Ohita
Orkla Care Finland on tuonut kauppoihin kesäisiä uutuuksia

Tiedote -

Orkla Care Finland on tuonut kauppoihin kesäisiä uutuuksia

Hellävarainen aurinkosuoja lapsille, vegaaniset VLCD-keitot painonhallintaan sekä uudenlainen rakkolaastari kesäjaloille  Orkla Care Finlandin kevään ja kesän uutuuksista löytyy innovatiivisia tuotteita ja täsmähankintoja kesälomalaisille, oli tavoitteena sitten treenistä palautuminen tai auringosta nauttiminen.

P20-aurinkosuojasarja kasvoi lasten omalla aurinkovoiteella

P20-perhe kasvoi keväällä uudella P20 Sun Care for Kids SPF50+ -tuotteella, joka antaa 10 tunnin suojan lisäksi vielä muita P20-tuotteita pidemmän suojan uintiin ja vesileikkeihin: suoja kestää jopa 3 tunnin ajan (9 x 20 min). Erittäin korkean suojakertoimen hellävarainen voide suojaa niin lasten herkkää ihoa kuin aurinkoyliherkän ihoa. Kuten muutkin P20-tuotteet, P20 Kids antaa pitkäkestoisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

P20-sarjan tuotteet levitetään iholle 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Kaikki P20-voiteet ja -suihkeet imeytyvät ihoon nopeasti ja ilman tahmaavaa tunnetta. Tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita, ja ne sopivat myös raskaana oleville.

Salvequick pelastaa kesäjalat uudella rakkolaastarilla ja jalkavoiteella

Salvequick Blister Rescue Orginal ja Blister Rescue Extreme XL ovat uudenlaisia innovatiivisia rakkolaastareita, jotka pysyvät hyvin paikoillaan tarttumatta kuitenkaan rakkoon kiinni. Laastari suojaa hyvin rakkoa, ja hydrogel-haavatyyny luo optimaaliset olosuhteet rakon paranemiselle. Haavatyynyt pitävät laastarin hyvin paikoillaan, mutta samanaikaisesti laastarin voi kuitenkin irrottaa ilman kipua.

Patentoidussa Salvequick Foot Rescue Cream -voiteessa on ainutlaatuinen ja aktiviinen 1,5 -pentaanidiolia sisältävä koostumus. Voide hoitaa tehokkaasti kuivia jalkoja, halkeilevia kantapäitä, kovettumia ja jalkasilsaa. Aktiivinen ainesosa kosteuttaa voimakkaasti ja tukee ihon luontaista uudistumisprosessia. Tuote jättää jalkoihin pehmeän ja sileän tunteen.

Nutrilett VLCD-keitot sopivat vegaaneille

Nutrilett tuo markkinoille ensimmäiset vegaaniset VLCD-tuotteet. Uudet Nurtilett-keitot ovat erittäin vähäenergisiä ja soveltuvat osaksi erittäin niukkaenergiaista dieettiä (VLCD tai ENE). Nutrilett VLCD-keitot sisältävät kaikki vitamiinit, kivennäisaineet, kuidut ja muut ravintoaineet, joita keho tarvitsee dieetin aikana. Valikoimaan kuuluu kolme herkullista ja vegaaniseen ruokavalioon sopivaa makua: Pinaattikeitto, Sienikeitto ja Porkkana-kookos-inkiväärikeitto.

Nutrilett Rich Chocolate shake on täyteläinen juoma, jossa on runsaan suklainen maku. Nutrilett Nordic Berries Smoothie on herkullinen smoothie, jossa maistuvat karhunvatukat, vadelmat ja mustikat. Molemmat proteiinipitoiset ateriankorvikkeet ovat heti valmiita nautittavaksi ja maistuvat parhaalta jääkaappikylmänä. Uusi kätevä säästöpakkaus sisältää 3 annosta.

Maxim Protein & Recovery Shaket eivät sisällä makeutusaineita

Maxim on tuonut markkinoille uudet laktoosittomat ja gluteenittomat proteiini- ja palautusjuomat, jotka eivät sisällä lainkaan makeutusaineita. Juomissa on optimaalinen suhde proteiineja ja hiilihydraatteja lihasten kasvuun ja palautumiseen – 20 g proteiinia ja 32 g hiilihydraatteja juomaa kohden. Juoma nautitaan kylmänä harjoituksen jälkeen, ja niitä on kolme herkullista eri makua – Rich ChocolateSmooth Vanilla ja Wild Strawberry.

Savett-käsidesi auttaa käsihygieniasta huolehtimisessa

Uusi tuote koko Orklan tuotannossa, Savett Antibakteerinen käsien desinfiointiaine, puhdistaa kädet bakteereista ja mikro-organismeista. Käsidesi auttaa puhdistamaan kädet kätevästi ilman vettä missä tahansa, milloin tahansa. Savett Antibakteerinen käsien desinfiointiaine on desinfioiva ja sisältää 70 % alkoholia. Tehokkuudestaan huolimatta käsidesi ei kuitenkaan kuivata ihoa.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Eine Alho, eine.alho@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi