Ohita
Möller Omega-3 Pikkukalat uudistuvat

Tiedote -

Möller Omega-3 Pikkukalat uudistuvat

Hyvien omega-3-rasvahappojen saanti pienillä lapsilla alle suositusten

Möller Omega-3 Pikkukalat uudistuvat

Möller Omega-3 Pikkukalat maistuvat nyt appelsiinilta ja sitruunalta kun uusi, kuluttajien toiveesta kehitelty maku lanseerataan. Uusi maku on tehty miellyttämään erityisesti vähän vanhempia lapsia. Samalla hedelmänmakuinen Pikkukalat uudistuu, sillä erityisesti lapsille tärkeän DHA-rasvahapon määrää nostetaan.

Molemmissa tuotteissa on nyt aivojen ja näkökyvyn kannalta tärkeää DHA:ta 260 mg / päiväannos. Pikkukaloissa on myös uusi anti-stick-folio, jonka ansiosta ne irtoavat pakkauksesta entistä helpommin. Näin ollen Pikkukalojen pinnassa ei tarvitse käyttää öljyä, mikä pitää pienet kädet puhtaampana.

Pikkukalat ovat hyvänmakuisia ja pehmeitä, ja ne sisältävät lapsen normaalin luuston kehityksen kannalta tärkeää D-vitamiinia. Hauskat pikkukalat on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Leikki-ikäiset lapset tarvitsevat välttämätöntä omega-3-rasvahappoa ALA:aa kasvuun ja kehitykseen sekä pitkäketjuista DHA: aivojen toiminnan ja näkökyvyn ylläpitoon. Sydän tarvitsee EPA:a ja DHA:a läpi elämän. Kaikilla alle kouluikäisillä suomalaisilla lapsilla monityydyttymättömien omega-3-rasvahappojen saanti on tutkimusten mukaan suositusta vähäisempää. Tämä johtuu siitä, että sekä kalaa että kasviöljypohjaisia levitteitä syödään liian vähän.

D-vitamiinin saanti on suomalaisilla suosituksia alhaisempaa kaikissa ikäryhmissä

Alle kouluikäisille tehdyn tutkimuksen mukaan ainoastaan alle 1-vuotiaat pääsevät suosituksiin. D-vitamiinin saanti vähenee heti, kun lapsi siirtyy nauttimaan muun perheen kanssa samaa ruokaa. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille 2 viikon iästä 18-vuotiaaksi saakka ympäri vuoden. D-vitamiini tukee myös kalsiumin imeytymistä ja auttaa siten ylläpitämään normaalia luustoa ja hampaita.

 

Tuotetiedot: Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät päiväannoksessa omega-3-rasvahappoja 350 mg, josta DHA:ta on 260 mg ja EPA:a 60 mg sekä D-vitamiinia 10 µg. Hinta noin 12 €.

Jälleenmyynti: Saatavilla päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja apteekeista.

Kuluttajatiedustelut: Orkla Care Oy, puh. 010 218 3700

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi