuus tehdä hyvää ja vaikuttaa suomalaisten miesten hyvinvointiin. Miesten syövät koskettavat tänä päivänä yhä useampaa suomalaista, ja tietoisuuden lisääminen asiassa on todella tärkeää. Black Horse haluaa puhua asioista rehellisesti, mutta pilke silmäkulmassa, ja siksi kampanjanimeksi valikoitui Munien puolesta. Bokserivalmistajana omatarkkailuohjeiden lisääminen kampanjapakkaukseen tuntui myös luontevalta tavalta vaikuttaa”, kertoo markkinointijohtaja Elina Standertskjöld-Nordenstam.

Tutki ja tunnustele – katso alta ohjeet kivesten omatarkkailuun

Kivessyövän ensioireita ovat kiveksessä tuntuva kyhmy, toisen kiveksen suureneminen, kiveksen kiinteyden muuttuminen tai kipu. Usein oire havaitaan itse, siksi omia kiveksiä kannattaa tutkia säännöllisesti.

Alla ohjeet omatarkkailuun. Otathan yhteyttä lääkäriin, jos huomaat jotain poikkeavaa.

  1. Tutki molemmat kivekset kummallakin kädellä vuorotellen.
  2. Pidä kivestä peukalon ja muiden sormien välissä ja pyörittele sitä kädessäsi.
  3. Kiinnitä huomiota mahdollisiin kyhmyihin tai muutoksiin kiveksen pinnassa.

Lisätietoja medialle:

Markkinointijohtaja Elina Standertskjöld-Nordenstam
elina.standertskjold-nordenstam@orkla.fi
p. 040 7522 804

Black Horse lahjoittaa jokaisesta myydystä Munien puolesta -kampanjapakkauksesta 1 euron Syöpäsäätiölle. Kampanjatuotetta on saatavana 1.3. – 31.3.2024 päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista kautta maan.

Syöpäsäätiön Munien puolesta -keräyksellä kerätään varoja miesten syöpien tutkimukseen eli eturauhas- ja kivessyövän tutkimukseen Suomessa. Munien puolesta -keräys näkyy yleisölle monin tavoin Liigan jääkiekko-otteluissa ja MTV:n kanavissa 13.2. – 12.3.2024. Munien puolesta -keräykseen voi osallistua lahjoittamalla Syöpäsäätiölle.

Aiheet

Kategoriat


Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi