Ohita
Savett-käsidesin valmistus aloitettiin Orklan Falunin tehtaalla huhtikuussa
Savett-käsidesin valmistus aloitettiin Orklan Falunin tehtaalla huhtikuussa

Tiedote -

Orklan valikoimiin toivottu uutuus – Savett-käsidesi tulossa kauppoihin ja apteekkeihin

Poikkeuksellinen kevät on saanut monet kuluttajat muuttamaan ostokäyttäytymistään, ja etenkin osalla hygieniatuotteista on ollut kaupoissa kova kysyntä. Vastatakseen kysyntään Orkla on lisännyt tuotantoaan useissa hygienia- ja kodinpuhdistustuotteissa ja aloittanut huhtikuussa myös aivan uuden tuotteen, Savett Antibakteerisen käsien desinfiointiaineen valmistuksen.

Orklan Falunin tehtaalla valmistetaan monia suomalaisten suosikkituotteita aina Bliwin saippuoista ja Jordanin hammastahnoista L300- ja HTH-ihonhoitotuotteisiin. Koronakevään iskiessä päälle ja käsidesin kysynnän moninkertaistuttua tehtaalla tehtiin nopea päätös kokonaan uuden tuotteen valmistamisesta – tavoitteena oli saada edullinen käsidesi nopeasti kuluttajien saataville ja kysyntäpiikkiä helpottamaan. Tuotemerkiksi valikoitui kosteuspyyhkeistä tunnettu Savett, joka on pohjoismaalaisille tuttu ja turvallinen brändi.

”Käsien puhdistustuotteilla on ollut valtava kysyntä koko kevään ajan. Monia Orklan hygieniatuotteita on valmistettu Falunissa ja muilla tehtaillamme tässä poikkeustilanteessa yötä päivää, ja nyt muutamassa viikossa saimme käynnistettyä vielä aivan uuden tuotteen valmistuksen. Olemme todella ylpeitä ja iloisia voidessamme tuoda Savett-käsidesin Suomeen kuluttajien saataville”, kertoo Orkla Care Finlandin toimitusjohtaja Mika Kaarto.

Ensimmäinen 150 000 pullon erä Savett-käsidesiä saapuu Suomeen tällä viikolla. Savett Antibakteerinen käsien desinfiointiaine tulee myyntiin sekä päivittäistavarakauppoihin että apteekkeihin. Tuote on desinfioiva ja se sisältää 65 % etanolia ja 5 % isopropanolia. On hyvä muistaa, että vaikka käsidesin käyttäminen on hyvä lisä käsihygienian ylläpitoon, tulisi käsienpesun saippualla olla aina ensisijainen tapa taistelussa taudinaiheuttajia vastaan.

Näin käytät käsidesiä:

  • Levitä käsidesiä puhtaille käsille, annostele vähintään 3 ml tuotetta.
  • Upota sormenpääsi kämmenelle ottamaasi käsidesiin, ja tee sama toisen käden sormenpäille.
  • Levitä ainetta huolellisesti käsiisi, myös peukaloihin, kämmenselkiin, sormien väliin, sormenpäihin ja kynsienalusiin.
  • Hiero käsiä, kunnes ne ovat täysin kuivat. Kuitenkin vähintään 30 sekunnin ajan.
  • Korkki aukeaa ja suljetaan painamalla/napsauttamalla toisesta reunasta.

Lisätietoja:

Savett-brändin markkinoinnista vastaava Heta Partanen, heta.partanen@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö CCO / Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi