Ohita
Orkla Care Finlandin syksyn uutuuksissa tuotteita hiusten- ja ihonhoitoon sekä vastuulliseen vaatekaappiin

Tiedote -

Orkla Care Finlandin syksyn uutuuksissa tuotteita hiusten- ja ihonhoitoon sekä vastuulliseen vaatekaappiin

Orkla Care Finland tuo jälleen kauppoihin upeita uutuuksia muun muassa ihon- ja hiustenhoitoon, kodinpuhdistukseen ja terveyteen sekä pukeutumiseen. Uusi vegaanisertifioitu Define-hiustenhoitosarja on kehitetty yhdessä pohjoismaisten hiusalan ammattilaisten kanssa. Lumme-huuhteluaineet löytyvät nyt hiilineutraalista kartonkipakkauksesta. Black Horse, Norlyn ja Pierre Robert panostavat vastuullisiin ja innovatiivisiin materiaaleihin.

Define-hiustenhoitosarja Suomeen syksyllä

Pohjoismaisten hiusalan ammattilaisten kehittämä Define-hiustenhoitosarja saapuu vihdoin Suomeen! Vastuullisuus on huomioitu uutuussarjassa monin tavoin – shampoo- ja hoitoainepakkaukset on valmistettu 50 % kierrätysmuovista ja tuotteilla on vegaanisertifiointi. Define RÅ -sarjan tuotteille on myönnetty lisäksi Joutsenmerkki, ja ne sisältävät 96 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia.

Define-sarjaan kuuluu niin kosteuttavia, ravitsevia, tuuheuttavia kuin hajusteettomia shampoita ja hoitoaineita sekä muotoilutuotteita. Tutustu koko upeaan valikoimaan täällä.

Hiilineutraali Lumme-kartonkipakkaus nyt myös huuhteluaineelle

Ympäristötietoisista kodinpuhdistustuotteista tunnettu Lumme tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille huuhteluaineen CarbonNeutraL® -sertifioidussa ja helppokäyttöisessä kartonkipakkauksessa. Pakkaus sisältää 90 % vähemmän muovia perinteisiin muovipulloihin verrattuna ja 50 % vähemmän muovia Lumme-pussipakkaukseen verrattuna. Huuhteluaineilla on sekä vegaanisertifiointi että Bra Miljöval -merkintä.

Yhdestä pakkauksesta riittää 44 pesukertaan, mikä on vanhaan pussipakkaukseen verrattuna 14 pesukertaa enemmän. Tuoksuina ovat Lumme-pyykinpesunesteistä tutut Merituuli ja Jasmiini.

Lue lisää hiilineutraalista Lumme-kartonkipakkauksesta täältä.

Hajusteeton L300 Pro-Retinol -sarja ikääntymisen merkkejä vastaan

L300-tuoteperhe kasvaa uudella pro-retinolia sisältävällä anti-age -tuotesarjalla. Pro-retinoli on hellävarainen, mutta samalla erittäin tehokas A-vitamiinityyppi ikääntymisen merkkejä vastaan. Muiden L300-tuotteiden tapaan myös Pro-Retinol -uutuussarja on dermatologisesti testattu, hajusteeton eikä sisällä eläinperäisiä aineita. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Pro Retinol -sarjaan kuuluvat korjaava kasvoseerumi, uudistava päivävoide suojakertoimella, elvyttävä yövoide sekä kiinteyttävä silmänympärys- ja huulivoide.

Jordan Tastepaste tekee hampaidenpesusta hauskempaa

Tarvitseeko hampaidenpesun olla tylsää? Jordan Tastepaste -hammastahnan avulla voi täyttää hampaiden harjausaikaa uusilla jännittävillä mauilla – ja samalla pitää huolta valkoisesta hymystä. Näyttävän pakkauksen lisäksi hammastahnoissa on valkaiseva vaikutus, ja ne sisältävät fluoria sekä luonnollisia väriaineita. Hammastahnat ovat 100 % vegaanisia. Makuyhdistelminä raikas minttu, mango ja minttu sekä lakritsi ja minttu.

Jordan-hammastikuissa suosittu Jordan Clean Between -sarja on saanut uuden tulokkaan: innovatiivisen Jordan Clean Between Expert -hammasvälitikun kaareva muotoilu ja pitkä varsi tekee hammasvälien puhdistamisesta helppoa ja tehokasta. Mukana on myös kätevä matkakotelo. Uudistuneessa Jordan Brush Between -hammasväliharjassa on helposti vaihdettava harjaspää ja matkakotelo.

Bats Expert Range – tehokas suoja hikoilua vastaan

Bats Expert Maximum Protection -sarjan Strong ja Original -antiperspirantit on kehitetty tilanteisiin, joissa hikoilu häiritsee päivittäisiä toimintoja. Tehokas koostumus antaa suojan hikoilua ja hikoilusta johtuvia epämiellyttäviä hajuja vastaan jopa viideksi päiväksi. Saatavilla apteekeista.

Terveys- ja sporttiuutuuksia Sana-solilta ja Maximilta

Sana-sol tuo kauppoihin uudet sokerittomat kurkkutabletit vastustuskyvylle. Sana-sol Hunaja-Inkivääri Kurkkutabletti ja Mentoli-Eukalyptus Kurkkutabletti sisältävät muun muassa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistäviä C-vitamiinia ja sinkkiä, kurkkua rauhoittavaa timjamia tai eukalyptusta sekä hengitysteitä avaavaa mentolia.

Uutta on myös Sana-sol Monivitamiini appelsiinin ja sitruunanmakuisena purutablettina sekä Möller Pikkukalat Cola.

Maxim Energy Gel Gummies tarjoaa uuden tavan lisäenergian nauttimiseen treenin aikana. Kolanmakuinen energiageeli löytyy nyt pureskeltavassa muodossa – se on helppo ottaa mukaan ja helppo pureskella suorituksen aikana ilman sotkua! Yksi pussi sisältää 5 x 6 g geelipalaa, joista saa yhteensä 21 g hiilihydraatteja. Tuote sisältää kofeiinia, joka edistää kestävyyden kasvua*.

Black Horse Sport -malliston alusvaatteet sisältävät 88 % kierrätysmateriaalia

Black Horsen Sport -alusvaatemallisto laajenee pitkillä alushousuilla. Urheiluun suunnitelluissa pitkissä alushousuissa on Max-Dry™ teknologia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Hengittävät mesh-paneelit lisäävät käyttömukavuutta treenien aikana. Tuote on valmistettu 88 % kierrätysmateriaalista. Ei hiertäviä saumoja tai pesulappuja – vain täydellinen mukavuus.

Norlynin sukkahousut vastuullisesta Tencel™-kuidusta

Norlyn tuo Tencel™-kuidusta valmistetut sukkahousut ja leggingsit ensimmäisenä brändinä päivittäistavarakauppaan! Tencel™ eli lyocell on eukalyptuspuusta saatava selluloosamuuntokuitu, jonka tuotanto on FSC-sertifioitua ja vaatii huomattavasti vähemmän vettä, kemikaaleja ja energiaa monen perinteisen tekstiilimateriaalin tuotantoon verrattuna. Tencel™ on ihanan pehmeä iholla, kestävä, luontaisesti antibakteerinen ja sillä on hyvä mittapysyvyys sekä lämmönsiirto-ominaisuudet.

Tencel™-kuidusta valmistetut sukkahousut ja leggingsit ovat saatavilla mustan värisenä.

Pierre Robertin KAPSEL-mallisto on vastaisku pikamuodille

Pierre Robertin KAPSEL-mallisto on saanut inspiraationsa hitaasta muodista, joka toimii sesongista toiseen. Ainutlaatuisen merinovillamalliston suunnittelussa on keskitytty vaatteiden laatuun, ajattomuuteen ja monikäyttöisyyteen. Vastuullisuus näkyy sekä malliston materiaaleissa että vaatteiden pitkässä käyttöiässä.

KAPSEL-mallistosta löytyy paljon Joutsenmerkittyjä vaatteita, ja materiaalina on käytetty vain sertifioitua mulesing-vapaata merinovillaa. Syyskuussa Pierre Robertin verkkokaupassa lanseerattavaan syysmallistoon kuuluu neuleita, housuja ja asusteita.

Toimittajat voivat olla yhteydessä tuotekuvista ja tuotenäytteistä Orklan viestintään: viestinta@orkla.fi

*Vaikutus saadaan 3 mg/painokg kofeiiniannoksella vähintään 1 tunti ennen harjoitusta ja välttämällä kofeiinia ennen tätä.

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi