Ohita
Orkla avaa drive-in -myyntipisteen yhdeksi iltapäiväksi Turkuun

Tiedote -

Orkla avaa drive-in -myyntipisteen yhdeksi iltapäiväksi Turkuun

Poikkeuksellinen kevät ja koronavirusepidemia on koetellut etenkin ravintola-alaa ja sitä kautta myös Orklan Foodservice-tuotteiden myyntiä. Ehkäistäkseen ruokahävikkiä Orkla tarjoaa 15.5. Turun Urusvuoressa kuluttajille mahdollisuuden ostaa edullisesti Taffelin, Pandan, Felixin, Paulúnsin ja Ekströmsin tuotteita, joiden viimeinen myyntipäivä on lähestymässä.

Orkla avaa Turun toimipisteensä läheisyyteen Vajossuonkadulle tilapäisen drive-in -myyntipisteen perjantaina 15.5. klo 13-16. Tarjolla on 5 ja 10 euron hintaisia erilaisia tuotepaketteja suomalaisten suosikkituotteita sekä Foodservicen että vähittäiskaupan tuotteiden puolelta, kuten Felixin kastikkeita, Taffelin sipsejä ja Pandan suklaata.

”Haluamme välttää kaikessa toiminnassamme ruokahävikin syntymistä, myös ennakoimattomissa ja uusissa tilanteissa. Siksi avaamme täksi yhdeksi iltapäiväksi drive-in-myymälän. Tämä on linjassa vastuullisuustavoitteidemme kanssa ruokahävikin pienentämiseksi ja ilahduttaa varmasti myös tuotteidemme ystäviä Turun seudulla”, kertoo Orklan Foodservice-asiakkuuksista vastaava Pasi Kuosmanen.

Vajossuonkadun drive-in -myyntipisteestä voi ostaa valmiiksi koostettuja tuotekasseja, joita on rajallinen määrä ja joita myydään niin kauan kuin tuotteita riittää. Tuotepaketin sisältöä voidaan muuttaa samanarvoisella tuotteella, jos jokin tuote pääsee loppumaan. Kylmäsäilytystä vaativien tuotteiden varalle kannattaa ottaa mukaan kylmälaukku. Ostokset tehdään turvallisesti omasta autosta käsin, ja hygieniasyistä vain korttimaksu on mahdollinen.

”Olemme minimoineet kaikki ostotilanteen kontaktit asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi, autosta ei esimerkiksi nousta lainkaan tapahtuman yhteydessä”, Kuosmanen vakuuttaa.

Tuotepakettien sisältö, tarkemmat tiedot ja toimintaohjeet myyntipisteellä löytyvät osoitteesta orkla.fi/drive-in.

Lisätietoja medialle:

Nina Olin, Orklan viestintäjohtaja Suomessa, nina.olin@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi