Ohita
Arjenkauppa on arjen ikioma verkkokauppa
Arjenkauppa on arjen ikioma verkkokauppa

Tiedote -

Orkla Care Finland avasi Arjenkauppa-verkkokaupan luottobrändeilleen

Arjenkauppa.fi on arjen ikioma verkkokauppa, josta löytyvät tutut, turvalliset ja laadukkaat tuotteet Orkla Care Finlandin suosituilta brändeiltä. Mukana ovat Möller, Sana-sol, Lumme, L300, Jordan – ja monta muuta. Valikoiman painopiste on tuotepaketeissa, jotka tarjoavat valmiiksi mietittyjä ratkaisuja kuluttajien tarpeisiin niin terveyteen, kauneuteen kuin kodinpuhdistukseen.

Orkla Care Finland on avannut tammikuussa arjenkauppa.fi -verkkokaupan arjen tuiki tärkeille asioille. Orklan luottobrändien tuotteilla on helppo tukea hyvinvointia, terveyttä ja loihtia puhtautta kotiin. Verkkokaupan valikoima koostuu yksittäisten tuotteiden lisäksi myös kätevistä tuotepaketeista, jotka on suunniteltu erilaisille käyttäjäryhmille eri elämänvaiheisiin.

”Uuden verkkokauppamme missio on olla paras ystävä arjessa – fiksusti ja turvallisesti, tutuilla ja hyväksi havaituilla tuotteilla. Valmiiksi suunnitellut tuotepaketit, verkkokaupan luotettavuus, helppokäyttöisyys ja nopeat toimitukset jopa kotiovelle ovat avainasemassa – verkkokauppamme ei vaadi kuluttajalta liikaa. Arjenkauppa on myös luonnollinen askel matkallamme kohti yhä laajempaa verkkonäkyvyyttä”, kertoo Orkla Care Finlandin myyntijohtaja Päivi Bothas.

Arjenkaupan valikoimiin kuuluu monia suomalaisille tuttuja merkkejä aina Mölleristä ja Sana-solista Jordaniin, Salvequickiin ja Lumme-kodinpuhdistustuotteisiin. Terveys-valikoimasta löytyvät hyvinvoinnin ja huolenpidon peruspalikat vitamiineista laastareihin, Koti-valikoimasta kodin ja vaatteiden puhdistustuotteet niin ekohenkiselle, hajusteherkälle kuin vegaanille ja Kauneus-valikoimasta hoitoa ja hemmottelua kaikenlaisille ihotyypeille.

”Halusimme suunnitella verkkokaupan tavallisille – eli ihan kaikenlaisille – suomalaisille. Sellaisen, missä haluaisimme myös itse asioida. Valikoimassa ja tuotepaketeissa on huomioitu paitsi erilaiset kuluttajaryhmät, myös erilaiset elämänvaiheet, sesongit ja arjen haasteet. Haluamme tarjota Arjenkaupan kautta vinkkejä sekä inspiraatiota kuluttajille ja tulemme myös muokkaamaan kaupan valikoimaa kuluttajilta saadun palautteen perusteella. Uusi ketterä verkkokauppa on hieno mahdollisuus myös organisaatiolle oppia uusia toimintamalleja monikanavaisessa ympäristössä”, kertoo Orkla Care Finlandin markkinointijohtaja Marita Hanhineva.

Arjenkauppaa suunniteltaessa helppokäyttöisyys oli keskeisessä roolissa ja tärkeä mittari myös teknistä alustaa valittaessa. Verkkokaupassa on haluttu panostaa asiakaskokemukseen ostopolun kaikissa vaiheissa. Teknisestä toteutuksesta vastaa Woolman, logistiikasta Axla Logistics ja verkkokaupan visuaalisen ilmeen on luonut C2 Advertising.

”Tavoittelimme sopivan arkista, helposti lähestyttävää sympaattisuutta sekä ilmeen että äänensävyn osalta. Yhteistyö Orklan tiimin kanssa toimi saumattomasti ja oli erityisen hienoa, että pääsimme mukaan jo verkkokaupan alustaa valittaessa”, kertovat C2:n konseptisuunnittelija Pasi Janhunen ja digisuunnittelija Roope Siltala.

Tervetuloa ostoksille vasta-avattuun Arjenkauppaan arjenkauppa.fi!

Lisätietoja:

Markkinointijohtaja Marita Hanhineva, marita.hanhineva@orkla.fi
Myyntijohtaja Päivi Bothas, paivi.bothas@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Care Finland tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita tuotteita henkilökohtaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja haavanhoitoon, kotitalouden puhdistukseen sekä suomalaiseen pukeutumiseen sopivia vaatteita ja alusvaatteita. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme ja haluamme tehdä vastuullisista valinnoista helpompia. Siksi kehitämme jatkuvasti tuotteita, joiden valmistuksessa ja käytössä on otettu huomioon myös ympäristöasiat.Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi