Ohita
Jordan, Lumme ja HTH näyttävät suuntaa vastuullisuudessa talven uutuustuotteilla

Tiedote -

Jordan, Lumme ja HTH näyttävät suuntaa vastuullisuudessa talven uutuustuotteilla

Orkla Care Finland haluaa alkuvuoden uutuustuotteillaan kannustaa tekemään parempia valintoja ympäristön ja itsesi puolesta. Valtaosa suomalaisista kertoo ekologisuuden vaikuttavan ostopäätöksiinsä, joten tuotteiden vastuullisuudella on väliä. Talven uutuuksissa on Joutsenmerkittyjä ja vegaanisia HTH-ihonhoitotuotteita, kierrätysmateriaaleista valmistettuja Jordan Green Clean -tuotteita sekä ympäristömerkityn Lumme-sarjan mikromuovittomat konetiskitabletit.

HTH – ympäristötietoiset uutuudet kuivalle iholle

HTH-sarjan ihonhoitotuotteet on kehitetty suojaamaan erityisesti pohjoismaista kuivaa ja herkkää ihoa, ja ne sopivat mainiosti koko perheelle. HTH-tuotteiden toiminta perustuu siihen, että ne palauttavat kosteustasapainon ihon omilla, luonnollisilla ainesosilla ja korjaavat jo syntyneitä ihovaurioita. Merkin nimi HTH tulee sanoista hjälper torr hud, eli auttaa kuivaa ihoa.

HTH-sarjan uutuuksiin kuuluvat hajusteettomat herkän ihon Sensitive-tuotteet, ihoa viilentävät ja hoitavat Aloe Vera -tuotteet sekä raikkaat Citrus-uutuudet. Kaikille sarjan tuotteille on antiperspiranttia lukuun ottamatta myönnetty Joutsenmerkki ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Ympäristö on huomioitu myös pakkauksissa käytetyllä kierrätysmuovilla. Tuotesarjaan kuuluu vartalovoiteiden lisäksi muun muassa suihkugeelejä ja deodorantteja - edullinen ja ekologinen HTH hurmaa koko perheen!

HTH-sarjan tuotteet tulivat kauppoihin tammikuussa ja ovat myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Jordan Green Clean -hammasharjojen myötä jo 40 000 kg vähemmän neitsytmuovia – kehitys jatkuu myös uusissa tuotteissa

Jordan Green Clean -hammasharja lanseerattiin Suomessa viime vuonna, ja se on löytänyt tiensä kuluttajien sydämiin niin Suomessa kuin muissakin maissa. Green Clean -hammasharja ja sen pakkaus on valmistettu 90-prosenttisesti kierrätysmuovista ja -pahvista. Kierrätysmateriaaleilla Jordan on onnistunut vähentämään jo 40 000 kg:lla neitsytmuovin käyttöä. Green Clean -hammasharja on saanut vuoden 2019 kierrätysmuovituotteen EPRO-palkinnon*, ja se on myös tanskalaisen Politiken-julkaisun ekologisten hammasharjojen testivoittaja.

Nyt Green Clean -sarja laajenee uusilla ympäristöä säästävillä tuotteilla: aikuisten ja nuorten hammastahnoilla, hammaslangoilla ja hammastikuilla. Hammastahnoille on myönnetty Joutsenmerkki ja Vegan-merkki, ja tahnat sisältävät 98 % luontaisia ainesosia. Pakkauksesta puolet on kierrätysmuovia.

Uudet Green Clean -sarjan tuotteet tulevat kauppoihin maaliskuussa ja ovat myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

Joutsenmerkitty Lumme-tuoteperhe laajenee mikromuovittomilla konetiskitableteilla

Pohjoismainen Lumme-brändi tekee töitä puhtaamman ympäristön puolesta. Joutsenmerkityt tuotteet täyttävät tiukat kriteerit, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset aina raaka-aineista, valmistusprosessista, kuljetuksista ja pakkausmateriaaleista tuotteen käyttöön asti.

Pyykinpesu- ja kodinpuhdistusaineiden lisäksi Lumme-tuotteita on nyt saatavilla myös keittiön puolelle astioidenpesuun. Lumme-konetiskitabletit puhdistavat astiat jo 50 asteessa, eivätkä ne sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita. Tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Konetiskitabletin suojakalvo on mikromuoviton ja liukeneva, joten sitä ei tarvitse erikseen poistaa ennen käyttöä. Pakkaukset ovat kätevän kokoisia pieneenkin keittiöön, ja ne on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista.

Lumme-konetiskitabletit tulevat kauppoihin helmikuussa ja ovat myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa.

*Lähde: Jordan Green Clean -hammasharja palkittiin. Orklan tiedote 15.3.2019.

Lisätietoja ja tuotetiedustelut:

Viestintäasiantuntija Eine Alho, eine.alho@orkla.fi 

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi