Ohita
Miten muistaisit isää? – katso lahjavinkkimme moneen eri makuun

Tiedote -

Miten muistaisit isää? – katso lahjavinkkimme moneen eri makuun

Orklan valikoimista löytyy paljon laadukkaita, käytännöllisiä ja kestäviä tuotteita, joista riittää iloa isälle pitkäksi aikaa. Kokosimme isänpäivälahjaa miettivälle vinkkilistan, josta löytyy varmasti jotain mieluisaa jokaiselle isälle. Lupaamme, että nämä tuotteet eivät jää nurkkiin pyörimään!

Black Horse – isälle joka arvostaa mukavuutta ja laatua

Voiko tätä legendaarisempaa isänpäivälahjaa ollakaan? Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinoille vuonna 1975 Hämeenlinnan Parolasta tavoitteenaan olla kategorian musta hevonen. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatteiden brändi. Kaikkien Black Horse -tuotteiden suunnittelussa on huomioitu mukavuus, istuvuus ja vastuullisuus.

Lahjalistan GOTS-sertifioidut luomupuuvillabokserit on valmistettu joustavasta puuvillasta, joka istuu hyvin ja tuntuu mukavalta päällä koko päivän. Bambuviskoosista valmistetut pitkät kalsarit sopivat erinomaisesti herkkäihoisille, lämmittävät kylmällä ja viilentävät lämpimällä säällä.

Black Horse Puuvilla Bokserit 2-pack
Black Horse Bambuviskoosi Pitkät Alushousut 

L300 – isälle joka arvostaa helppoa ja tehokasta ihonhoitoa

L300 eli Läkemedelsprojekt 300 tuotiin markkinoille jo vuonna 1980 ja sitä kutsuttiin Ruotsissa ”lääketieteelliseksi löydöksi, josta tuli kauneusvoide”. Tuotteet ovat hajusteettomia, ja niissä käytetään samoja aineita, joita iho tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. Ihon oikean kosteustasapainon säilyttäminen on erityisen tärkeää Pohjoismaiden ilmastossa, jossa iho saa kestää suuria lämpötilan muutoksia varsinkin talviaikaan.

L300 for Men ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti miehen ihon tarpeisiin. Hyvin suunnitellut ja huolellisesti valitut tuotteet tuovat ihonhoitorutiineihin helppoutta ja tehokkuutta. Vinkkilistamme lahjapakkauksessa on mukana L300 for Men Refreshing After Shave Balm, Refreshing Shower & Shampoo ja Antiperspirant Deodorant. L300 for Men -sarjan tuotteet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Tutustu L300 for Men -ihonhoitosarjan tuotteisiin.

Pierre Robert – liikunnasta ja ulkoilusta pitävälle isälle

Pierre Robertin vaatteet on räätälöity skandinaaviseen elämäntyyliin sopiviksi, ja sen suunnittelutyössä korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat sekä laadukkaat materiaalit. Pehmeät ja ohuet merinovillavaatteet on valmistettu sertifioidusta mulesing-vapaasta villasta, ne tuntuvat mukavalta ihoa vasten ja toimivat loistavasti erilaisissa tilanteissa.

Merinovillasta ja teknisestä materiaalista valmistetut kerrastopaita ja pitkät alushousut pitävät kehon kuivana sekä liikunnan aikana että sen jälkeen, siirtävät kosteutta keholta ja säätelevät lämpöä harjoituksen aikana. Erityisen pehmeät ja lämpimät merinovillasukat ovat monikäyttöiset kylmän sään sukat.

Pierre Robert merinovillainen kerrastopaita
Pierre Robert merinovillaiset pitkät alushousut
Pierre Robert merinovillaiset urheilusukat

Möller – isälle jolla on jo kaikkea

Tämä pullo on klassikko! Möller kalanmaksaöljy valmistetaan Lofoottien ja Vesterålenin alueiden arktisesta turskasta, ja kalanmaksaöljyn jalostus tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa. Möller kalanmaksaöljy takaa isälle ainutlaatuisen yhdistelmän omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja. EPA ja DHA ovat tärkeitä sydämelle, DHA aivoille ja näölle sekä A- ja D-vitamiinit vastustuskyvylle.

Möllerin kalanmaksaöljylle myönnetty MSC-merkki tarkoittaa sitä, että tuotteen kala on aina kestävästi kalastettu ja jäljitettävissä.

Tutustu Möller Kalanmaksaöljyyn

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa. Pierre Robert tarjoaa laadukkaita alusvaatteita ja vaatteita.Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi