Ohita
Orkla Care Finlandin syksyn uutuudet

Tiedote -

Orkla Care Finlandin syksyn uutuudet

Orkla Care Finlandin syksyn uutuustuotteissa korostuvat vastuullisuus ja ympäristön huomioiminen – niin kierrätysmateriaaleja sisältävissä pakkauksissa kuin itse tuotteissa. Pierre Robertin KAPSEL-mallisto keskittyy hitaaseen muotiin, kierrätysmateriaaleja hyödyntävät Norlyn Comfy ja Jordan Green Clean -tuoteperheet kasvavat ja Sana-sol tuo kauppoihin uudet vahvat vitamiinituotteet vastustuskyvylle.

Pierre Robertin KAPSEL-mallisto on vastaisku pikamuodille

Pierre Robertin uusi KAPSEL-mallisto on saanut inspiraationsa hitaasta muodista, joka toimii sesongista toiseen. Ainutlaatuisen merinovillamalliston suunnittelussa on keskitytty vaatteiden laatuun, ajattomuuteen ja monikäyttöisyyteen. Vastuullisuus näkyy sekä malliston materiaaleissa että vaatteiden pitkässä käyttöiässä.

KAPSEL-mallistosta löytyy paljon Joutsenmerkittyjä vaatteita, ja materiaalina on käytetty vain sertifioitua mulesing-vapaata merinovillaa. Syyskuussa Pierre Robertin verkkokaupassa lanseerattavaan mallistoon kuuluu neuleita, toppeja ja asusteita.

Kierrätyskuidusta valmistettu Norlyn Comfy -tuoteperhe kasvaa

Mukavuutta sääriin ja nilkkoihin tuovat mattapintaiset Norlyn Comfy 50 den nilkka- ja polvisukat, joiden pehmeä ja leveä resori ei kiristä tai rullaa. Paksut 100 den mattapintaiset ja täyspitkät leggingsit ovat täydelliset mukavaan kotoiluun. 100 den mattapintaisissa sukkahousuissa on nyt uusi herkullinen ja syksyinen väri – Espresso! Kaikki Norlyn Comfy -tuotteet on valmistettu vähintään 82 % kierrätetystä materiaalista.

Finnwearin kauden leggingsit hehkuvat syksyn marjojen väreissä

Kauden leggingsit nähdään nyt kauniissa kuoseissa, joissa korostuvat tummansinisen ja viininpunaisen raikkaat sekä maanläheiset sävyt. Mukavat, hyvin istuvat ja näyttävät kauden leggingsit soveltuvat täydellisesti niin kotoiluun kuin kaupungilla asioimiseen; yhdistä leggingsit tunikaan tai mekkoon ja tuo oma persoonallisuutesi esiin. Tuotekuvat löydät tiedotteen lopusta!

Black Horsen luomupuuvillaiset bokserit takuuvarma lahja miehelle

Suomen suosituimmat miesten alushousut pukeutuivat juhlavaan pakkaukseen, jovaanka sopii mainiosti vaikkapa isänpäivä- tai joululahjaksi. GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut pehmeät ja joustavat bokserit ovat vastuullinen ja taatusti käyttöön tuleva lahja miehelle kuin miehelle. Musta lahjapakkaus on saatavilla rajoitetun ajan.

Jordan Green Clean on kehitetty planeetan ja sinun hyväksesi

Kierrätysmateriaaleja hyödyntävä Jordan Green Clean -sarja on voittanut useita palkintoja innovatiivisista ja ympäristön huomioivista tuotteistaan. 100 % kierrätysmuovisilla Green Clean -hammasharjan varsilla on säästetty yli 80 000 kg neitsytmuovia. Kierrätyspahvista valmistetun hammasharjapakkauksen ansiosta neitsytmuovia on vähennetty yli 30 000 kg.

Nyt Green Clean -sarja laajenee ensimmäisenä valmistajana ympäristötietoisiin vaihtoharjoihin. Green Clean Brushheads -vaihtoharjan varsi on 50 % kierrätysmuovia, harjakset ovat 100 % bio-pohjaiset ja pakkaus 100 % kierrätyspahvia.

Sana-solin vahvat vitamiinituotteet vastustuskyvylle

Uusi Sana-sol Vahva Monivitamiini sisältää 11 vitamiinia ja 6 kivennäisainetta. Tuote sisältää muun muassa A-, D-, C-, B6- ja B12-vitamiineja, foolihappoa, rautaa, sinkkiä, kuparia ja seleeniä. Toinen uutuus, Sana-sol Vahva C&D -vitamiini sisältää 500 mg C-vitamiinia ja 50 µg D-vitamiinia. C- ja D-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja näin vahvistavat vastustuskykyä.

Sana-sol -tabletit ovat mantelinmuotoisia ja helposti nieltäviä. Innovatiiviset uudet pakkaukset vievät vähemmän tilaa kuljetuksissa, ja itse purkki on valmistettu 48 % rPET-kierrätysmuovista. Purkin kansi ja etiketti ovat biopohjaista muovia.

Muut uutuudet kauneuteen ja kotiin

Ympäristötietoinen Lumme Kirjopyykki -sarja tuo uusia tuoksuja 1,5 l pyykinpesuaineisiin kukkaistuoksu Jasmiinin ja pehmeän merellisen Merituulen. Lumme-pyykinpesuaineet ovat Joutsenmerkittyjä, ja 1,5 l pullot on valmistettu 100 % kierrätysmuovista.

Uusi 100 % luonnonmukaisia ainesosia sisältävä Bio-Oil luonnollinen erikoisihonhoitoöljy on hajusteeton, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Bio-Oil auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihon sävyn epätasaisuuksien näkymistä – ja kuuluu muuten Kim Kardashianin luottotuotteisiin. Bio-Oil luonnollinen erikoisihonhoitoöljy on saatavilla apteekeista.

Blistexin uudet hamppuöljyä sisältävät huulivoiteet, Blistex Hemp & Acai Renewal sekä Blistex Hemp & Shea, rauhoittavat huulten herkkää ihoa. Tehokosteuttava hamppuöljy sisältää runsaasti omega-rasvahappoja.

L300 Vitamin C -sarjan Instant Glow Day Cream ja Revitalizing Night Cream löytyvät nyt upeasta lahjapakkauksesta. Tuotteet ovat hajusteettomia, dermatologisesti testattuja ja sopivat kaikille ihotyypeille. Lopputuloksena on kaunis, hyvinvoiva ja säteilevä iho!

Savett tuo markkinoille tehokkaasti desinfioivat kosteuspyyhkeet Savett Disinfecting Wipes. Yksittäispakatut pyyhkeet on kätevä pitää mukana, ne sisältävät 80 % alkoholia ja tehoavat bakteereihin, hiivoihin sekä viruksiin. Pyyhkeet on valmistettu bioajoavasta viskoosista.

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi