Ohita

Tiedote -

Ladyvita on täydellinen ravintolisä naisille

Ladyvita on markkinoiden ainoa kalsium-, monivitamiini- ja kivennäisainesarja naisille. Nyt suomalaisille naisille suunniteltu Ladyvita-sarja on saanut uudet, kauniit pakkaukset. Tuotteissa (Ladyvita, Ladyvita Mama ja Ladyvita 50+) on kuvattuna kolme suomalaista naista, joista jokainen edustaa ryhmää, jolle tuote on tarkoitettu.

Ladyvita on tarkoitettu aktiivi-ikäisille naisille, Ladyvita Mama odottaville, imettäville tai raskautta suunnitteleville naisille ja Ladyvita 50+ aikuisille, vaihdevuosi-ikäisille naisille.

Ladyvita-sarjan tuotteet sisältävät kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, mitä nainen tarvitsee. Tarve kuitenkin vaihtelee iän ja tilanteen mukaan, joten Ladyvita-sarjasta löytyy sopiva tuote jokaiseen naisen elämänvaiheeseen.

Aktiivisessa elämässä monipuolinen ruokavalio hukkuu usein työn, kodin ja harrastusten kiireiden alle, jolloin Ladyvita on helppo keino varmistaa kalsiumin, vitamiinien  ja kivennäisaineiden saanti. Ladyvita sisältää mm. rautaa, kalsiumia, magnesiumia sekä B- ja D-vitamiinia.

Ladyvita Maman käyttäjäksi voi siirtyä jo raskautta suunnitellessaan, ja käyttää tuotetta läpi imetys-ajan. Sekä odottavan että  imettävän äidin ravintoaineiden tarve on suurentunut, sillä lapsi ottaa jo vatsassa tarvitsemansa ravintoaineet äidiltä. Siksi on tärkeää varmistaa äidin riittävä ravintoaineiden saanti. Erityisesti foolihapolla on suuri merkitys heti raskauden alusta asti, sillä sen riittämätön saanti voi vaikuttaa haitallisesti sikiön kehitykseen. Ladyvitan ja Ladyvita Maman kapseleissa on erityinen kalvo, joka varmistaa, että tuotteiden sisältämä rauta ja kalsium imeytyvät eri aikaan, sillä muutoin ne estävät toistensa imeytymisen.

Ladyvita 50+:n käyttäjäksi naisen kannattaa siirtyä siinä vaiheessa kun vaihdevuodet ilmoittavat tulostaan. Valmistetta voi käyttää myös hormonikorvaushoidon aikana. Ladyvita 50+ sisältää mm. kal-siumia sekä B- ja D-vitamiinia. Ladyvita 50+ sisältää soijapavusta saatavia estrogeenejä. Vaihdevuosi-iässä naisten on hyvä huolehtia myös kalsiumin ja sen imeytymiseen vaikuttavan D-vitamiinin saannista, sillä kalsium vaikuttaa myönteisesti luiden kestävyyteen.

Ladyvita-sarjan tuotteet ovat laktoosittomia, maitoproteiinittomia, hiivattomia, gluteenittomia ja sokerit-tomia. Ne eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita, aromi- tai säilöntäaineita. Ladyvita-pakkaus sisältää 60 tablettia, joista päiväannos on kaksi tablettia ja hinta noin 9,90 euroa.
Ladyvita 50 + ja Ladyvita Mama -pakkaukset sisältävät 120 tablettia. Päiväannos on kolme tablettia ja hinta noin 17 euroa. 

http://www.ladyvita.fi/


Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi