Ohita
Jenny Skavlan x Pierre Robert
Jenny Skavlan x Pierre Robert

Tiedote -

Joutsenmerkitty Jenny Skavlan x Pierre Robert -merinovillavaatemallisto Zalandon valikoimiin

Skandinaavisesta tyylistä ja laadukkaista vaatteistaan tunnettu Pierre Robert on aloittanut yhteistyön vaatejätti Zalandon kanssa. Joutsenmerkitty Jenny Skavlan x Pierre Robert -merinovillavaatemallisto löytyy nyt Zalandon valikoimista Suomessa ja Ruotsissa.

Pierre Robertin uusi Capsule Collection on ainutlaatuinen villavaatemallisto vastuullisesti valmistettuja ajattomia ja monikäyttöisiä merinovillavaatteita. Mallisto on Joutsenmerkitty ja sen on suunnitellut yksi Norjan tunnetuimmista vastuullisuuden ja kestävän kehityksen puolestapuhujista, vastuullisuusvaikuttajana tunnettu Jenny Skavlan.

”Pierre Robertia ja Jenny Skavlania yhdistää palava halu tehdä vastuullisten valintojen tekemisestä helpompaa. Uuden kapselimalliston suunnittelussa on keskitytty määrän sijasta vaatteiden laatuun, ajattomuuteen ja monikäyttöisyyteen. Vastuullisuus näkyy sekä malliston materiaaleissa että vaatteiden pitkässä käyttöiässä. Haluamme Pierre Robertilla keskittyä vaatteisiin, jotka toimivat sesongista toiseen”, kertoo Pierre Robertin markkinoinnista Suomessa vastaava Elina Standertskjöld-Nordenstam.

Zalando-yhteistyö on uutta Pierre Robertille, joka on ollut vahvasti mukana päivittäistavarakaupassa etenkin alusvaatteiden puolella vuodesta 2018 lähtien. Pierre Robertin mallistot ovat myynnissä myös Pierre Robertin omassa verkkokaupassa. Osa Jenny Skavlanin mallistosta on saatavilla nyt myös Zalandon kautta vain Suomessa ja Ruotsissa.

”Pierre Robert on menestynyt hyvin päivittäistavarakaupassa, mutta haluamme seurata kuluttajia ja olla yhä enemmän mukana myös nopeasti kasvavassa verkkokaupassa. Yhteistyö Zalandon kaltaisen vaatejätin kanssa on hieno tilaisuus tehdä tunnetuksi upeaa Jenny Skavlan -mallistoa myös Suomessa”, kertoo Päivi Bothas, Orkla Care Finlandin myyntijohtaja.

Pierre Robert:

Pierre Robertilla uskotaan tyylin ja mukavuuden harmoniaan – alusvaatteiden ja vaatteiden ei vain tulisi tuntua miellyttäviltä päällä, mutta myös näyttää hyviltä. Suunnittelutyö perustuu skandinaaviseen minimalismiin, jossa korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat sekä laadukkaat materiaalit. Pierre Robertin valikoimaan kuuluu miellyttävän tuntuisia ja laadukkaita perusalusvaatteita ja -vaatteita naisille, miehille ja lapsille. Pierre Robert on osa Orkla-konsernia, ja kaikki sen vaatteet suunnitellaan Oslossa.

Vastuullisuus on yksi Pierre Robertin arvojen peruskivistä ja olennainen pohja koko liiketoiminnalle. Lue lisää vaatteiden tuotannosta, Joutsenmerkistä, mikromuovin vähentämisestä ja mulesing-vapaasta villasta täältä.

Lisätietoja: 

Elina Standertskjold-Nordenstam, Head of Marketing, Orkla Care Finland / Pierre Robert
elina.strandertskjold-nordenstam@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa. Pierre Robert tarjoaa laadukkaita alusvaatteita ja vaatteita.Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi