Ohita
Orkla Suomelta herkullisia uutuuksia loppuvuoteen

Tiedote -

Orkla Suomelta herkullisia uutuuksia loppuvuoteen

Loka-marraskuussa kauppoihin saapuvat Kantolan keksiuutuudet, vähärasvainen ja vegaaninen Kartanon-uutuus Paahdetut Linssilastut ja Grandiosa-fanien suunnittelema pizza.

Kantolan Möhkikset hurmaavat keksihyllyssä

Kantolan vastustamattomat Möhkis-keksit löytyvät kätevistä uudelleensuljettavista pusseista. Kantolan Möhkis Rockyroad sisältää suklaata, vaahtokarkkeja, poksuvaa sokeria ja rapeita keksinpaloja. Kantolan Möhkis Maapähkinä sisältää suolattua suklaata, maapähkinää ja rapeita keksinpaloja.

Kantolan Ballerina ilahduttaa tänä syksynä kuluttajia jännittävällä uutuusmaulla Ballerina Vaniljakaakao & Merisuola. Makumaailmasta löytyy kaakaota, vaniljaa sekä hippusellinen merisuolaa. 

Suositut ja makutestissä hurmanneet Kantolan Pallopiparit palaavat joulun valikoimaan. Pallopipari Maitosuklaa ja Pallopipari Valkosuklaa löytyvät kaupoista rajoitetun ajan loka-joulukuussa.

Kantolan tuo keksihyllyyn myös lapsiperheille sopivan, herkullisen ja vähäsokerisemman Aatu Aasin Aapispiparin talven herkutteluun.

Kaikki Kantolan keksit on valmistettu ilman palmuöljyä, ja kekseissä käytetty kaakao on Rainforest Alliance -sertifioitua.

Sipsiuutuuksissa vähärasvaisempi Kartanon Paahdetut Linssilastu ja Taffel Chicken Flavor Chips

Kartanon Paahdetut Linssilastut on syksyn snacksrintaman ainutlaatuinen uutuus. Linssilastut paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä ilman rasvaa, herkullisen makunsa ne saavat huolella valituista mausteista ja ripauksesta laadukasta öljyä. Makuna on kautta aikain suosituin Taffel-maku kermaviili ja sipuli – vegaanisena versiona.

Lue ainutlaatuisesta Kartanon-uutuudesta lisää täältä.

Taffel Chicken Flavor Chips on klassisesta Taffel Chipsistä luotu makutykitys todelliselle nautiskelijalle. Ihananrapeaksi grillattua kanaa ja aavistus chilin twistiä verhottuna pehmeästi syleilevään hunajahuntuun. Lopputulos on rapeaa kuin rakkaus.

Yli 1000 pizzafania äänesti ja Grandiosa toteutti – tällainen on kaikkien aikojen fanipizza

Grandiosa on kehittänyt faniensa kanssa suomalaisten suosikkipizzan, jonka täytteet valittiin yli tuhannen Grandiosa-fanin äänestyksen perusteella. Täytteiden lisäksi fanit pääsivät keksimään pizzalle mainoslauseita, ja fanien pizzaselfieitä löytyy pizzalaatikon kannesta. Grandiosa Extra pepperoni, sinihomejuusto, ananas ja kinkku kiviuunipizzan pakkauksesta avautuu myös upea AR-elämys, lue lisää tiedotteesta!

Felix Talon salaattikastikkeelle Sydänmerkki

Täyteläinen Felix talon salaattikastike on varma valinta vihersalaatille. Salaatinkastike on maustettu sinapilla ja tomaatilla, herkullista makua täydentää mm. mustapippuri.

Talon salaatinkastike on Felix salaattikastikkeiden kestosuosikki, jonka reseptiä on hieman muutettu. Muutoksen ansiosta kastike sopii nyt myös gluteenittomaan ja maidottomaan ruokavalioon. Maku on tuttu, makean täyteläinen.

Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Sydänmerkki myönnetään tuotteelle, joka täyttää tietyt ravitsemukselliset kriteerit ja joka on terveellisempi valinta tuotekategoriassaan.

Lisätiedot: Minna Miettinen, viestintäasiantuntija, Orkla Suomi. minna.miettinen@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäasiantuntija / Communications Specialist Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi