Ohita
Orklan keväisiä uutuuksia

Tiedote -

Orklan keväisiä uutuuksia

Orkla Suomen ja Orkla Care Finlandin kevään uutuuksista löytyy tuotteita niin herkutteluun, ihonhoitoon kuin uimarannalle.

Suosittu Taffel Roust peruna-linssisnacks sisältää vain 11 % rasvaa

Taffel toi viime keväänä kauppoihin Taffel Roust peruna-linssisnacksit, jotka paahdetaan rapeiksi ainutlaatuisella valmistusmenetelmällä ilman rasvaa. Snacksien pintaan pirskautetaan kasviöljyä vain ripaus makua pyöristämään. Taffel Roust -snacksit sisältävät 11 % rasvaa, mikä on 58 % vähemmän rasvaa tavallisiin perunasnackseihin verrattuna.

Roust-perheen uusin tulokas on täyteläinen Taffel Roust Tasty Onion & Sourcream, sipulin ja vegaanisen ranskankerm<3n makuinen superlastu. Valikoimaan kuuluvat myös aiemmin lanseeratut Taffel Roust Ranch & Sourcream ja Taffel Roust Creamy Garlic. Kaikki Taffel Roust -snacksit ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia.

Taffel Waffel Cheddar & Onion on cheddarjuuston ja sipulin makuinen vohvelileikattu perunalastu, todellista napostelutaivaan sipsipitsiä! Waffel-vohvelileikkaukseen sopii täydellisesti kermaisen juustoinen ja raikkaan sipulin maku. Avainlippu-merkki sipsipussin kyljessä kertoo kotimaisesta työstä tuotteen takana.

Uusia makuja Risifrutilta ja Felixiltä

RisiFrutti Hedelmäinen sitrus on herkullinen välipalayhdistelmä täyteläistä, vaniljamakuista riisivanukasta ja makean raikasta hedelmäkastiketta. Kastikkeen omenaista pohjaa maustavat sitruuna, mandariini ja kumkvatti eli kääpiösitrus. Uutuus on Risifrutti®-sarjan vieraileva maku, ja löytyy kaupoista vain rajoitetun ajan.

Felix-salaattikastikevalikoima kasvaa toukokuussa Felix Chili-Aioli Salaattikastikkeella. Lempeän voimakkaan chilin ja valkosipulin makuinen salaattikastike on Sydänmerkitty, mikä kertoo tuotteen olevan terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

Uudistunut P20-sarja tarjoaa jopa 10 tunnin suojan aurinkoa vastaan

Laadukkaat P20-tuotteet antavat pitkäkestoisen suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan jopa 10 tunniksi. Tuotteet ovat myös erittäin vedenkestäviä jopa kolmen tunnin ajan. Koostumukseltaan uudistunut P20-sarja on vegaaninen sekä Allergy Certified -merkitty. Tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita.

P20 Original -tuotteiden nestemäinen koostumus on helppo levittää ja se kestää hikoilua. Tuotteet ovat Eco Improved -ympäristösertifioituja. P20 Original spray on saatavilla SPF 30 ja SPF 50+ -kertoimilla.

Uusi P20 Sensitive -sarja on dermatologisesti testattu ja sen voidemainen koostumus sopii herkälle iholle. P20 Sensitive Face 50+ antaa erittäin korkean suojan kasvoille ja sisältää ihon ikääntymistä torjuvia antioksidantteja. Sarjan tuotteet ovat saatavilla sekä kasvoille että vartalolle SPF 50+ -kertoimilla ja ne ovat Eco SunPass -ympäristösertfioituja.

P20-sarja valittiin viime kesän kynnyksellä myös Iltasanomien aurinkovoidetestin voittajaksi!

Kesän uutuudet naisille ja lapsille Suomen suosituimmalta uima-asumerkiltä

Finnwearin uima-asut on suunniteltu yksinomaan suomalaisten mieltymyksiin kestämään aikaa ja aktiivista, ympärivuotista käyttöä. Kesän kauniit uutuuskuosit sopivat niin rannalle kuin uimahalliin, ja ne on valmistettu 82 % kierrätetystä materiaalista.

Finnwearin myydyin uima-asu kauniissa kesäkuosissa (Kietaisu) on suunniteltu yhdessä Aalto yliopiston design-opiskelijoiden kanssa.

Värikkäät ja hengittävät Pókemon-laastarit aktiivisille lapsille

Salvequick lanseeraa yhteistyössä Pokémonin kanssa uudet lasten laastarit, jotka sopivat täydellisesti aktiivisille lapsille. Laastareissa seikkailevat suositut Pokémon-hahmot: Pikachu, Charmander, Bulbasaur, Eevee ja Squirtle. Joustavat ja hengittävät laastarit hylkivät vettä ja likaa, ja niissä on lisäksi hellävarainen liimapinta, joka on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle. Pakkaus sisältää 20 laastaria kolmessa eri koossa.

Askeleena kohti entistä vastuullisempaa haavanhoitoa Pokémon-laastareiden suojakääreen muovikerros on vaihdettu läpikuultavaan paperiin.

Toimittajat voivat olla yhteydessä Orklan viestintään tuotenäytteistä: viestinta@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.



Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi