Ohita
Nyt on aika laittaa iho, hiukset ja kynnet kesäkuntoon!

Tiedote -

Nyt on aika laittaa iho, hiukset ja kynnet kesäkuntoon!

Kesä kuivattaa ja kuluttaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Auringon uv-säteet, meri-, järvi- ja kloorivesi sekä tuuli rasittavat ihon syvimpiä kerroksia sekä hiuksia ja päänahkaa. Ota avuksesi Ladyvita Beauty - uutuustuote ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin!

Usein vasta loman jälkeen töihin palatessa huomaamme, miten hiuksemme ja ihomme ovat päässeet auringossa vietetyn ajan sekä uimisen jäljiltä huonoon kuntoon. Valmistaudu kesän rientoihin Ladyvita Beauty -tuotteen avulla, jonka huolellisesti valikoidut raaka-aineet auttavat ylläpitämään ihon, hiusten ja kynsien terveyttä.

Ladyvita Beauty on kehitetty ulkonäöstään huolehtiville kaikenikäisille naisille. Ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointi perustuu tasapainoiseen ja monipuoliseen ruokavalioon sekä terveisiin elämäntapoihin.

Ladyvita Beauty:

·  Peltokorte-oluthiiva-merilevä-biotiini-sinkkitabletti

·  Hyvinvoiva iho:

  Biotiini, sinkki ja merilevä edesauttavat ihon hyvinvointia.

·  Elinvoimaiset hiukset:

  Merilevä auttaa ravitsemaan hiuksia ja parantamaan niiden rakennetta.

·  Vahvat kynnet:

  Merilevä auttaa vahvistamaan kynsiä.

·  Sisältää 120 tabl, päiväannos 3 tabl.

Ladyvita on markkinoiden monipuolisin, suomalaisen naisen tarpeisiin kehitetty monivitamiinisarja. Kaikki valmisteet ovat helppokäyttöisiä; saat kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet yhdestä valmisteesta.


Naisen vitamiini- ja kivennäisainetarve muuttuu sekä iän että eri elämänvaiheiden mukana.

Ladyvita-sarjan kolme erilaista valmistetta kattavat naisen koko elämänkaaren. Ladyvita sisältää hedelmällisessä iässä oleville naisille tarpeellisia ravintoaineita. Ladyvita Mama sisältää suojaravintoaineita, jotka tukevat sikiön kasvua ja äidin terveyttä. Ladyvita 50+ tukee naisen elimistön tarpeita, kun kehon oma estrogeenin tuotanto loppuu ja luumassa alkaa vähentyä.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Laura Raivio, laura.raivio@axellus.fi, 040 653 3304

Brand Manager Anniina Luukkonen, anniina.luukkonen@axellus.fi, 050 311 0808

Tiedote ja tuotekuvat saatavilla sähköisenä osoitteessa: www.axellus.fi


Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi