Ohita
Orkla Care Finlandin alkuvuoden uutuuksissa korostuvat vastuullisuus ja upeat kauneustuotteet
Orkla Care Finlandin alkuvuoden uutuuksissa korostuvat vastuullisuus ja upeat kauneustuotteet

Tiedote -

Orkla Care Finlandin talven uutuuksissa L300 Vitamin C -sarja ja vastuullisesti valmistettuja alusvaatteita

Hajusteeton L300 C Vitamin -sarja ihonhoitoon, ympäristömerkittyjä kodinpuhdistustuotteita, tuuheuttava shampoo luottobrändiltä ja kierrätysmateriaalista valmistettuja alusvaatteita – Orkla Care Finlandin alkuvuoden uutuuksissa korostuvat vastuullisuus ja upeat kauneustuotteet.

Uusi L300 Vitamin C – heleyttä ja hyvinvointia kaikille ihotyypeille

L300 tuo markkinoille uuden hajusteettoman Vitamin C -tuotesarjan, jossa yhdistyvät tehokas, antioksidanttipitoinen C-vitamiini sekä tyrni- ja greippiuute. Tuotteet ovat hajusteettomia, dermatologisesti testattuja ja sopivat kaikille ihotyypeille. Lopputuloksena on kaunis, hyvinvoiva ja säteilevä iho!

Energizing Face Mask kasvonaamio 75ml sisältää C-vitamiinia ja sheavoita, jotka antavat iholle luonnollista heleyttä ja raikkaan ulkonäön. Revitalizing Night Cream yövoide 50ml uudistaa ihoa yön aikana stimuloimalla ihosolujen uudistumista ja kollageenituotantoa. Instant Glow Day Cream päivävoide 50ml sisältää C-vitamiinia ja valoa heijastavia pigmenttejä, jotka heleyttävät ihon välittömästi. Glow Boost Face Serum kasvoseerumi 30ml sisältää C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka antavat tasaisemman ihonvärin sekä vähentävät ryppyjä ja ohuita juonteita.

Erittäin Hieno Suomalainen nyt myös hennolle hiustyypille

Suomen arvostetuin hiustenhoitomerkki* Erittäin Hieno Suomalainen kasvaa tuuheuttavalla shampoolla ja hoitoaineella, jotka on kehitetty varta vasten suomalaiselle hennolle hiustyypille. Tuuheuttava shampoo pesee hiukset niitä latistamatta ja antaa rakennetta sekä volyymia hennoille hiuksille. Vehnäproteiiniuute suojaa ja ravitsee hiuksia jättäen ne hoidetuiksi, tuuheiksi ja ilmavan tuntuisiksi. Appelsiininkukkauute virkistää ja antaa hiuksille pitkäkestoisen, puhtaan tunteen. Tuotteissa on raikkaan sitruksinen tuoksu. Sekä shampoo että hoitoaine ovat vegaanisia.

Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan tuotteita on valmistettu Heinävedellä jo vuodesta 1974, ja kaikille tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

Lumme-uutuuksilla puhtautta kotiin ympäristö huomioiden

Ympäristötietoisista puhdistustuotteistaan tunnettu Lumme lanseeraa vastuulliset ja vegaaniset yleispuhdistusaineet, raikkaan tuoksuiset Niityn ja Sitruksen. Yleispuhdistusaineet ovat monipuolisia siivoustuotteita, joilla voi pestä useat kodin pinnat aina keittiöstä kylpyhuoneeseen – niistä voi sekoittaa myös itse kätevän puhdistussuihkeen! Tuotteet täyttävät ympäristömerkkien tiukat vaatimukset niin pakkausmateriaalien kuin raaka-aineidenkin suhteen. Pullot on valmistettu 75 % kierrätysmuovista, ja yhdestä pullosta riittää yli 20 siivouskertaan.

Lumme tuo kauppoihin myös uudet Joutsenmerkityt pyykinpesujauheet. Lumme Kirjopyykki ja Allergiamerkitty Lumme Sensitive Kirjopyykki pitävät pyykin värit kirkkaina ja irrottavat lian tehokkaasti jo 30 asteen lämpötilassa. Pyykinpesujauheen tiivis, vedetön koostumus pienentää pakkausmateriaalien tarvetta ja vähentää kuljetuksesta aiheutuvaa ympäristökuormitusta. Lumme-pyykinpesujauheet ovat ympäristön lisäksi säästöä myös kukkarolle, sillä yhdellä paketilla voi pestä jopa 30 koneellista pyykkiä – keskivertopyykkärillä pakkaus kestää lähes 2 kuukautta.

Norlynilta ja Pierre Robertilta vastuullisia vaatteita kierrätysmateriaalista

Yli 80 % kierrätetystä Q-NOVA® -polyamidista valmistettujen Norlyn Comfy -sukkahousujen tuotannosta syntyy 80 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä perinteiseen polyamidiin verrattuna. Viime syksynä lanseeratut Norlyn Comfy 50 ja 100 den sukkahousut saavat rinnalleen ohuemmat 20 den sukkahousut sekä 20 den nilkkasukat. Mattapintaiset sukkahousut ovat mukavat, pehmeät ja niiden leveä vyötärönauha pitää sukkahousut hyvin paikoillaan.

Pierre Robertin uudistunut Microfiber invisible -sarja on mukava sekä iholle että ympäristölle – 75 % pehmeästä ja kierrätetystä polyesterista valmistetut mikrokuitualushousut high waist ja hipster -malleissa istuvat täydellisesti eri vartalotyypeille. Saumattomat, laserleikatut reunat ja vyötärö tekevät alushousuista huomaamattomat. Väreinä musta ja hento vaaleanpunainen.

Lisätietoja ja tuotekuvat:

Viestintäasiantuntija Eine Alho, eine.alho@orkla.fi

* Taloustutkimuksen Brändien arvostus 2018 -tutkimus

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi