Ohita
Sana-sol-monivitamiinit ovat saaneet uuden, mantelimaisen muodon.
Sana-sol-monivitamiinit ovat saaneet uuden, mantelimaisen muodon.

Tiedote -

Sana-solilta uusi tablettimuoto ravintolisiin

Sana-sol tuo markkinoille täysin uudenlaisen, helposti nieltävän ravintolisätabletin. Luonnosta mallin saanut mantelin muotoinen tabletti on innovaatio, joka on kehitetty yhteistyössä Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Moni kokee suurikokoisten tablettien nielemisen vaikeaksi. Tablettien kokoa on vaikeaa pienentää, joten Orkla Care ryhtyi yhteistyössä Kööpenhaminan yliopiston tutkijoiden kanssa selvittämään, millä muilla tavoin tableteista voisi saada helpommin nieltäviä. Inspiraationa kehitystyössä olivat luonnon muodot, erityisesti siemenet ja pähkinät. Pitkäjänteisen työn tuloksena syntyi helposti nieltävä pisaranmuotoinen, mantelia muistuttava tabletti.

Uuden muodon ovat saaneet Sana-sol monivitamiini-, B-vitamiini-, C-vitamiini-, monivitamiini 50+-, magnesiumsitraatti-, kalsium- ja B12-tuotteet.

Samalla koko Sana-sol-sarja uudistuu. Pakkaukset ovat aiempaa selkeämmät, ja nyt kaikki Sana-sol-tabletit ovat joko hyvänmakuisia puru-/poretabletteja tai helposti nieltäviä tabletteja.

Tablettimuotoisten Sana-sol-tuotteiden suositushinta päivittäistavarakaupoissa on 8,90 euroa. Poretablettien suositushinta päivittäistavarakaupoissa on 2 euroa. Osa Sana-sol tuotteista on saatavilla myös apteekeissa.

Uutuus apteekkeihin: Sana-sol Hedelmänmakuinen nestemäinen monivitamiini

Suomen suosituin nestemäinen monivitamiini Sana-sol saa rinnalleen uuden, hedelmänmakuisen variantin. Valmiste sisältää päivittäiset B-, C-, D- ja E-vitamiinit. Nestemäinen valmiste sopii hyvin lapsille ja nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

Sana-sol Hedelmänmakuinen nestemäinen monivitamiini on saatavilla apteekeissa.

Lisätiedot, kuvat ja tuotenäytteet:

Orkla Care
Brand Manager Anu Tuominen
0400 848 425
anu.tuominen@orkla.fi

www.sanasol.fi/

Kuluttajatiedustelut: Orkla Care Oy, 010 218 3700

Uutishuone ja Twitter: www.orklacare.fi/media, @OrklaCareOy

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi