Ohita
CuraMed-uutuustuote tuo helpotusta tukkoiseen oloon

Tiedote -

CuraMed-uutuustuote tuo helpotusta tukkoiseen oloon

Kun aivastuttaa, nenä on tukossa ja kurkku käheä ja karhea, ota avuksesi hyvänmakuiset CuraMed-kurkkutabletit tukkoiseen oloon, kurkun käheyteen ja karheuteen sekä vastustuskyvylle.

CuraMed on vuonna 1989 Norjassa perustettu kurkkutablettibrändi, jonka menestys on saanut alkunsa ternimaitotableteista. Tuotteiden teho perustuu edelleen luonnon raaka-aineisiin. Tuoteperheeseen kuuluu kolme tuotetta kolmeen eri tarkoitukseen: CuraMed Viilentävä tukkoiseen oloon, CuraMed Lämmittävä käheälle ja karhealle kurkulle sekä CuraMed Vahvistava vastustuskyvylle.

CuraMed Viilentävä -uutuuskurkkutabletti avaa ja raikastaa hengitystiet, rauhoittaa kurkkua, nielua ja äänihuulia sekä tukee hengityselimistön toimintaa. CuraMed Viilentävä sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon öljyjä, eukalyptus- ja fenkoliöljyä sekä mentolia, joiden viilentävä teho tuntuu kurkussa, nielussa ja nenässä. Eukalyptuksella ja fenkolilla on rauhoittava ja miellyttävä vaikutus kurkkuun, nieluun ja äänihuuliin. Mentoli avaa hengitystiet ja auttaa parantamaan ilmanvirtausta nenään.

Curamed Lämmittävä on yrtti-hunaja-imeskelytabletti kurkun käheyteen ja karheuteen. Se rauhoittaa karheaa kurkkua ja avaa hengitystiet. Tuote sisältää valikoituja lämmittäviä luonnonaineita – inkivääriä, mentolia, hunajaa ja timjamia – jotka hellivät ja lämmittävät käheää ja karheaa kurkkua. Imeskelytabletin pehmeä sisus rauhoittaa karheaa kurkkua ja avaa hengitystiet.

Curamed Vahvistava on vitamiini-ternimaito-imeskelytabletti vastustuskyvylle. Ternimaidon lisäksi se sisältää C-vitamiinia ja niasiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä. Niasiini edistää myös limakalvojen pysymistä normaaleina. Curamed Vahvistava -kurkkutabletin maku syntyy aidosta mustaherukasta ja mustikasta.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Laura Raivio, laura.raivio@axellus.fi, 040 653 3304

Brand Manager Anniina Luukkonen, anniina.luukkonen@axellus.fi, 050 311 0808

Tiedote ja tuotekuvat saatavilla sähköisenä osoitteessa: www.axellus.fi

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi