Ohita

Tiedote -

Maxim-urheiluravinnesarjan runsasproteiiniset uutuudet palautumiseen

Riittävä proteiinien nauttiminen tehostaa palautumista urheilusuorituksesta, sillä se korjaa lihasvaurioita ja edesauttaa lihasten muodostumista. Proteiinia sisältäviä urheiluravinteita suositellaan erityisesti kestävyyslajien harrastajille, kuten juoksijoille, pyöräilijöille ja uimareille, mutta niistä on hyötyä kaikille kuntoilijoille.

Urheiluravinnemarkkinoiden proteiinipitoisin patukka Maxim 54 % Peanut Protein Bar saa rinnalleen toisen maun; Maxim 54 % Chocolate-Orange Protein Bar. Tuote sisältää proteiinia 43 grammaa ja hiilihydraatteja 11 g. Tuote sopii lihasten kasvattamiseen erityisesti voimaharjoittelun yhteydessä sekä heti harjoituksen jälkeen, jolloin sen maitoproteiini imeytyy lihaksiin tehokkaimmin.

Maxim-sarja laajenee myös kahdella uudella 40 g proteiinipatukalla. Maxim Protein Bar 40 g Banana ja Maxim Protein Bar 40 g Caramel-Hazelnut. Nämä pienemmät patukat sopivat hyvin palautumiseen, sillä ne sisältävät optimaalisen suhteen hiilihydraatteja ja proteiineja (2:1). Ainesosat ovat nopeasti imeytyvää maitoproteiinia ja glukoosisiirappia, joten palautuminen on mahdollisimman tehokasta. Tuotteet sopivat pienemmän kokonsa ja kalorimääränsä ansiosta myös välipalaksi.  

Kevään ja kesän kuntoiluun sopii myös energiageeli, Maxim Energy Gel Strawberry-Magnesium 100 g, jonka avulla jaksaa rankemmankin treenin loppuun asti. Magnesium on tärkeää erityisesti lihaskramppien ehkäisemisessä. Kuumana kesäpäivänä lihaskramppeja voi tulla kaikille kuntoilijoille. Mansikanmakuinen energiageeli sisältää myös B-, C- ja E-vitamiineja, jotka tehostavat tuotteen vaikutusta. Suorituksen aikana käytettäväksi tarkoitettu energiageeli antaa välittömän energiapiikin ja auttaa jaksamaan loppuun asti.  Yhdestä geelistä saa kolme annosta ja sen voi sulkea kätevästi kierrekorkilla. 

Ammattilaisurheilijoidenkin, kuten ampumahiihdon maailmanmestari Kaisa Mäkäräisen sekä hiihtäjä Krista Lähteenmäen käyttämät Maxim-tuotteet perustuvat pohjoismaiseen urheiluravitsemuksen tuntemukseen sekä laadukkaisiin hiilihydraatteihin ja proteiiniin.

Maxim 54 % Chocolate-Orange Protein Bar sisältää proteiinia n. 43 g, hiilihydraattia n. 11 g, rasvaa n. 13 g ja energiaa 324 kcal. Maxim Protein Bar 40 g Banana ja Maxim Protein Bar 40 g Caramel-Hazelnut sisältävät proteiinia n. 11 g, hiilihydraatteja n. 18 g, rasvaa n. 5 g ja energiaa n. 160 kcal. Kierrekorkillinen Maxim Energy Gel Strawberry-Magnesium 100 g sisältää mm. 75 mg magnesiumia sekä B1-, B6-, B12-, C- ja E-vitamiinia (30 % vuorokausiannoksesta).

http://www.maxim-sports.fi/

Kuvia Axelluksen mediapankista.

 

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi