Ohita

Tiedote -

Runsaskuituinen Maxim 99 kcal -patukka on terveellinen välipala

Yhä useammat ihmiset käyttävät urheiluravinteita myös välipaloina, sillä ne ovat terveellinen vaihtoehto makeisille. Perinteisissä välipalapatukoissa on yleensä runsaasti sokeria eivätkä ne poista nälkää pitkäksi aikaa. Sen sijaan Maxim 99 kcal Brownie Delight ja Maxim 99 kcal Blueberry Dream -patukat sisältävät makeismaisesta koostumuksestaan huolimatta 70 % vähemmän sokeria kuin perinteiset välipalapatukat. Yhdessä patukassa on vain 99 kilokaloria. Tuote sisältää pienestä koostaan huolimatta yli 6 g kuitua, joka tukee vatsan toimintaa ja ylläpitää kylläisyyttä paremmin kuin sokeriset tuotteet.

Koska monet urheiluravinteet on suunniteltu raskaaseen suoritukseen valmistautumiseen tai siitä palautumiseen, ne ovat usein turhan suuria ja kaloripitoisia välipaloiksi. Siksi Maxim 99 kcal -välipalapatukat ovat vain 30 gramman kokoisia.

Sopivasti täyttävät ja hyvänmakuiset patukat on tehty riisimuroista, kauraryyneistä, marjoista ja sokerittomasta suklaasta. Ne sopivat käytettäväksi esimerkiksi työpäivän jälkeen ennen kuntoilua nopeana lisäenergiana, helppona terveellisenä välipalana tai sallittuna herkkuna missä vain, sillä ne on helppo ottaa mukaan.

Maxim-urheiluravinnesarjan laajasta valikoimasta löytyy tuote jokaiseen käyttötarkoitukseen; tankkaamiseen ennen suoritusta, lisäenergian tarpeeseen suorituksen aikana ja palautukseen suorituksen jälkeen ja nyt uutuutena välipalavaihtoehto.

Maxim 99 kcal Bar Brownie Delight -välipalapatukka sisältää kuituja 6,7 g, sokeria, 4,2 g ja rasvaa 2,6 g. Maxim 99 kcal Bar Blueberry Dream -välipalapatukka sisältää kuituja 6,1 g, sokeria 5,5 g ja rasvaa 2,5 g.

http://www.maxim-sports.fi/

Tuotekuvat:

http://www2.emmi.fi/axellus/?cart=234-kilmjkifad&language=FI

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Susanna Nikko, etunimi.sukunimi(a)axellus.fi

 

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi