Ohita
Pandan joulun uutuudet
Pandan joulun uutuudet

Tiedote -

Pandan joulun uutuuksissa upea Choco & Lakrits -joulukalenteri ja herkullisia konvehteja

Vaajakoskella Pandan tehtaalla valmistuvat tänäkin vuonna Suomen suosituimpiin kuuluvat joulukonvehdit ja joulumakeiset. Joulun uutuuksissa hurmaavat muun muassa suositun Choco & Lakrits -sarjan joulukalenteri sekä taattu keskusteluherättäjä, Ananas-konvehti omassa rasiassaan. Kaikki Pandan suklaat ovat palmuöljyttömiä ja Rainforest Alliance -sertifioituja.

Choco & Lakrits -joulukalenteri – suosikkimaut nyt joulukalenterissa

Tee joulun odotuksesta herkullisempaa ja nauti Pandan Choco & Lakrits -suosikkeja – mansikka, minttu, vadelma, sitruuna, classic ja salty caramel – upeassa joulukalenterissa. Kirjamainen kalenteri on kaunis koriste lisäämään kodin joulutunnelmaa, ja sisältää kolme herkullista suklaa-lakritsipalloa joka päivä aattoon asti.

Ananas-konvehti sai oman rasian

Panda tuo jouluun 2022 kansakunnan ikiaikaisen kiistakapulan, Juhlapöydän konvehteja -rasiasta tutun ananasmaun omassa rasiassaan. Osa rakastaa, osa rakastaa vähän vähemmän. Maitosuklaakonvehti raikkaalla ananasmarmeladitäytteellä on gluteeniton. Lue lisää Ananas-konvehdista täältä.

Vegaaninen Saltkis Suolakaramelli ja Säde Vanilija Crème täydentävät konvehtivalikoimaa

Säde Vanilja Crème on maitosuklaakonvehti, jonka suussa sulava maitosuklaa kohtaa täyteläisen vaniljatryffelitäytteen. Konvehdit löytyvät kauniista rasiasta, joka on omiaan joko omaan herkutteluun tai makeanystävän lahjapakettiin. Tuote on gluteeniton.

Saltkis Suolakaramelli -liköörikonvehdeissa yhdistyvät Pandan liköörikovehtiosaaminen ja kuopiolaisen alkoholijuomia valmistavan Lignell & Piispasen 170-vuotinen ammattitaito. Saltkis Suolakaramelli on suussa sulava tummasuklaakonvehti, jonka sydämestä löytyy suolaisen karamellin makuinen Saltkis-likööri. Tuote on vegaaninen.

Kaikki Pandan valmistamat suklaatuotteetovat palmuöljyttömiä ja Rainforest Alliance -sertifioituja. Lue lisää Pandan vastuullisuustyöstä täältä.


Toimittajat voivat olla yhteydessä tuotekuvista ja tuotenäytteistä Orklan viestintään: viestinta@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi