Ohita
Joulun parhaat lahjat – Orklan vinkit pukinkonttiin

Tiedote -

Joulun parhaat lahjat – Orklan vinkit pukinkonttiin

Kierrätetyistä muovipulloista valmistetut Black Horsen alusvaatteet, laadukkaat L300-ihonhoitotuotteet ja Pandan palmuöljyttömät uutuuskonvehdit – niistä on Orklan joululahjat tehty. Joulun lahjavinkkilistaltamme löytyy kauniita, käytännöllisiä ja vastuullisesti valmistettuja lahjoja koko perheelle.

Vastuullinen valinta Black Horsen kierrätysmateriaalista valmistetut bokserit ja pitkät alushousut

Black Horsen mukavat, joustavat ja hengittävät mikrokuituiset bokserit ja pitkät alushousut on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Boksereiden valmistukseen on käytetty 3 kierrätyspulloa, pitkiin alushousuihin pulloja on käytetty 11. Erinomaisen istuvuutensa ansiosta alushousut tuntuvat mukavilta päällä ja sopivat kaikille vartalotyypeille.

Pandan joulusuklaissa upeat Vaajakoski-konvehdit

Panda on luonut juhlavuotensa kunniaksi erityisiä herkuttelu- ja lahjatuotteita, jotka ovat taidonnäytteitä makeistehtaan 100-vuotisesta osaamisesta. Modernit ja näyttävät Vaajakoski Primus ja Vaajakoski Artisan -konvehtirasiat sisältävät tarkoin valitun kokoelman koristeltuja suklaakonvehteja.

Muita joulun Panda-uutuuksia ovat tyylikäs rasia Juhlarakeita, Säde-konvehtisarjan uudet tulokkaat Säde Minttu ja Säde Salty Roasted Corn, trendikkäät GIN Liköörikonvehdit ja Choco & Lakrits Orange -purkki.

Kauniit L300-lahjapakkaukset suosikkituotteista

Suositun L300-ihonhoitosarjan Intensive Moisture Face Cream ja L300 Intensive Moisture Night Cream sisältävät ihon omia kosteuttavia aineita, jotka hoitavat ihoa ja auttavat säilyttämään sen kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden. Nämä hajusteettomat voiteet löytyvät joulusesonkiin myös kauniista lahjapakkauksesta.

L300 for Men -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti miehen ihon tarpeisiin. Hyvin suunnitellut ja huolellisesti valitut tuotteet tuovat ihonhoitorutiineihin helppoutta ja tehokkuutta. Lahjapakkauksessa on mukana L300 for Men Refreshing After Shave Balm, Refreshing Shower & Shampoo ja Antiperspirant Deodorant.

Pierre Robertin merinovillaset kerrastot sopivat täydellisesti ulkoiluun

Pierre Robertin vaatteet on räätälöity skandinaaviseen elämäntyyliin sopiviksi, ja suunnittelutyössä korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat sekä laadukkaat materiaalit. Urheilukerrastot on valmistettu sertifioidusta mulesing-vapaasta villasta, ne tuntuvat mukavalta ihoa vasten ja toimivat loistavasti liikunnassa ja ulkoilussa säällä kuin säällä. Merinovillasta valmistetut kerrastot pitävät kehon kuivana, siirtävät kosteutta keholta ja säätelevät lämpöä treenin aikana.

Klassikkopaketti Finnwearin luomupuuvillaisesta yöasusta

Finnwearin GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut yöasut piristävät ja lämmittävät vuoden pimeintä aikaa. Klassinen pyjama- ja mekkomalli on suunniteltu suomalaisia naisia varten, ja ne sopivat eri kokoisille ja muotoisille naisille.

Bio-Oil Geeli on unelmatuote kuivan ihon ongelmiin

Bio-Oil Geeli kuivalle iholle on kuivaa ihoa tehokkaasti kosteuttava, hoitava ja suojaava öljypohjainen geeli, joka sopii koko vartalolle ja kaikkiin tarpeisiin, kuten kuiviin kyynärpäihin, käsiin, jalkapohjiin, auringon tai talven kuivattamalle iholle ja kasvoille. Geelin sheavoi ravitsee, urea ja glyseriini kosteuttavat tehokkaasti ja kamomilla rauhoittaa ihoa.

Laadukkaat urheilualusvaatteet takaavat mukavan treenin

Pierre Robertin saumattomat mikrokuituiset urheiluliivit on valmistettu uudella teknisellä neulontatavalla, joka takaa entistä paremman tuen ja tuotteen hengittävyyden harjoituksen aikana. Mukavat mikrokuituiset urheilubokserit joustavat ja sopivat täydellisesti urheilutrikoiden alle.

Lisätietoja ja tuotekuvat:

Viestintäasiantuntija Eine Alho, eine.alho@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi