Ohita
Linssi + Sips = LinsSips – Taffelin odotettu snacksuutuus on täällä!

Tiedote -

Linssi + Sips = LinsSips – Taffelin odotettu snacksuutuus on täällä!

Linssisipsien ystäviä hemmotellaan keväällä, kun Suomen suosituin sipsimerkki Taffel tuo kauppoihin LinsSips-snacksuutuuden kahdella herkullisella maulla. Suomesta Ahvenanmaan tehtaalta tuleva Taffel LinsSips on rapea snacks, jossa yhdistyy kaikki hyvä – täydellinen makunautinto sekä ilmastoystävällinen ja kotimainen tuotanto. Molemmat LinsSips-maut sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon.

Taffelin uudet LinsSips-snacksit ovat erinomainen vaihtoehto silloin, kun sipsihammasta kolottaa. LinsSipisien valmistuksessa on käytetty proteiinipitoisia linssejä ja kasviöljyä, uutuuslastut sisältävät 13 % kasviproteiinia ja 40 % vähemmän rasvaa kuin perinteiset perunalastut. Myös LinsSipsin pussikoko on haluttu pitää pienempänä, mikä kannustaa maltillisempaan herkutteluun.

– Olemme tutkineet kuluttajien makumieltymyksiä ja huomanneet niin uusien sipsivaihtoehtojen kuin erilaisten pakkauskokojen kiinnostavan. Halusimme tarjota viime vuonna lanseeratun Kikx-kikhernelastun rinnalle myös linssiä raaka-aineena hyödyntävän sipsin. Ohuita ja rapeita lastuja on muotonsa puolesta hauska dipata, mutta LinsSipsit maistuvat erinomaisesti sellaisenaankin. Taffelille maku on aina ykkösasia, mistä emme tingi tuumaakaan, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

LinsSipsejä on saatavana kahtena eri makuna: Valitut yrtit ja pirskaus sitruunaa on timjamin, persiljan ja villivalkosipulin herkullinen mausteseos, joka saa terää pirskauksesta sitruunaa ja hyppysellisestä suolaa. Salsa, tomaatti & chili -makuisessa LinsSipsissa on puolestaan enemmän potkua: salsan viehko maku viipyilee hetken syttyen jalapenon ja cayennepippurin pehmeäksi hurmioksi.

LinsSipsit valmistetaan Ahvenanmaalla ympäristöstä huolehtien

Viime vuonna 50-vuotisjuhlia viettäneen Taffelin kotipesä löytyy Ahvenanmaalta, missä snackstehtaan ympäristöasioista on huolehdittu jo pitkään. Sipsien valmistuksessa on hyödynnetty jo 1980-luvulta lähtien biokaasua, jonka tuotanto on lähivuosina tarkoitus kaksinkertaistaa. Uusiutuvaa energiaa käyttämällä snackstehtaan ilmastovaikutusta saadaan pienennettyä merkittävästi.

”Haraldsbyn tehtaallamme on myös oma vedenpuhdistamo, ja kaikki tehtaan tarvitsema sähkö saadaan paikalliselta tuulivoimayhtiöltä. Olemme ylpeitä paitsi suomalaisten rakastamista ja herkullisista snackseistamme, mutta myös siitä, että ympäristö huomioidaan tuotannossa”, kertoo Orklan viestintäjohtaja Nina Olin.

Tuotetiedot:

Taffel LinsSips Yrtit 130 g
Taffel LinsSips Salsa 130 g

Lisätietoja: Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä, petra.vakela@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi