Ohita
Maximin ainutlaatuinen suolainen energiapatukka ei takuulla sotke!

Tiedote -

Maximin ainutlaatuinen suolainen energiapatukka ei takuulla sotke!

Energiapatukoita käytetään yhä useammassa urheilulajissa. Haasteena on tähän saakka ollut se, että patukat sulavat usein taskussa tai kädessä harjoituksen aikana. Ainutlaatuinen Dry coating -pintakuorrute on uutta teknologiaa, jossa patukan pinnalle spreijatut kaurahiutaleet estävät pintaa rasvoittumasta.

Kaikki eivät pidä suklaisista tai ylipäänsä makeista energiapatukoista. Yhä useammat kuluttajat kaipaavatkin suolaisia vaihtoehtoja energiapatukoihin. Maxim Energy bar Oats, almonds and salty nuts -patukka on koostumukseltaan pehmeä ja siinä on herkullinen manteleiden ja suolapähkinöiden maku.

Maxim Energy Bar -energiapatukat sisältävät yhdistelmän nopeita ja hitaita hiilihydraatteja ja takaavat tasaisen energian saannin. Manteleita ja suolapähkinöitä sisältävä kaurapatukka antaa nopeasti energiaa ja auttaa jaksamaan koko urheilusuorituksen loppuun.

Maxim on korkealaatuinen ja hyvänmakuinen urheiluravinnesarja kaikille, jotka haluavat varmistaa onnistuneen liikuntasuorituksen sen kaikissa vaiheissa. Maxim-urheiluravinnesarja perustuu pohjoismaiseen urheiluravitsemuksen tuntemukseen, jatkuvaan asiantuntijoiden ja urheilijoiden kanssa tehtävään tuotekehitykseen sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin. Uusi Maxim Energiapatukka on kehitetty yhteistyössä urheilijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa ja on heidän suosittelemansa.

Maxim on alkuperäinen ja laadukas urheiluravinnesarja. Tuotteet kehitetään yhteistyössä urheilijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Maxim-urheiluravinteet on valittu Suomen suurimpien juoksutapahtumien yhteistyökumppaniksi. Suomen Urheiluliitto ry ja Axellus Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Maximista tulee Helsinki City Marathonin nimikkokumppani ja Helsinki City Runin pääkumppani. Lisäksi Maxim Hypotonic Sports Drink -urheilujuoma tulee olemaan virallinen kisajuoma molemmissa tapahtumissa.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Laura Raivio, laura.raivio@axellus.fi, 040 653 3304

Brand Manager Taru Keskinen, taru.keskinen@axellus.fi, 050 337 5196

Tiedote ja tuotekuvat saatavilla sähköisenä osoitteessa: www.axellus.fi


Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi