Ohita
Möller on jälleen Suomen luotetuin ravintolisä

Tiedote -

Möller on jälleen Suomen luotetuin ravintolisä

Kuluttajat ovat valinneet Möllerin Suomen luotetuimmaksi ravintolisä- /luontaistuotemerkiksi jo neljänä peräkkäisenä vuotena. Arvioidut ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen.

Valittujen Palojen eli Reader’s Digestin Luotetuin Merkki -tutkimus toteutettiin 14. kerran ja se on yksi suurimmista Euroopassa tehtävistä kuluttajatutkimuksista. Tutkimukseen osallistui Suomessa 2 026 Valitut Palat -lehden tilaajaa. Euroopan 10 maasta vastaajia oli yhteensä 17 676. Tutkimuksen mukaan erityisesti miehet ja alle 50-vuotiaat luottavat Mölleriin.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimella kysymyksellä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 38 eri tuoteryhmässä. Tutkimus tehtiin nettikyselynä.

Möller-tuotteet sisältävät vaikuttavia aineita juuri oikeassa suhteessa pohjoismaisen kuluttajan ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Möller-tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahapoilla on paljon terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia, joista parhaiten on dokumentoitu vaikutukset sydämeen ja verenkiertoon. Myös aivot tarvitsevat omega-3-rasvahappoja.

Möller-tuotteet ovat uraauurtavan rasvahappotutkimuksen ja 160 vuoden tuotekehityksen tulos. Kalaöljymarkkinat luonut Möller turvaa vahvaan näyttöön perustuen terveyden kannalta välttämättömien omega-3-rasvahappojen saannin. Alkuperäisen kalaöljybrändin tuotteet sopivat jokaiselle, joka haluaa ylläpitää terveyttään ja arvostaa vastuullisuutta.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Laura Raivio, laura.raivio@axellus.fi, 040 653 3304

Tuoteryhmäpäällikkö Christian Illman, christian.illman@axellus.fi, 040 527 3431

Tiedote ja tuotekuva saatavilla sähköisenä osoitteessa: www.axellus.fi/uutishuone

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi