Ohita

Tiedote -

Nutrilett Smarter Snacking 97 kcal -patukat ovat terveellisiä välipalavaihtoehtoja

Nutrilett Smarter Snacking on uusi välipalapatukkasarja, joka tarjoaa terveellisempiä vaihtoehtoja perinteisille välipala- ja suklaapatukoille. Nutrilett Smarter Snacking Chocolate & Berries ja Chocolate Crisp -patukat sisältävät energiaa vain 97 kilokaloria ja jopa 70 % vähemmän sokeria kuin perinteiset välipalapatukat.

Molemmat patukat sisältävät runsaasti proteiinia; 25 energiaprosenttia (E%). Painonhallitsijalle suositellaan proteiinia 20–25 energiaprosenttia vuorokaudessa. Lisäksi tuotteet sisältävät runsaasti kuituja, Chocolate Crisp sisältää kuitua 17 % ja Chocolate & Berries 14 %. Patukat tekevät olon kylläiseksi ja auttavat hillitsemään makeanhimoa. 

Monelle haasteina ovat herkut ja paljon sokeria ja rasvaa sisältävät epäterveelliset välipalat, jotka lisäävät päivittäin saatavaa energiamäärää merkittävästi. 30 gramman kokoiset Nutrilett Smarter Snacking -patukat on helppo ottaa mukaan ja syödä missä vain terveellisempänä välipalavaihtoehtona.

Nutrilett Smarter Snacking Chocolate & Berries -patukka sisältää muun muassa karpaloita, soijamuroja ja maitosuklaata. Nutrilett Smarter Snacking Chocolate Crisp puolestaan sisältää mm. soija- ja riisimuroja sekä maitosuklaata.

Nutrilett Smarter Snacking Chocolate & Berries -välipalapatukka sisältää kuituja 4,2 g, proteiinia 6,0 g, sokereita 4,2 g ja rasvaa 3,0 g. Nutrilett Smarter Snacking Chocolate Crisp -välipalapatukka sisältää kuituja 5,1 g, proteiinia 6,3 g, sokereita 1,2 g ja rasvaa 3,7 g.

nutrilett_taulukko.jpg

Kuvia Axelluksen mediapankista tämän linkin kautta.

http://www.nutrilett.fi/

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi