Ohita
Orkla Suomi kasvattaa kasvipohjaisten tuotteiden valikoimaansa muun muassa uusilla NATURLI’-jäätelöillä ja Frankful®-texmex-herkuilla.
Orkla Suomi kasvattaa kasvipohjaisten tuotteiden valikoimaansa muun muassa uusilla NATURLI’-jäätelöillä ja Frankful®-texmex-herkuilla.

Tiedote -

Orkla Suomelta kauppoihin paljon kasvipohjaisia uutuuksia

Orkla Suomi kasvattaa kasvipohjaisten tuotteiden valikoimaansa uusilla NATURLI’-jäätelöillä ja Frankful® texmex-herkuilla. Paulúns-uutuusgranolassa maistuvat raikkaiden hedelmien lisäksi inkivääri ja kurkuma. Oman pizzan tuunaaminen on nyt entistä helpompaa rapean herkullisella Grandiosan kiviuunipizzapohjalla.

NATURLI` tuo kauppoihin kaksi uutta vegaanista jäätelöä suklaan ystäville. Gluteenittomassa Naturli’ Cookie Dough Chewy Chunks -jäätelö sisältää cookiedoughpaloja ja suklaahippuja. Naturli’ Brownie buzz fudgy chunks -suklaatuuteissa on herkullista suklaajäätelöä brownien paloilla ja vohvelilla. Tuutit myydään kätevässä neljän kappaleen monipakkauksessa.

Vegaaninen texmex-valikoima on kasvanut neljällä uudella Frankful®-tuotteella. Frankful® Vegan chili ch**se dippikastike on hiukan tulisempi ja täyteläisen pehmeä juuston makuinen kasvipohjainen dippi, johon on lisätty jalapenon paloja. Gluteeniton dippikastike toimii myös mainiosti hampurilaisen välissä.

Frankful® Corn Tortilla Chipsit ovat rapean herkullisia maissilastuja, jotka valmistetaan tuoreesta Euroopassa viljellystä maissista. Saatavilla on kaksi eri makua, Salted ja Vegan Ch**se. Frankful® mini soft tortillat ovat pieniä tortillalettuja, ja täydellisiä vaikka trendikkäisiin fish tacoihin.

Uutuuksia Paulúnsilta ja Grandiosalta

Paulúns Appelsiini-Mango-Passion Granolan maku on raikas ja hedelmäinen, ilman lisättyä sokeria. Tuttu appelsiini, eksoottinen mango ja pirteä passion on uusi, herkullinen makuyhdistelmä. Uutuusgranola tukee vastustuskykyä, sillä se sisältää rautaa, sinkkiä ja kuparia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuotteella on Orklan Pieni Ilmastojälki -merkki, joka kertoo sen ilmastovaikutuksen olevan alle puolet ruoan keskimääräisestä ilmastovaikutuksesta.

Grandiosa BIG One Pan pizza BBQ Chicken on amerikkalaistyylinen, mehevä, ruokaisa ja paksupohjainen pannupizza. Mausteinen kana, makean savuinen BBQ-kastike, punasipuli, mieto chili sekä täyteläiset juustot tekevät pizzasta herkullisen makuelämyksen, joka taatusti vie nälän mennessään.

Grandiosa Pizzapohja tomaattikastikkeella uutuudella teet herkullisen kiviuunipizzan käden käänteessä. Ohut pizzapohja on esipaistettu kiviuunissa, mikä antaa sille makua ja ihanaa rapeutta. Pohjan päälle valmiiksi lisätty tomaattikastike nopeuttaa pizzan valmistamista. Lisää vain lempitäytteesi jäisen pizzapohjan päälle, paista noin 15 min 225 asteisessa uunissa ja nauti! Pakkauksessa on kaksi pizzapohjaa.

Alkuvuoden Panda-makeisuutuudet

Herkulliset makuyhdistelmät – päärynä, mustaherukka-salmiakki, appelsiini-cola ja salmiakki – ilahduttavat uudessa Panda Namix Hula Hula -pussissa. Panda Suolainen hasselpähkinä -valkosuklaalevy sisältää valkosuklaata suolaisella hasselpähkinärouheella. Tuote on gluteeniton ja Rainforest Alliance -sertifioitu sekä kaakaon että hasselpähkinän osalta. Smash Salt Karamel suklaapatukassa maistuu makean ja suolaisen yhdistelmä, ja uutuutena siinä on suolainen karamellikuorrute. Tuotteella on Rainforest Alliance Cocoa -sertifikaatti.

Lisätiedot: Minna Miettinen, viestintäasiantuntija, Orkla Suomi. minna.miettinen@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäasiantuntija / Communications Specialist Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi