Ohita
Orkla Care Finlandin talven uutuuksissa ympäristömerkitty Lumme-tiskiaine ja innovatiiviset Salvequick-hunajatuotteet

Tiedote -

Orkla Care Finlandin talven uutuuksissa ympäristömerkitty Lumme-tiskiaine ja innovatiiviset Salvequick-hunajatuotteet

Orkla Care Finlandin talven uutuuksista löytyy muun muassa Joutsenmerkitty Lumme-käsitiskiaine kartonkisessa täyttöpakkauksessa sekä innovatiiviset Salvequick-hunajatuotteet haavanhoitoon. Apteekkilaatuinen L300 tuo kauppoihin upeita uutuuksia vartalolle, ympäristölle entistä paremmissa pakkauksissa. Finnwearin uimapuvuissa yhdistyvät mukavuus, käytännöllisyys ja kauniin ajattomat printit.

Joutsenmerkitty Lumme-käsitiskiaine pullossa ja hiilineutraalissa täyttöpakkauksessa

Ympäristötietoisista kodinpuhdistustuotteista tunnettu Lumme tuo kauppoihin käsitiskiaineen, joka on paitsi tehokas, myös suunniteltu ympäristö huomioiden. Joutsenmerkitty käsitiskiaine löytyy sekä pullosta että Lumme-pyykinpesuaineista tutusta kartonkisesta täyttöpakkauksesta.

CarbonNeutral®-sertifioitu kartonkinen täyttöpakkaus säästää muovin kulutusta 82 % ja on ensimmäinen laatuaan käsitiskiaineissa Suomen markkinoilla. Täyttöpakkauksen käyttö on kätevää ja taloudellista, yhdestä täyttöpakkauksesta riittää tiskiainetta 1,5 Lumme-pullolliseen, ja täyttöpakkaus on helppo lajitella kartonkina. Lue lisää hiilineutraalista Lumme-kartonkipakkauksesta täältä.

Lumme-käsitiskiaine poistaa tehokkaasti likaa ja rasvaa ympäristöä unohtamatta: tuotteelle on myönnetty sekä Joutsenmerkki että Vegan-merkki. Tiskiaine on myös dermatologisesti testattu herkällä iholla. Lumme-käsitiskiaine on saatavilla 500 ml pullossa ja 750 ml täyttöpakkauksessa, tuoksuina Metsä tai Omenankukka.

Apteekkilaatuiseen L300-sarjaan upeat uutuudet vartalolle

Ihonhoidon trendikkäät ainesosat löytyvät nyt myös L300-vartalonhoitotuotteista! Apteekkilaatuinen L300 tuo kauppoihin upeita uutuuksia vartalolle, ympäristölle entistä paremmissa pakkauksissa. Kevyempi pakkaus monomateriaalista on helpompi kierrättää, ja se sisältää 50 % vähemmän muovia tavanomaiseen 200 ml tuubiin verrattuna.

L300 Intensive Moisture Nutrifying Body Cream on täyteläinen vartalovoide, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Sisältää kosteuttavia Natural Moisturizing Factors -tekijöitä, joita on luontaisesti iholla. Kiertotaloudesta saadut postbiootit vahvistavat ihon suojakerrosta ja tukevat tervettä ihoa.

L300 Vitamin C Illuminating Body Lotion on mieto vartalovoide, joka antaa ihollesi kosteutta ja hehkua. Sisältää voimakasta antioksidanttia, C-vitamiinia, jota on luontaisesti ihon kaikissa kerroksissa. Valoa heijastava pigmentti antaa ihollesi raikkaan hehkun välittömästi.

L300 Vitamin C Smoothing Shower Gel on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu suihkusaippua, jonka kevyesti kuoriva koostumus antaa iholle raikkaan tunteen ja puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Suihkusaippua sisältää C-vitamiinia, ja sen pH on säädetty ihon oman pH-arvon mukaisesti. Luonnolliset kuorintarakeet ovat peräisin kiertotaloudesta saaduista aprikoosinkivistä.

L300-vartalotuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hajusteettomia.

Kehittynyttä haavanhoitoa uusilla Salvequick Natural Healing -hunajatuotteilla

Salvequick tuo maaliskuussa apteekkeihin innovatiiviset uutuudet haavanhoitoon: Salvequick Natural Healing Haavasidos ja Haavageeli yhdistävät lääkinnällisen hunajan, C- ja E-vitamiinit sekä kostean haavanhoidon. Natural Healing -tuotteet edistävät ja nopeuttavat haavan paranemista, estävät tulehduksia ja vähentävät arpikudoksen riskiä.

Pääainesosa Salvequick Natural Healing -tuotteissa on lääkinnällinen hunaja, joka on luontainen antibakteeri. C- ja E-vitamiini ovat molemmat antioksidantteja, jotka voivat toimia synergisesti lääkinnällisen hunajan kanssa ja täydentää sen vaikutuksia. Vitamiinit muun muassa osallistuvat antioksidanttisuojaukseen, kollageenin synteesiin, ehkäisevät tulehduksia ja kosteuttavat ihoa.

Salvequick Natural Healing Haavasidoksessa on hydrogeelistä valmistettu haavatyyny, joka sisältää luontaisesti antibakteerista lääkinnällistä hunajaa (30 %) ja C- ja E-vitamiineja. Hydrogeeli, lääkinnällinen hunaja ja vitamiinit toimivat synergisesti haavan paranemisen edistämiseksi ja tehostamiseksi.

Salvequick Natural Healing Haavageeli edistää ja tehostaa haavan paranemista, auttaa ehkäisemään infektioita ja vähentää arpimuodostuksen riskiä. Geeli sisältää 40 % lääkinnällistä hunajaa, C- ja E-vitamiinia, lääkinnällistä hypoallergeenista lanoliinia ja aineita, jotka tekevät geelin levittämisestä helppoa.


Finnwearin uimapuvuissa yhdistyvät mukavuus, käytännöllisyys ja kauniin ajattomat printit

Finnwear on valmistanut laadukkaita ja suosittuja uimapukuja suomalaisille jo yli 40 vuoden ajan. Finnwearin uusi kausimallisto on saanut inspiraationsa merkin vahvoista suomalaisista juurista ja suomalaisten suosimista kukkakuvioista. Uimapukujen suunnittelun keskiössä on aina mukavuus, käytännöllisyys ja eri vartalotyypit huomioiva istuvuus.

Mallistoon kuuluu pluskokoinen uimapuku ja bikinit kauniissa uudessa Navy Bloom -printissä sekä klassisen yksivärinen tummansininen uimapuku. Finnwear-uimapuvut on suunniteltu kestämään aikaa ja aktiivista käyttöä – kaikenmuotoisille ja -kokoisille tuhansien järvien naisille.

Yhdessä aktiiviuimareiden kanssa paranneltu Finnwearin suosittu Active-Zip -uimapuku sopii kaikille, jotka haluavat uimapuvulta ympärivuotista toiminnallisuutta ja urheilullisuutta. Active-Zip -mallissa on nyt pidemmät lahkeet ja kevyet toppaukset, jotka tuovat tukea rinnan alueelle. Vetoketjun alla on vuori, joka estää ihokosketuksen. Nopeasti kuivuvalla materiaalilla on UV-suojaus.

Blistex Rescue -huulivoiteiden jojobaöljy ja agaveuute tehokosteuttavat huulia

Blistex on tuonut uuteen Rescue-sarjaansa ihonhoidon puolelta tutut tehokkaat ja tunnetut raaka-aineet - agaveuutteen ja jojobaöljyn - tarjotakseen intensiivistä kosteutusta myös kuville huulille.

Blistex Agave Rescue -huulivoiteen agaveuute kosteuttaa ja tekee huulista pehmeäntuntuiset. Luumu- ja persikkauute auttaa elvyttämään huulten ilmettä. Blistex Jojoba Rescue -huulivoiteen jojoba- ja kookosöljy kosteuttavat intensiivisesti ja luonnollisen kiiviuutteen C- ja E-vitamiinit pehmentävät sekä ravitsevat huulia.

Tuotekuvat ja -näytteet: viestinta@orkla.fiAiheet

Kategoriat


Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi