Ohita
Ilman rasvaa paahdettu Taffel Roust on ennennäkemätön uutuussipsi

Tiedote -

Ilman rasvaa paahdettu Taffel Roust on ennennäkemätön uutuussipsi

Taffel Roust on markkinoiden ensimmäinen perunasipsi, joka paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä ilman rasvaa. Ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä Taffel vastaa kuluttajien toiveisiin terveellisemmästä herkuttelusta.

Taffel tuo kauppoihin ilman rasvaa paahdetun ja Suomessa valmistetun perunasipsin, jonka valmistuksessa öljyä käytetään vain maustamiseen. Taffel Roust sisältää 11 % rasvaa, mikä on 58 % vähemmän rasvaa tavallisiin perunasnackseihin verrattuna. Makuina ovat suositut Ranch & Sourcre<3m ja kermaisen täyteläinen Cre<3my Garlic – vegaanisina versiona.

Uutuussipsin takana on ainutlaatuinen valmistusmenetelmä, ja täydellisen vähärasvaisemman sipsin eteen on tehty Ahvenanmaalla Taffelin tehtaalla töitä jo vuosia.

”Tavoitteenamme oli kehittää lähes rasvaton sipsi, jossa on kuitenkin Taffelin tuotteista tuttu herkullinen maku. Etsimme pitkään sopivaa valmistusmenetelmää, kunnes keksimme hyödyntää kuumaa suolapetiä, jossa perunasipsit paahdetaan rapeiksi ilman rasvaa. Tämän jälkeen ne saavat pinnalleen suihkauksen öljyä ja mausteet. Tuotekehittäjälle uudenlaisen sipsin luominen on joka kerta yhtä jännittävää, varsinkin jos markkinoilla ei ole yhtään samankaltaista tuotetta. Olemme todella ylpeitä siitä, miten onnistuimme Taffel Roustin kohdalla – tuotteessa on niin maku kuin suutuntuma täydellisesti kohdallaan”, kertoo Kenneth Johans Taffelin tehtaalta.

Terveellisempi herkuttelu kiinnostaa yli 80 % kuluttajista

Taffelin teettämän tutkimuksen mukaan jopa 82 % kuluttajista on kiinnostunut terveellisimmistä snackseista, ja erityisesti vähärasvaisuus on nouseva trendi.* Myös vegaanisten tuotteiden kysyntä kasvaa vuosi vuodelta. Taffelilla uutuustuotteet kehitetään aina kuluttajien mieltymysten mukaisesti, tuttuja suosikkeja unohtamatta.

”Meillä on tehty pitkäjänteisesti töitä sen eteen, että kuluttajille olisi tarjolla myös vähemmän rasvaa sisältäviä snackseja ja esimerkiksi pienempiä pussikokoja maltillisempaan herkutteluun. Lisäksi vegaanisiin sipseihin on panostettu paljon. Taffelilla on markkinoiden monipuolisin valikoima terveellisempiä ja vegaanisia linssi-, kikherne-, härkäpapu- ja perunapohjaisia snackseja, ja vähärasvaisempi perunasipsi Taffel Roust kruunaa tämän joukon loistavasti, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Kaikki Taffel-tehtaan tarvitsema sähkö temmataan tuulesta

Taffelin perunalastuja valmistetaan Ahvenanmaalla kotimaisesta saaristolaisperunasta. Suomen ehkäpä vihrein sipsitehdas valmistaa itse biokaasua, hyödyntää Ahvenanmaan saariston merituulia ja puhdistaa pesuvetensä jatkossa myös paikallisille viljelijöille kasteluvedeksi.

”Vuodesta 2020 kaikki Taffel-tehtaan tarvitsema sähkö on saatu paikallisen energiayhtiön tuottamasta tuulivoimasta. Yhden tuulimyllyn tuottama sähkö kattaa sipsitehtaan koko vuoden sähkön tarpeen. Taffelin sipsejä on lisäksi valmistettu jo vuosien ajan perunankuorista tuotetun biokaasun voimalla, millä on vähennetty tuotannosta aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä merkittävästi”, Väkelä sanoo.

*Foodwestin kuluttajatutkimus 2/2021

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäasiantuntija / Communications Specialist Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi