Ohita
Orkla Suomen syksyn uutuuksissa Taffel CrunCheez ja Panda Piparifudge

Tiedote -

Orkla Suomen syksyn uutuuksissa Taffel CrunCheez ja Panda Piparifudge

Extrarapeat Taffel CrunCheezit todellisille juustonaksufaneille

Taffel tuo loppusyksystä kauppoihin kaksi rapeaa uutuutta juustonaksujen ystäville. Ytimiään myöten taivaallisen juustoinen Taffel CrunCheez on tarkoitettu Juustonaksufaneille, jotka eivät tee maun suhteen kompromisseja. CrunCheezit valmistetaan friteeraamalla perinteiset juustonaksut extrarapeiksi – siis todellinen herkuttelutuote!

Taffel CrunCheez Originalissa makuna on kermainen juusto, jossa mukana on muun muassa cheddaria. Taffel CrunCheez Hot Chilissä kermaiseen juustoon on yhdistetty rapsakan tulinen chili. Tuotteet ovat gluteenittomia.

Panda® Piparifudgekonvehtien äärellä joulumieli on taattu

Pandan jouluinen uutuuskonvehti hurmaa piparinmakuisella toffeetäytteellä. Jokainen suupala on kuin lahjan avaaminen: ensin veikeä kääre, sitten suklaakuorrute ja lopulta fantastinen fudge! Palmuöljyttömällä konvehdilla on Rainforest Alliance -sertifikaatti. Panda Piparifudge valmistetaan perinteikkäällä ja konvehtiosaamisestaan tunnetulla Pandan Vaajakosken tehtaalla.

Panda® Karamellimuru-maitosuklaa – täydellinen tuote herkutteluhetkiin

Panda toi alkusyksystä kauppoihin täydellisen suklaalevyn omiin tai jaettuihin herkkuhetkiin: rapean herkullista karamellimurua (10 %) ja ripauksen merisuolaa yhdistävän Panda Karamellimuru ja Merisuola maitosuklaan. Kuten muutkin Pandan suklaalevyt, tämäkin herkku on valmistettu ilman palmuöljyä ja se on myös gluteeniton ja soijaton. Vaajakoskella valmistettuun maitosuklaaseen on käytetty Rainforest Alliance -sertifioitua kaakaota.

Miten lajittelen konvehtikääreen, tyhjän sipsipussin tai suklaarasian pakkauksen?

Näin joulun lähestyessä Pandalla halutaan varmistaa, että pakkausmateriaalit ovat helposti lajiteltavissa ja löytävät tiensä oikeaan keräyspisteeseen. Panda-makeisten pakkausmateriaalit ovatkin materiaalin mukaan kierrätettävissä kartonkikeräykseen, muovinkeräykseen tai metallinkeräykseen. Katso Pandan kotisivuilta hauskat ja helpot tuotekohtaiset kierrätysohjeet ja varmista tyhjien pakkausten päätyminen oikeaan osoitteeseen herkkuhetkien jälkeen!

Myös Taffelilla on panostettu selkeisiin lajitteluohjeisiin, jotta tyhjät sipsipussit päätyisivät oikeaan keräysastiaan. Jos haluat lajitella pakkauksia kuin todellinen sipsimaisteri, katso Taffelin sivuilta simppelit ohjeet tyhjien Taffel-pussien lajitteluun, oli kyseessä sitten sipsit, popcorn tai muut snacksit!

Sekä Taffel että Panda tekevät yhteistyötä kierrätyssovellus Bowerin kanssa lisätäkseen kuluttajien innostusta kierrättämiseen. Skannaamalla tyhjät Taffel- ja Panda-pakkaukset Bower-sovelluksessa saat pisteitä, jotka voi muuttaa rahaksi, lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai hyödyntää erilaisten palkintojen lunastukseen. Pandan ja Taffelin pakkauksia on skannattu ja kierrätetty sovelluksen kautta jo 150 000 kertaa yhteistyön alettua keväällä 2023.

Ruokatoimittajat voivat olla yhteydessä Orklan viestintään uutuustuotenäytteistä: viestinta@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.



Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi