Ohita
Orkla Suomelta keväisiä uutuuksia kauppoihin

Tiedote -

Orkla Suomelta keväisiä uutuuksia kauppoihin

Taffelin snacks-uutuuksien joukosta löytyy muun muassa brittiläisen katukeittiön inspiroima, Suomessa valmistettu Salt & Vinegar -perunalastu, ja Panda® tuo makeishyllyyn uudet herkulliset Laban-karkit. Felix® kasvattaa Sydänmerkittyjen majoneesien sarjaa uudella chilimajoneesilla.

Felixiltä makutestin voittaja majoneesihyllyyn – kaikki Felixin maustetut majoneesit nyt Sydänmerkittyjä

Valloittavissa Felix-majoneeseissa ja aioleissa riittää valinnanvaraa sekä herkullista makua. Felix® Chilimajoneesi on kaivattu uutuus Felixin maustettujen majoneesien perheeseen: siinä majoneesin täyteläisyys yhdistyy sopivan chiliseen potkuun, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi kanan tai lihan kylkeen tai dippailuun. Uusi Felix Chilimajoneesi on myös chilimajoneesien makutestin voittaja!*

Felix Chilimajoneesille on myönnetty muiden Felixin maustettujen majoneesien tapaan Sydänmerkki, joka kertoo, että tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto omassa tuoteryhmässään. Felix Chilimajoneesi on myös gluteeniton ja maidoton.

Felix tuo myös kauppoihin herkullisen täyteläisen, maustamattoman majoneesin kätevässä top down -muovipullossa. Felix® Original Majoneesi on Sydänmerkitty, ja sitä voi nauttia sellaisenaan dippailuun, leivän päälle ja ruoan oheen tai tuunata oman makusi mukaan.

Valkosipulin ystäville suunnattu uutuus, Felix® Valkosipuliketschup, tarjoaa herkullisen vaihtoehdon ruokapöytään. Felix Valkosipuliketchup sisältää tavalliseen ketsuppiin verrattuna vähemmän suolaa ja sokeria, mutta sitäkin enemmän herkullista makua. Myös tälle Felix-tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki.

Rapeita uutuuksia sipsi-, pähkinä- ja keksihyllyyn

Yksi maailman tunnetuimista sipsimauista saapuu Taffelin valikoimaan, Avainlippu-merkittynä ja Ahvenanmaalla valmistettuna. Taffel Salt & Vinegar on ohueksi veistetty rapea perunalastu, joka on kylvetetty peribrittiläisen katukeittiön inspiroimalla suolan ja omenasiiderietikan railakkaalla yhdistelmällä. Pirtsakka makuelämys on taattu jokaisella puraisulla.

Taffel Bravo on nyt vielä enemmän kuin vain megasuosittu perunalastu, nimittäin kuorrutettu maapähkinä nimeltään Taffel Bravo Nuts! Bravo-pähkinöissä maistuvat kermaviili ja makea chili. Tuote on vegaaninen.

Kantolan suosittu Cracker-tuoteperhe kasvaa koukuttavan rapealla ja suolaisella uutuudella. Kantolan Suola Cracker on monikäyttöinen, muiden Crackereiden tapaan taikinakerroksista koostuva suolakeksi, joka sopii niin juustotarjottimelle, piknikille kuin sellaisenaan naposteltavaksi. Uutuuskeksi on muiden Kantolan keksien tapaan palmuöljytön, ja tämän lisäksi myös vegaaninen.

Herkulliset Laban-karkkisekoitukset ja POP® Päärynäjätski -täytelaku Pandalta

Panda POP -täytelakupatukat ovat täydellisen kokoisia ja makuisia napattavaksi pienissä nipuissa mukaan! Nyt uutena makuna patukkaperheeseen saapuu herkullinen POP Päärynäjätski aiemmin lanseerattujen POP Mansikkapehmiksen ja POP Kermatoffeen rinnalle. Kaikki Panda POP -täytelakupatukat ovat vegaanisia ja valmistettu ilman palmuöljyä.

Pandan hauskat Laban-sekoitemakeispussit sisältävät herkullisen pehmeitä ja sokeroituja viinikumi- ja vaahtomakeishahmoja hedelmäisissä mauissa. Laban-perheeseen kuuluu kolme erilaista makeispussia: Laban Se alkuperäinen, Laban Veikeät kullannuput ja Laban Kirpeää menoa.

Laban-karkkipussit ovat saatavilla rajoitetun ajan kesällä 2024.

FUN Lightilta raikkaita kesäjuomia ja Abbalta uusi silliherkku

FUN Lightin kevään uutuuksista löytyy raikkaan makuisia juomatiivisteitä: FUN Light vihreä omena ja FUN Light mansikka - raparperi. FUN Light -juomatiivisteet eivät sisällä lainkaan sokeria, ja ne ovat siksi kevyitä vaihtoehtoja janojuomiksi.

FUN Light haluaa huomioida myös ympäristön, ja siksi kaikki FUN Light -pullot on valmistettu kokonaan tai osittain kierrätetystä rPET-muovista, ja tyhjät pullot ovat uudelleen kierrätettäviä sekä pantillisia. Puolen litran FUN Light -juomatiivistepullosta saa neljä litraa valmista raikasta juomaa.

Silli on suomalainen klassikko, ja Abba-silleistä löytyy sopivaa herkuteltavaa vaikka vuoden jokaiselle päivälle ja jokaiseen makuun! Toukokuussa kauppoihin saapuu herkullinen Abba Silliherkku Saaristosilli, täydellinen valinta kesäpöytään. Abban Silliherkku-tuotesarjan silleissä on mieto ja pehmeä maku sekä pienempi palakoko. Sillit ovat herkullisia sellaisenaan, mutta ne sopivat miedon ja täyteläisen kastikkeensa ansiosta hyvin myös vaikka uuniperunan täytteeksi.

*Tutkimuksen toteutti tutkimustoimisto Aistila huhtikuussa 2023. N=151

Tuotekuvat ja näytepyynnöt: viestinta@orkla.fiAiheet

Kategoriat


Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi