Ohita
Orkla Suomen syksyn uutuudet kaupoissa

Tiedote -

Orkla Suomen syksyn uutuudet kaupoissa

Orkla Suomen syksyn uutuuksien joukosta löytyy muun muassa Pandan suklainen Hukkapussi ja Valkosuklaa mustikkacrisp -levy sekä kaksi uutta Jacky-vanukasta aikuisempaan makuun. Orklan kasvipohjaisten tuotteiden valikoima laajenee NATURLI’-tuoteperheellä.

Makeishyllyssä Hukkapussi Suklaa ja muita uutuusherkkuja

Pandan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lanseerattu Hukkapussi Lakritsi & rae -hävikkimakeispussi saa syksyllä rinnalleen suklaisen version. Hukkapussi Suklaa sisältää kotimaista herkullista ja vastuullisesti tuotettua suklaata, jonka laadunvarmistus poimii sivuun poikkeuksellisen koon tai muodon vuoksi. Panda lahjoittaa jokaisesta juhlavuoden tuotesarjan tuotteesta 5 senttiä Suomen soiden hyväksi. Hukkapussi Suklaa -tuotetta on saatavilla rajoitettu erä.

Valkosuklaa mustikkacrisp -uutuusmaussa on marjaisaa pehmeyttä sekä crispiä rouskuvuutta, jonka saavat aikaan mahtavan makuiset mustikkapalat, kivasti suussa rasahtavat riisimurot ja rakastettu valkosuklaa. Halloween-sesongiksi kauppoihin saapuu maitosuklaalla päällystettyjä Karkki vai Kepponen suklaacrisppatukoita.

NATURLI’n kasvipohjaiset rasvat kaupoissa syyskuussa

NATURLI’ vegaaninen helposti levittyvä luomulevite on kasvispohjainen vaihtoehto voille. Se on valmistettu laadukkaasta luomuöljystä, eikä sisällä maitoa. Levitteessä on tasapainoinen, voinmakuinen ja miedosti mantelinen maku. NATURLI’ vegaaninen Block luomurasvaseos sopii leivontaan ja paistamiseen. Lokakuussa kauppoihin saapuu uusia NATURLI’-tuotteita, joista kerromme lisää lähipäivinä. NATURLI’-brändiin voi tutustua myös täällä.

Jackyn suositut aikuisten vanukkaat saivat kaksi uutta makua

50-vuotias Jacky teki viime vuonna uuden aluevaltauksen lanseeraamalla Suolainen kinuski sekä Suklaabrownie -vanukkaat, joiden pakkaus ja makumaailma sopivat aikuisempaan makuun. Syksyllä valikoima täydentyy kahdella uudella maulla: Jacky Maitosuklaa-nougat on rakenteeltaan täyteläisen pehmeä vanukas kuten kaksi edeltäjäänsä, Jacky Suklaamanna on puolestaan aivan uudenlainen, koostumukseltaan mannaryynimäinen ja lohkeava herkkuvälipala.

Keksihyllyyn Kantolan suklaisia uutuuksia

Kantolan Valitut Parhaat tuo vastustamattomat suklaakeksit suklaan ystäville – niin yksin kuin yhdessä nautittaviksi. Maitosuklaa & Brownie sisältää suussa sulavaa belgialaista maitosuklaata ja vastustamatonta brownie-täytettä. Suklaa & Kaakaocréme sisältää lumoavaa belgialaista tummaa suklaata ja herkullisen täyteläistä kaakaocrémeä rapealla keksipohjalla. Molempien uutuuksien pakkauksista löytyy ympäristöystävällisempi kartonkitarjotin.

Aatu Aasin Aapiskeksi on voilla leivottu maukas lastenkeksi koko perheen herkutteluun. Nämä makoisat Aapiskeksit sisältävät kuitua ja vain 20 g/100 g sokeria. Pallopipari valkosuklaa on ”pallonkumouksellisen” rapea ja pyöreä pipari, kuorrutettuna viettelevällä valkosuklaalla.

Kaikki Kantolan keksit valmistetaan ilman palmuöljyä ja suklaata sisältävät keksit UTZ-sertifioidusta kaakaosta.

Grandiosa uudisti perhepizzat

Grandiosan perhepizzat ovat uudistuneet niin pakkausdesignin kuin reseptinkin osalta. Pizzoissa on nyt kuohkeampi ja rapeampi pohja ja maukkaammat täytteet. Perhepizza-sarjaan kuuluvat Grandiosa Classic, Grandiosa Hawaii, Grandiosa Jauheliha ja sipuli sekä Grandiosa Pepperoni. Pizzat ovat nyt laktoosittomia.

Hyvää tekeviä uutuuksia Paulúns- ja Tropicana-tuoteperheisiin

Uusi Paúluns gluteeniton granola kaakao-vadelma sisältää 61 % kauraa ja runsaasti kuitua. Granola on herkullista sellaisenaan esimerkiksi maustamattoman jogurtin kanssa tai smoothien raaka-aineena. Tropicana Tropical fruits on mehuhyllyn uutuus, joka sisältää vain tuorepuristettua mehua suoraan hedelmistä. Tropicana-pullot ovat nyt vastuullisesti pantillisia, ja koko 0,9 l sarja siirtyy 100 % kierrätettyyn pullomateriaaliin.

*sokerin määrä vastaaviin kaakaolevitteisiin verrattuna.

Nugatti – herkuttele suoraan purkista tai käytä leivontaan

Nugatti on makea hasselpähkinöiden, kaakaon ja maidon sekoitus, josta pitävät niin lapset kuin aikuisetkin. Tuoteperheeseen kuuluu sileitä ja rouskuvampia kaakaolevitteitä sekä myös vegaaninen ja vähemmän sokeria sisältävä levite. Kaikki Nugatti-tuotteet valmistetaan ilman palmuöljyä ja UTZ-sertifioidusta kaakaosta. Tuotteita saatavilla rajoitetusti.

Aidon ja alkuperäisen Nugatti hasselpähkinä-kaakaolevitteen lisäksi Nugatti-perheeseen kuuluu kätevä Nugatti hasselpähkinä-kaakaolevite tuubi, joka sopii täydellisesti vaikka retkelle mukaan, suolaisen makea kaakaolevite Nugatti Søtt, Salt og Sprøtt rapeilla maissirakeilla sekä helposti levittyvä Nugatti Air kuohkea hasselpähkinä-kaakaomousselevite, josta saa täydellisen lisän leivonnaisten koristeluun. Valikoimaa täydentävät vegaaninen ja 30 % vähemmän sokeria* sisältävä Sjokade Original vegaaninen kaakaolevite ja 40 % vähemmän sokeria sisältävä Nugatti Max hasselpähkinä- kaakaolevite.

Lisätiedot: Minna Miettinen, viestintäasiantuntija, minna.miettinen@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi