Ohita
Panda tuo jouluun herkullisia makeisuutuuksia
Panda tuo jouluun herkullisia makeisuutuuksia

Tiedote -

Pandan joulun uutuuksissa upea Vaajakoski Helmi -konvehtirasia

Panda tuo jouluun jälleen herkullisia makeisuutuuksia. Vaajakoski-sarja saa joukkoonsa uuden ja erottuvan Vaajakoski Helmi -konvehtirasian ja suosittu Choco & Lakrits -tuoteperhe kasvaa Minttu-maulla. Poro-suklaatryffelikonvehti ja Säde Lakritsi-valkosuklaa täydentävät Pandan käärittyjen konvehtien sarjaa.

Viime vuonna 100-vuotias Panda toi joulun nautiskelijoille uudenlaisen kokoelman koristeltuja konvehteja. Vaajakoski-sarjassa Pandan parhain suklaa saa parikseen herkullisen ja yllättävän makumaailman uudenlaisella koristelutekniikalla – konvehdit ovat todellinen taidonnäyte makeistehtaan 100-vuotiaasta osaamisesta.

Nyt Vaajakoski Primus ja Vaajakoski Artisan -konvehtirasiat ovat saaneet seurakseen laadukkaan ja erottuvan Vaajakoski Helmi -konvehtirasian, josta löytyy 4 tarkoin valittua makumaailmaa. Jokainen konvehti on todellinen helmi – pinnalla on kaunis väri ja sisällä täyteläisen ihana makumaailma. Konvehdit ovat täydellisiä omaan herkutteluun tai lahjaviemiseksi.

Pandan kausiaiheiset konvehdit tuovat kotiin joulun tunnelmaa

Poro-suklaatryffelikonvehti täydentää Pandan perinteistä ja ikonista käärittyjen konvehtien sarjaa Enkelin, Tontun ja Lumiukkokonvehtien seurassa. Suklaatryffelikonvehti on täyteläinen ja herkullinen koko perheen suosikki, ja myös gluteeniton ja palmuöljytön. Pandan jouluiset käärityt konvehdit ovat löytäneet paikkansa suomalaisen kuluttajan sydämessä niin lahjoina kun tunnelman luojina.

Säde-sarjan uusin tulokas on Säde Lakritsi-valkosuklaa joka on tuttu ja suosittu maku myös irtomakeisvalikoimasta. Tässä etenkin nuorempia kuluttajia houkuttelevassa maussa Pandan suussa sulava valkosuklaa piilottaa sisäänsä ihanan juoksevan lakritsitäytteen. Säde-tuoteperheeseen kuuluvat myös aiemmin lanseeratut Säde Salty-Caramel, Säde Salty Roasted Corn ja Säde Minttu.

Suosittu Choco & Lakrits -sarja saa uuden maun

Vuonna 2018 lanseerattu Choco & Lakrits -tuoteperhe nousi hetkessä kuluttajien suosikiksi. Tämän joulun uutuus on Choco & Lakrits Minttu, joka tarjoaa kolme kerrosta nautintoa – tuoretta minttulakritsia, maitosuklaata ja kaakaojauhetta. Kaunis purkki on täydellinen niin lahjaksi kuin omaan herkutteluun.  

Lakumix Talvirieha on herkullinen lakusekoitus kätevässä 550 g rasiassa, josta riittää jaettavaa koko perheelle. Sekoituksessa yhdistyvät joulun rakastetuimmat maut, piparkakku, kaneli sekä mustaherukka.


Lisätiedot: Minna Miettinen, viestintäasiantuntija, Orkla Suomi. minna.miettinen@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö CCO / Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäasiantuntija / Communications Specialist Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi