Ohita
Ikoninen ja rakastettu Finnwear-brändi palaa juurilleen laadukkaiden arkivaatteiden valmistajaksi

Tiedote -

Ikoninen ja rakastettu Finnwear-brändi palaa juurilleen laadukkaiden arkivaatteiden valmistajaksi

UPEA PALUU: Finnwear palaa juurilleen laadukkaiden ja ajattomien arkivaatteiden valmistajana. Uusi, suomalaisia juuria ja mieltymyksiä kunnioittava vaatemallisto lanseerataan yhteistyössä K-Citymarketin kanssa.

Finnwearin tarina Suomessa alkoi jo 70-luvulla, jolloin brändin maahantuomat koko perheen vaatteet valloittivat suomalaisten sydämet. Viimevuosina brändi on opittu tuntemaan ennen kaikkea sen kauniista uima-asuista, jotka on suunniteltu tuhansien järvien kansalle kestämään aikaa ja aktiivista käyttöä.

Finnwearin ja K-Citymarketin yhteistyömalliston tavoitteena on tehdä tyylikkäästä pukeutumisesta entistä mukavampaa ja vaivattomampaa tuomalla helposti yhdisteltävät ja käytännölliset vaatteet osaksi suomalaisten arkipukeutumista. Klassisia t-paitoja, hameita, housuja ja mekkoja sisältävä mallisto on saanut inspiraationsa maailmalla kasvavasta kapselipukeutumisen trendistä, joka pohjautuu minimalismin ja ajattoman pukeutumisen suosioon ja toimii vastaiskuna alati vaihtuville trendeille. Malliston keskiössä onkin sesongista toiseen ajankohtaiset vaatteet, jotka ovat helposti yhdisteltävissä niin malliston omiin tuotteisiin, kuin jo kunkin omasta vaatekaapista löytyviin vanhoihin suosikkeihin.

Elämää varten suunniteltu

Uuden yhteistyömalliston suunnittelussa on pyritty korostamaan Finnwearin tunnistettavaa tyyliä ja skandinaavista estetiikkaa. Mallisto yhdistelee upeasti raikkaita printtejä klassisiin väriyhdistelmiin sekä ajattomiin leikkauksiin, ja tuo K-Citymarketteihin valikoiman tyylikkäitä laatuvaatteita hyvässä hinta-laatusuhteessa kaikkien saataville.

"Olemme todella innoissamme pystyessämme palaamaan juurillemme ja valjastamaan ymmärryksemme suomalaisten pukeutumistottumuksista ja trendeistä käytäntöön. Yhdessä K-Citymarketin kanssa onnistumme tarjoamaan suomalaisille laajan valikoiman niin arkisia perusvaatteita kuin juhlavampiakin asuja, jotka henkivät vaatemerkin pitkää historiaa muodin parissa, ilmentäen elämäniloa & ajatonta tyylikkyyttä", kommentoi markkinointijohtaja Elina Standertskjöld-Nordenstam Finnwearilta.

Yhteistyömalliston suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kestäviin ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka takaavat vaatteiden pitkän käyttöiän ja kestävyyden. Helposti yhdisteltävillä vaatteilla ja loputtomilla stailausmahdollisuuksilla yhteistyömallisto tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä niin töihin kuin vapaa-ajalle, tarjoten samalla mukavuutta ja helppoutta pukeutumiseen kaiken ikäisille.

Olemme ylpeitä, että voimme esitellä asiakkaillemme yhteistyömalliston, jossa ajaton tyyli yhdistyy sulavasti moderniin muotiin. Uskomme, että asiakkaamme arvostavat laadukkaita ja kestäviä vaatteita, jotka he voivat yhdistää helposti osaksi omaa tyyliään ja joiden mitoitus palvelee kaikenlaisia vartalotyyppejä", sanoo K-Citymarketin osto- ja myyntijohtaja Hannele Åberg.

Yhteistyömallisto saapuu K-Citymarket-myymälöihin 24.4. alkaen. Lisätietoja mallistosta ja sen saatavuudesta on saatavilla KCM verkkosivuilla www.k-citymarket.fi.

Lisätietoja yhteistyömallistosta antavat:

Pierre Robert Oy:n markkinointijohtaja Elina Standertskjöld-Nordenstam
(elina.standertskjold-nordenstam@orkla.fi)

K-Citymarketin osto- ja myyntijohtaja Hannele Åberg
(hannele.aberg@kesko.fi)


Aiheet

Kategoriat


Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi