Ohita
Nyrkkeilyn Euroopan mestari Edis Tatli
Nyrkkeilyn Euroopan mestari Edis Tatli

Tiedote -

Black Horse muistaa isää Edis Tatlin kanssa

Suomessa poikkeuksellinen alushousukampanja on vallannut ulkomainokset ja digitaaliset mainosalustat. Edis Tatli esiintyy Zlatanin ja Cristiano Ronaldon tapaan mainoskasvona pelkissä alushousuissa.

1970-luvulta asti miesten alusasumarkkinoilla ollut Black Horse halusi tämän vuotisessa isänpäiväkampanjassaan rohkaista isiä ja poikia puhumaan avoimesti tunteistaan. Kampanjan kasvoksi valikoitui nyrkkeilyn Euroopan mestari Edis Tatli. Nyrkkeilysaavutuksistaan tunnettu sympaattinen urheilija hurmasi koko kansan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa syksyllä 2018 ja uskaltautui rohkeasti mukaan Concreto Agencyn suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjaan.

”Arvostin todella paljon tyylikästä ideaa arvostetun brändin kanssa. Paidatta esiintyminen nyrkkeilykehässä on minulle tuttua, mutta oli yllättävän helppoa poseerata kameran edessä myös pelkissä alushousuissa. Tärkeää minulle oli, että kampanja kunnioittaa lajiani ja ennen kaikkea isääni, jonka merkitys urallani on ollut valtava”, kertoo Edis Tatli.

Kampanjaan liittyvän videon on kuvannut ja leikannut JVG:n Ikuinen Vappu -musiikkivideon kuvauksesta ja leikkauksesta vastannut Elias Markkula ja sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Aki Linnanahde. Kampanjan still-kuvat otti lukuisista muotikuvista tunnettu Jan Lönnberg.

Kampanja on saanut kaikin puolin hyvän vastaanoton. Arvostimme Ediksen uskallusta lähteä mukaan kampanjaan, jonka aihe on hyvinkin henkilökohtainen. Tarina on aito ja sen takia niin koskettava. Filmi on toiminut pitkänä versiona erittäin hyvin YouTubessa, saaden erinomaiset luvut loppuun asti katselussa”, hehkuttaa Black Horsen markkinoinnista vastaava Elina Standertskjöld-Nordenstam.

Yhteensä Edis Tatlin tähdittämä video on kerännyt YouTubessa jo yli 110 000 näyttökertaa.

Muista isää. Edis Tatli x Black Horse video: https://www.youtube.com/watch?v=e0DUqhZrLfI

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jukka Vaittinen

Concreto Agency Oy, CEO

0407158697

Elina Standertskjöld-Nordenstam

Orkla Care Finland / Pierre Robert Oy, Head of Marketing

0407522804

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi