Ohita
Panda Tehtaanmyymälä muuttui verkkokaupaksi – Vaajakosken herkkuja saa nyt tilattua kotiovelle

Tiedote -

Panda Tehtaanmyymälä muuttui verkkokaupaksi – Vaajakosken herkkuja saa nyt tilattua kotiovelle

Pandan makeistehtaan kupeessa sijaitseva suosittu tehtaanmyymälä siirtyi kivijalkamyymälästä verkkoon nopeassa tahdissa, jotta Pandan ystävät pääsevät nauttimaan Vaajakosken tuoreista lakritsi- ja suklaaherkuista suoraan kotiin toimitettuina.

Pandan makeistehtaalla on pitkät perinteet: se on toiminut Jyväskylän Vaajakoskella jo sadan vuoden ajan. Monen suomalaisen lomareissuihin ja mökkimatkoihin on kuulunut vierailu Pandan tehtaanmyymälään, ja myymälän tuoreet makeiset ja erikoiserät ovat ilahduttaneet myös paikallisia asukkaita. Tehtaanmyymälässä onkin vieraillut viikoittain tuhansia suomalaisia vauvasta vaariin.

Myymälä sulki ovensa toistaiseksi koronavirusepidemian vuoksi, mutta siirtyi vauhdilla verkkoon: perinteikäs tehtaanmyymälä teki digiloikan alle kahdessa viikossa. Osoitteesta pandatehtaanmyymala.fi löytyvät nyt tehtaanmyymälän herkulliset tuotteet ja tarjoukset.

"Olen todella ylpeä ja iloinen siitä, että Vaajakosken tehtaanmyymälä jatkaa toimintaansa, vaikka fyysiset ovet joudutaankin tilapäisesti sulkemaan. Pystyimme reagoimaan poikkeukselliseen tilanteeseen pikavauhdilla, ja tehtaanmyymälän henkilöstö pyörittää nyt myymälää verkossa. Toivomme tietysti, että mahdollisimman moni Panda-fani löytäisi uuden verkkokauppamme", kertoo Orkla Suomen myyntijohtaja Jussi Tolvanen.

Panda Tehtaanmyymälän verkkokaupan valikoimiin kuuluu muun muassa makeistehtaan erikoiseriä, jättipusseja, monipakkauksia, Pandan suklaalevyjä sekä irtomakeisrasioita. Avajaistarjouksena verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 35 euron tilauksiin. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun asti.

Tervetuloa tekemään makeita löytöjä Vaajakosken nopeimmin pystytettyyn verkkokauppaan pandatehtaanmyymala.fi!

Lisätietoja: Orkla Suomen myyntijohtaja Jussi Tolvanen, jussi.tolvanen@orkla.fi 

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi