Ohita
Orkla Caren talven uutuuksissa korostuvat vastuulliset pakkaukset ja materiaalit
Orkla Caren talven uutuuksissa korostuvat vastuulliset pakkaukset ja materiaalit

Tiedote -

Orkla Caren alkuvuoden uutuuksissa innovatiivinen Jordan Change -hammasharja

Orkla Care Finlandin vastuullisuuteen panostavista uutuustuotteista löytyy muun muassa Jordan Change -hammasharja vaihdettavalla harjaspäällä, terveystuotteita Sana-solilta ja Mölleriltä, hiilineutraali Lumme-kartonkipakkaus hienopyykille sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja vaatteita Black Horse ja Pierre Robert -merkeiltä.

Vallankumouksellinen Jordan Change -hammasharja säästää 82 % muovia

Miksi heittäisit koko hammasharjan pois, kun voit vaihtaa vain harjaspään? Vallankumouksellisessa Jordan Change -hammasharjassa on helposti vaihdettava harjaspää – joka kerta, kun vaihdat harjaspään, säästyy 82 % muovia. Pahvipakkauksesta löytyvä Jordan Change -harja on laadukas ja mukava käyttää, hammasharjan varsi on valmistettu 100 % kierrätysmuovista.

Sana-sol- ja Möller-uutuudet vastustuskyvystä huolehtimiseen

Apteekin Sana-Sol -tuotesarjan mantelinmuotoiset tabletit ovat helposti nieltäviä ja purkit on valmistettu 100 % kierrätysmuovista. Uutuussarjaan kuuluvat Vahva Monivitamiini, Vegaani Monivitamiini, Magnesiumsitraatti + B6-Vitamiini, Rauta + C-Vitamiini, Kalsium + Magnesium ja D-Vitamiini sekä Vegaani D3-Vitamiini.

Muita Sana-sol-uutuuksia ovat Sana-sol Sinkkiasetaatti + C&D -vitamiini – raikas mentolinmakuinen imeskelytabletti sekä aikuisten pehmeät, pureskeltavat ja sokerittomat Vitabons Monivitamiini Cola ja Vitabons D-vitamiini 50 µg Appelsiini.

Möller Omega-3 Monivitamiini -uutuus sisältää omega-3-rasvahapot (DHA + EPA) ja monivitamiinin samassa kätevässä paketissa. Muiden Möller-muovipakkausten tapaan purkki on valmistettu 98 % kierrätysmuovista.

Sana-sol -uutuudet ja Möller Omega-3 Monivitamiini sisältävät muiden muassa C- ja/tai D-vitamiinia, jotka vahvistavat vastustuskykyä eli edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lumme Hienopyykki hiilineutraalissa kartonkipakkauksessa

Hiilineutraali Lumme-kartonkipakkaus säästää 90 % muovia tavanomaisiin pesuainepakkauksiin verrattuna. Lumme Hienopyykki, hellävarainen hienopesuneste herkille tekstiileille löytyy muiden Lumme-pesuaineiden tapaan nyt innovatiivisesta kartonkipakkauksesta. Tuote on vegaaninen ja sille on myönnetty Joutsenmerkki.

Black Horsen tyylikäs uima-asumallisto kierrätysmateriaalista

Laadukkaat ja hyvännäköiset uima-asut miesten suosituimmalta vaatebrändiltä! Black Horsen kierrätysmateriaalista valmistetut uimashortsit ja -housut ovat mukavat ja kestävät. Uimahousuissa on kätevä vetoketjullinen tasku avaimille. Uimashortsien rennot taskut, joustava vyötärö ja solmittavat kiristysnyörit tuovat käyttömukavuutta. Black Horsen uima-asut kuivuvat nopeasti ja sopivat myös rantaurheiluun.

Syksyllä lanseerattu Black Horsen Munien puolesta -kampanja jatkuu keväällä ja nostaa tietoisuutta miesten kivessyövästä. Munien puolesta -kampanjaboksereiden pakkauksen sisältä löytyy ohjeet kivesten omatarkkailuun, ja jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan osa Syöpäsäätiölle miesten syöpien tutkimukseen.

Pierre Robertin suositut ribbitrikoot kauppoihin

Pierre Robert tuo trendikkäät ribbi-urheiluvaatteet päivittäistavarakauppoihin! Saumattomat, korkeavyötäröiset ja joustavat ribbivaatteet sopivat hyvin niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Saatavilla kahdessa eri värissä, valmistettu kierrätysmateriaalista.

Pierre Robertin suosittu microfiber-tuoteperhe laajenee luonnollisiin ja erityisen mukaviin Micro Bra -rintaliiveihin kierrätetystä materiaalista. Pään yli puettava toppimainen liivi ilman hankaavia hakasia tai kaaritukia antaa kevyen tuen ja on huomaamaton vaatteiden alla.

Tuotekuvat ja näytepyynnöt: eine.alho@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi