Ohita
Orkla Caren talven uutuuksissa korostuvat vastuulliset pakkaukset ja materiaalit
Orkla Caren talven uutuuksissa korostuvat vastuulliset pakkaukset ja materiaalit

Tiedote -

Orkla Caren alkuvuoden uutuuksissa innovatiivinen Jordan Change -hammasharja

Orkla Care Finlandin vastuullisuuteen panostavista uutuustuotteista löytyy muun muassa Jordan Change -hammasharja vaihdettavalla harjaspäällä, terveystuotteita Sana-solilta ja Mölleriltä, hiilineutraali Lumme-kartonkipakkaus hienopyykille sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja vaatteita Black Horse ja Pierre Robert -merkeiltä.

Vallankumouksellinen Jordan Change -hammasharja säästää 82 % muovia

Miksi heittäisit koko hammasharjan pois, kun voit vaihtaa vain harjaspään? Vallankumouksellisessa Jordan Change -hammasharjassa on helposti vaihdettava harjaspää – joka kerta, kun vaihdat harjaspään, säästyy 82 % muovia. Pahvipakkauksesta löytyvä Jordan Change -harja on laadukas ja mukava käyttää, hammasharjan varsi on valmistettu 100 % kierrätysmuovista.

Sana-sol- ja Möller-uutuudet vastustuskyvystä huolehtimiseen

Apteekin Sana-Sol -tuotesarjan mantelinmuotoiset tabletit ovat helposti nieltäviä ja purkit on valmistettu 100 % kierrätysmuovista. Uutuussarjaan kuuluvat Vahva Monivitamiini, Vegaani Monivitamiini, Magnesiumsitraatti + B6-Vitamiini, Rauta + C-Vitamiini, Kalsium + Magnesium ja D-Vitamiini sekä Vegaani D3-Vitamiini.

Muita Sana-sol-uutuuksia ovat Sana-sol Sinkkiasetaatti + C&D -vitamiini – raikas mentolinmakuinen imeskelytabletti sekä aikuisten pehmeät, pureskeltavat ja sokerittomat Vitabons Monivitamiini Cola ja Vitabons D-vitamiini 50 µg Appelsiini.

Möller Omega-3 Monivitamiini -uutuus sisältää omega-3-rasvahapot (DHA + EPA) ja monivitamiinin samassa kätevässä paketissa. Muiden Möller-muovipakkausten tapaan purkki on valmistettu 98 % kierrätysmuovista.

Sana-sol -uutuudet ja Möller Omega-3 Monivitamiini sisältävät muiden muassa C- ja/tai D-vitamiinia, jotka vahvistavat vastustuskykyä eli edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lumme Hienopyykki hiilineutraalissa kartonkipakkauksessa

Hiilineutraali Lumme-kartonkipakkaus säästää 90 % muovia tavanomaisiin pesuainepakkauksiin verrattuna. Lumme Hienopyykki, hellävarainen hienopesuneste herkille tekstiileille löytyy muiden Lumme-pesuaineiden tapaan nyt innovatiivisesta kartonkipakkauksesta. Tuote on vegaaninen ja sille on myönnetty Joutsenmerkki.

Black Horsen tyylikäs uima-asumallisto kierrätysmateriaalista

Laadukkaat ja hyvännäköiset uima-asut miesten suosituimmalta vaatebrändiltä! Black Horsen kierrätysmateriaalista valmistetut uimashortsit ja -housut ovat mukavat ja kestävät. Uimahousuissa on kätevä vetoketjullinen tasku avaimille. Uimashortsien rennot taskut, joustava vyötärö ja solmittavat kiristysnyörit tuovat käyttömukavuutta. Black Horsen uima-asut kuivuvat nopeasti ja sopivat myös rantaurheiluun.

Syksyllä lanseerattu Black Horsen Munien puolesta -kampanja jatkuu keväällä ja nostaa tietoisuutta miesten kivessyövästä. Munien puolesta -kampanjaboksereiden pakkauksen sisältä löytyy ohjeet kivesten omatarkkailuun, ja jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan osa Syöpäsäätiölle miesten syöpien tutkimukseen.

Pierre Robertin suositut ribbitrikoot kauppoihin

Pierre Robert tuo trendikkäät ribbi-urheiluvaatteet päivittäistavarakauppoihin! Saumattomat, korkeavyötäröiset ja joustavat ribbivaatteet sopivat hyvin niin urheiluun kuin vapaa-aikaan. Saatavilla kahdessa eri värissä, valmistettu kierrätysmateriaalista.

Pierre Robertin suosittu microfiber-tuoteperhe laajenee luonnollisiin ja erityisen mukaviin Micro Bra -rintaliiveihin kierrätetystä materiaalista. Pään yli puettava toppimainen liivi ilman hankaavia hakasia tai kaaritukia antaa kevyen tuen ja on huomaamaton vaatteiden alla.

Tuotekuvat ja näytepyynnöt: eine.alho@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja Orkla Suomi 050 572 7470
Lotta Roitto

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö Orkla Suomi 040 747 0871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi