Ohita
Maxim 40% Protein Bar -urheiluravinnepatukat sisältävät runsaasti proteiinia mutta vain vähän sokeria

Tiedote -

Maxim 40% Protein Bar -urheiluravinnepatukat sisältävät runsaasti proteiinia mutta vain vähän sokeria

Maitosuklaalla kuorrutetut Maximin uudet proteiinipatukat ovat rakenteeltaan pehmeitä ja ne sisältävät kerroksittain suklaata, makeaa vadelmaa ja rapeita soijamuroja.

Maxim 40% Protein Bar Soft Rasberryja Maxim 40% Protein Bar Crispy Brownie -urheiluravinnepatukat sisältävät 20 g maitopohjaista heraproteiinia sekä soijaproteiinia per patukka. Sokeria tuotteissa on vain vähän: vadelma-patukassa on vain 0,9 g ja brownie-patukassa 1,4 g.

Soft Rasberry -patukka sisältää makeaa vadelmahyytelöä maitosuklaakuorrutuksella ja Crispy Brownie -patukka suklaata ja rapeita soijamuroja. Tuotteiden koostumus on pehmeä ja täytteet ovat patukassa kerroksittain.

Tuote sopii erityisesti nautittavaksi ennen treeniä ja heti treenin jälkeen, jolloin keho tarvitsee proteiinia palautumiseen. Pienen kokonsa vuoksi ne sopivat hyvin myös välipalapatukaksi.

Maxim 40 % Protein Bar -patukat sisältävät moniin muihin proteiini- ja välipalapatukoihin verrattuna eniten kuitua ja vähiten sokeria, hiilihydraatteja ja kaloreita.

Aiheet

Kategoriat


Orkla Health, aiemmin Axellus Oy, on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi