Ohita
Nämä suosikkilahjat äidille voi tilata myös verkosta – katso parhaat vinkkimme äitienpäivään

Tiedote -

Nämä suosikkilahjat äidille voi tilata myös verkosta – katso parhaat vinkkimme äitienpäivään

Äitienpäivää vietetään perinteiseen tapaan toukokuun toisena sunnuntaina. Kokosimme sen kunniaksi ja lahjapulmaa helpottamaan Orklan ihania, kestäviä ja käytännöllisiä lahjavinkkejä äitien iloksi. Ja mikä parasta, ostokset voi tehdä vaikka kotisohvalta, sillä näitä vaatteita, ihonhoitotuotteita ja herkkuja on tarjolla paitsi isoimmissa marketeissa ja apteekeissa, myös niiden verkkokaupoissa.

Pierre Robertin pehmeä ja ajaton loungewear-setti sopii hyvin kotoiluun

Ekologisista materiaaleista – kapokista ja GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta – valmistettu Pierre Robertin loungewear-setti on ihanan pehmeä lahja äidille, joka suosii ajattomia ja vastuullisesti valmistettuja vaatteita. Monikäyttöiseen settiin kuuluu kimonotyylinen kietaisupaita sekä hieman vajaamittaiset taskulliset housut. Loungewear-setti sopii niin mukavaksi kotiasuksi arkeen kuin muihinkin menoihin.

Panda tekee hyvää – parasta äidille jo vuodesta 1920

Pandan Klassikkokonvehdit valmistetaan edelleen 100-vuotiaalla Vaajakosken tehtaalla, jonka suklaa- ja lakritsiherkut ovat ilahduttaneet äitejä sukupolvesta toiseen. Kotimaisen tuotannon lisäksi kaikki Pandan suklaissa käytetty kaakao on UTZ-sertifioitua.

Panda tuo juhlavuotensa kunniaksi karkkihyllyihin vastuullisen tuotesarjan tyylikkäissä juhlapakkauksissa. Hyvä lahjavinkki on esimerkiksi Juhlalakritsi, joka on kauniin ja kestävän pakkauksensa ansiosta äidille lahja jo sellaisenaan. Tuotesarja on fanfaari Pandan perinteille, kekseliäisyydelle ja luonnon kunnioittamiselle. Jokaisesta myydystä juhlavuoden tuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä hiilinieluna ja monien uhanalaisten lajien kotina toimivien soiden hyväksi.

L300-ihonhoitosarjan klassikkotuotteet hellivät käsiä ja kasvoja

Suositun L300-ihonhoitosarjan Intensive Moisture Skin Repair Hand Cream on kuivan ihon luottotuote, joka löytyy monesta kylpyhuoneesta, yöpöydältä ja työpisteeltä. Hajusteeton käsivoide suojaa, hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ja herkkää käsien ihoa. Saman kuivan ihon hoitosarjan hajusteettomat Intensive Moisture Face Cream ja Intensive Moisture Night Cream sisältävät ihon omia kosteuttavia aineita, jotka hoitavat ihoa ja auttavat säilyttämään sen kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden.

Bio-Oil Geeli on unelmatuote kuivan ihon ongelmiin

Bio-Oil Geeli kuivalle iholle on kuivaa ihoa tehokkaasti kosteuttava, hoitava ja suojaava öljypohjainen uutuusgeeli, joka sopii koko vartalolle ja kaikkiin tarpeisiin, kuten kuiviin kyynärpäihin, käsiin, jalkapohjiin, auringon tai talven kuivattamalle iholle ja kasvoille. Geelin sheavoi ravitsee, urea ja glyseriini kosteuttavat tehokkaasti ja kamomilla rauhoittaa. Tämä vaaleanpunainen uutuusgeeli on kuivan ihon pelastaja!

P20 Face suojaa kasvoja kevätauringolta

Kevätauringon paistaessa ja ulkoilun lisääntyessä on tärkeä muistaa suojata kasvojen herkkää ihoa UV-vaurioilta. Hyvä lahjavinkki ulkoilusta, urheilusta ja uimisesta tykkäävälle äidille onkin P20 Face SPF 30 -aurinkosuojavoide, jonka koostumus on kevyt ja voidemainen ja jolla on korkea vedenkestävyys. P20 Face toimii hyvin myös kasvojen aurinkosuojana meikin alla.

Salvequickin jalanhoitotuotteilla kotispa pystyyn ja jalat kesäkuntoon

Monet jalat kaipaavat hoitoa ja hellimistä kevään tullen. Salvequickin uutuustuote Foot Rescue All in One Cream on monikäyttöinen ja poikkeuksellisen hyvin kosteuttava jalkavoide, joka hoitaa ja ehkäisee niin halkeavia kantapäitä, kovettumia kuin jalkasilsaa, nopeuttaa ihon luontaista uudistumista sekä eliminoi pahaa hajua. Uutuusvoide korvaa useita jalkojenhoitotuotteita – ja äidin jalat kiittävät!

Myös Salvequickin kuorintasukat ovat täydellinen kotispa-tuote, joilla jaloista saa silkinpehmeät yhden käyttökerran jälkeen. Kuorintasukissa on Aloe Veraa ja muita luonnollisia aineita sisältävää geeliä, joka nopeuttaa ihon uudistumista ja auttaa kovettumiin sekä kantapään halkeamiin.

Norlynin tukisukat auttavat pitämään jalat virkeinä

Norlyn Support 60 den tukisukat ovat loistava ja käytännöllinen lahja äidille tai isoäidille, joka kaipaa virkeyttä jalkoihin. Norlynin tukituotteet edistävät jalkojen hyvää oloa koko päivän aktivoiden niiden verenkiertoa ja saaden jalat tuntumaan virkeämmiltä esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeen. Tätä lahjaa arvostaa varmasti seisomatyötä tekevä tai paljon paikoillaan oleva äiti.

Lisätietoja, tuotetiedustelut ja tarkemmat myyntipaikat: Viestintäasiantuntija Eine Alho, eine.alho@orkla.fi, p. 0503053057

Pierre Robertin loungewear-setti saatavilla Pierre Robertin verkkokaupasta ja Zalandosta.
Pandan Klassikkokonvehdit saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä niiden verkkokaupoista. Juhlalaku myynnissä 1.5. alkaen, rajoitettu saatavuus.
L300-ihonhoitotuotteet, Salvequickin kuorintasukat ja Norlynin tukisukat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä niiden verkkokaupoista.
Bio-Oil Geeli kuivalle iholle saatavilla apteekeista ja niiden verkkokaupoista.
P20 Face SPF 30 -aurinkosuojavoide saatavilla apteekeista ja K-ryhmän hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä verkkokaupoista.
Salvequickin Foot Rescue All in One Cream saatavilla Yliopiston apteekeista ja verkkokaupasta.

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö CCO / Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi