Ohita
Terveyskassien pakkaamisesta huolehtivat kotimaiset yleisurheilun kärkinimet
Terveyskassien pakkaamisesta huolehtivat kotimaiset yleisurheilun kärkinimet

Tiedote -

Paavo Nurmi Games ja Orkla Care lahjoittivat tuhat terveyskassia Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ruoka-apuun

Tuhat Orkla Caren ja Paavo Nurmi Gamesin lahjoittamaa terveyskassia lähti Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniayksiköiden ruoka-apuun maanantaina. Kassien pakkaamisesta huolehtivat kotimaiset yleisurheilun kärkinimet. Terveyskasseja lahjoitettiin ruoka-apuun jo kolmatta kertaa. 

Vuosina 2020-2022 ruoka-apuun luovutetut 3000 terveyskassia ovat tuoneet helpotusta yli 2500 kotitalouteen.

"Koronakriisi osoitti, että ruoka-avulla ja muulla tuella on iso merkitys taloudellisen epävarmuuden kasvaessa", kiitteli Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakonia- ja sielunhoidon johtaja Teemu Hälli.

Tapahtuman operatiivisen johtajan Veera Sahlbergin mukaan Paavo Nurmi Games haluaa olla vastuullisesti läsnä kotipaikkansa ihmisten arjessa.

"Paavo Nurmi toimi juoksu-uransa jälkeen hyväntekijänä. Me haluamme jatkaa Paavon jalanjäljissä. Olemme ylpeitä yhteistyöstä Turun ja Kaarinan Seurakuntayhtymän kanssa ja kiitollisia, että voimme omalla panoksellamme auttaa vähävaraisia kotitalouksia", Sahlberg sanoo.

Terveyskasseja pakkasivat moukarinheittäjä Silja Kosonen, korkeushyppääjä Heta Tuuri, kolmiloikkaaja Topias Koukkula, seiväshyppääjä Tommi Holttinen, pituushyppääjä Taika Koilahti, keihäänheittäjät Sanne Erkkola, Jatta-Mari Jääskeläinen ja Elina Kinnunen sekä juoksijat Oskari Mörö, Milja Thureson, Johanna Kylmänen ja Tuomas Lehtonen.


Orkla Caren tuotteet ovat vahvasti läsnä suomalaisten arjessa

Orkla Caren lahjoittamissa terveyskasseissa on hygienia- ja terveystuotteita, joista on apua perheiden ja ihmisten arkeen. Terveyskassit sisältävät muun muassa vitamiineja, ihonhoitotuotteita ja kodinpuhdistusaineita.

"Orkla Caren tuotteet ovat vahvasti läsnä suomalaisten arjessa, niin kodin siivouksessa, henkilökohtaisessa hygieniassa kuin terveystuotteissa. Pyykinpesuaineiden, ihonhoitotuotteiden ja vitamiinien hankkiminen voi olla iso taloudellinen panostus, mihin kaikissa elämäntilanteissa ei ole mahdollisuutta. Siksi haluamme tukea näillä tärkeillä arjen tuotteilla vähävaraisia perheitä ja kotitalouksia" kertoo Orkla Caren markkinointijohtaja Marita Hanhineva.

Orkla Carella on vahva arvopohja, jossa korostuu yhteiskunnasta välittäminen ja ihmisten hyvinvointi.

"Liikunta ja urheilu ovat tärkeä osa terveyttä ja hyvinvointia, ja olemme halunneet tukea erityisesti lasten ja nuorten liikkumiseen liittyviä hankkeita", Hanhineva sanoo.

Orkla Care järjestää yhdessä Paavo Nurmi Festivalin kanssa Paavo Nurmi koulukiertuetta sekä maksuttoman lasten ja nuorten liikuntatapahtuman, Paavon Sporttipäivän 11. kesäkuuta.

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi