Ohita
Orkla Care Finlandin syksyn uutuuksissa paljon ympäristömerkittyjä tuotteita

Tiedote -

Orkla Care Finlandin syksyn uutuuksissa paljon ympäristömerkittyjä tuotteita

Syksyllä kauppoihin saapuvat Jordanin uudet Joutsenmerkityt ja hampaita hellästi valkaisevat SensiWhite-hammastahnat sekä Lumme-pyykinpesuainesuosikit kierrätysmuovista valmistetuissa 1,5 litran pakkauksissa. Bliw ja 50-vuotias Family Fresh tuovat raikkaat uutuudet hygieniakategoriaan.

Jordan SensiWhite – valkoisemmat hampaat hellemmällä hammastahnalla

SensiWhite on Jordanin uusi hellävarainen ja Joutsenmerkitty hammastahna, joka suojaa hampaita reikiintymiseltä ja vihlonnalta sekä poistaa värjäytymiä niin, että hampaiden luonnollinen valkoisuus tulee esiin. Sarjaan kuuluu kaksi erilaista tahnaa: Jordan SensiWhite Enamel Protection sisältää ainesosia, jotka vahvistavat kiillettä ja poistavat pinnan värjäytymiä. Jordan SensiWhite Sensitivity Protection poistaa värjäytymiä ja antaa kahdesti päivässä käytettynä pitkäaikaisen suojan hampaiden vihlontaa vastaan.

Jordan tuo markkinoille myös valkaisevan hammasharjan Jordan Expert Clean -sarjan laajentuessa Jordan Expert White -hammasharjalla. Hiilellä vahvistetut harjakset poistavat värjäytymät tehokkaasti vahingoittamatta hammaskiillettä tai ikeniä. Harjan muotoilu on moderni ja kahva ergonominen, saatavilla on 4 eri värivaihtoehtoa.

Uudet Lumme Kirjopyykki ja Sensitive Kirjopyykki -pakkaukset ovat kierrätysmuovia

Lumme-pyykinpesuaineperheen suosikit Kirjopyykki ja Sensitive Kirjopyykki ovat nyt saatavilla 800 ml pakkausten lisäksi isompina 1,5 l pakkausvaihtoehtoina. Nämäkin Lumme-tuotteet on tehty ympäristö mielessä: uudet pakkaukset on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, ja pyykinpesuaineiden Joutsenmerkki takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset on arvioitu tarkasti. Allergiamerkitty Lumme Sensitive Kirjopyykki sopii erinomaisesti myös herkälle iholle ja esimerkiksi vauvanvaatteiden pesuun.

Bliw-täyttöpussilla voi vähentää muovijätettä 80 %

Bliw tuo saippuavalikoimaansa raikkaan tuoksuisen ja ihoa kosteuttavan Mustaselja & Raparperi -käsisaippuan, joka sisältää myös nektariuutetta. Saippualle on myönnetty sekä Joutsenmerkki että Vegan-merkki. Bliw Keittiö Odour Control -nestesaippua saa toivotun 600 ml täyttöpakkauksen, jolla voi täyttää Bliw-pumppupakkauksen kaksi kertaa uudelleen – täyttöpusseja käyttämällä muovijätteen määrää voi vähentää 80 %. Vegan-merkitty keittiösaippua poistaa ruoanlaiton yhteydessä käsiin jääviä hajuja sekä rasvaa. Kosteuttavassa ja ihoa pehmentävässä saippuassa on raikas limen ja timjamin tuoksu.

Jo vuodesta 1970 suomalaisia ilahduttanut, koko perheen Family Fresh -valikoima kasvaa virkistävällä ja greippiuutetta sisältävällä Family Fresh Pink Grapefruit -suihkugeelillä. Suihkugeelin vaahto antaa iholle ihanan sileän ja pehmentävän tunteen. Laadukkaat Family Fresh -tuotteet on pakattu reilun kokoisiin 500 ml pakkauksiin, jotka koristavat kylpyhuonetta puhdaslinjaisella muotoilullaan.

Myös suomalaisten luottomerkki Blistex tuo kauppoihin kaksi uutuutta: Blistex Lip Infusion Hydration -huulivoiteen hyaluronia sisältävä koostumus lukitsee kosteuden huulille jopa 24 tunnin ajaksi – uusi luottotuote jokaiselle kuivista ja rohtuvista huulista kärsivälle! Blistex Lip Infusion Nourish -huulivoide sisältää puolestaan luonnollisia kasviöljyä, mehiläisvahaa ja kookosöljyä, jotka yhdessä E-vitamiinin kanssa pitävät huulet pehmeinä ja hyvinvoivina.

Kaikki Orkla Care Finlandin uutuudet saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista elo-syyskuussa.

Lisätietoja ja tuotekuvat medialle: viestintäasiantuntija Eine Alho, eine.alho@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö CCO / Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi