Ohita
Orkla Suomen syksyn uutuuksista löytyy muun muassa vegaaninen Risifrutti ja uudet NATURLI’ Joe´Kurtit
Orkla Suomen syksyn uutuuksista löytyy muun muassa vegaaninen Risifrutti ja uudet NATURLI’ Joe´Kurtit

Tiedote -

Orkla Suomen syksyn uutuudet

Orkla Suomen syksyn uutuustuotteista löytyy herkullisia vegaanisia välipaloja sekä Pandan Pepe -patukoiden uutuusmakuja. Pakastealtaan Oolannin Katukeittiö-sarja helpottaa arjen kokkailuja.

Vegaaninen Risifrutti ja uudet NATURLI’ Joe´Kurtit laajentavat kasvipohjaista tarjontaa

NATURLI´ tuo kauppojen kylmähyllyyn 100 % kasviperäiset, mantelipohjaiset ja gluteenittomat Naturli´ Joe´Kurt -välipalat. Joe´Kurt mansikka, Joe´Kurt mustikka ja Joe´Kurt päärynä-banaani -tuotteissa on mieto ja miellyttävä maku. Nauti jogurtin tavoin aamupalana, välipalana tai käytä smoothien pohjana.

Klassikkovälipala Risifruttia saa nyt myös kasvipohjaisena! Uudet Risifrutti Vegaaninen vadelma ja Risifrutti Vegaaninen mansikka ovat maukkaita ja herkullisia välipaloja, joissa maito ja kerma on korvattu kaurapohjalla ja hippusella kookosta. Muut maukkaat ainesosat – marjat sekä riisin – pidimme samoina. Lopputulos on hurmaava yhdistelmä vaniljaisen täyteläistä vanukasta ja raikasta marjakastiketta.

Panda Pepen uudet maut ovat Terva ja Salmiakki

60-vuotias Pandan Pepe-laku on tuonut makeishyllyyn kuluttajien toivomia uusia herkullisia makuja. Panda Pepe Salmiakki on voimakas, tuttu maku salmiakin ystäville. Suomalaisten rakastama klassikkomaku terva on nyt myös edustettuna uudessa Panda Pepe Terva -patukassa.

Pandan Choco & Lakrits -tuoteperheen uusin tulokas Choco & Lakrits Strawberry löytyy nyt kartonkirasian lisäksi tutusta Choco & Lakrits -pussista. Tässä herkussa salmiakkilakritsi on päällystetty suussa sulavalla valkosuklaalla ja rapsahtavalla mansikanmakuisella kuorella.

Jacky tuo vaihtelua ja piristystä lasten vanukkaisiin lanseeraamalla Jacky Makupala vuosikonseptin, jossa vanukkaan maku vaihtuu vuoden välein. Ensimmäinen vuosimaku on herkullinen Jacky Makupala lakritsi-toffee, joka maistuu varmasti koko perheelle.

Oolannin Katukeittiö-sarja löytyy pakastealtaasta

Oolannin Katukeittiö -tuotesarja on uudenlainen, inspiraationsa eri maiden katuruokakulttuureista saanut tuoteperhe. Se tarjoaa vaihtelunhaluisille kuluttajille herkullisia, helppoja ja nopeita makuelämyksiä. Oolannin Katukeittiö Loaded Fries Juustoinen kana-ranskanperuna-ateriassa yhdistyy täyteläinen juusto, kanan fileepalat sekä korkealaatuiset Oolannin tikkuperunat. Ruoka on herkullinen sellaisenaan, mutta voit myös tuunata ateriaa pakkauksesta löytyvien inspiroivien ja helppojen vinkkien avulla.

Lisätiedot: Minna Miettinen, viestintäasiantuntija, Orkla Suomi. minna.miettinen@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi