Ohita
SUL ja Maxim yhteistyöhön

Tiedote -

SUL ja Maxim yhteistyöhön

SUL ja Maxim-urheiluravinnesarjaa markkinoiva Axellus Oy ovat solmineet kolmen vuoden sopimuksen yhteistyöstä.

Suomen Urheiluliitto ry ja Axellus Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Maximista tulee Helsinki City Marathonin nimikkokumppani ja Helsinki City Runin pääyhteistyökumppani. Lisäksi Maxim Hypotonic Sports Drink -urheilujuoma tulee olemaan virallinen huollossa tarjottava urheilujuoma molemmissa tapahtumissa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Halusimme yhteistyökumppanin, joka pystyy tarjoamaan urheiluravinteiden kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman, jotta voimme palvella tapahtumiemme osallistujia mahdollisimman hyvin. Kumppanilta odotamme myös dynaamista ja aktiivista yhteistyötä, ja tämän odotuksen Maximin tiimi pystyy myös täyttämään”, kertoo SUL:n harrasteliikuntajohtaja Samuli Vasala.

Myös Maximin Brand Manager Taru Keskinen on iloinen sopimuksesta: ”Halusimme SUL:n yhteistyökumppaniksi siksi, että kyseessä on perinteikäs, urheilun ja hyvinvoinnin asialla oleva toimija. Haluamme olla mukana tapahtumissa, joita juoksijat arvostavat ja joiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Haluamme olla osaltamme tuottamassa onnistuneita juoksuelämyksiä laadukkaiden tapahtumien kautta.”

Vasta-allekirjoitettu sopimus on kolmivuotinen. SUL:n Vasalan ja Axellus Oy:n toimitusjohtaja Kari Haapakorvan mukaan monivuotinen sopimus oli kummankin osapuolen toivomuksissa: ”Halusimme pitkäaikaisen sopimuksen, jotta voimme tehdä yhteistyötä pitkäjänteisesti. Kolmen vuoden sopimus mahdollistaa pitkäaikaisen sitoutumisen ja strategisen yhteistyökumppanuuden”.

Maxim on korkealaatuinen ja hyvänmakuinen urheiluravinnesarja kaikille, jotka haluavat varmistaa onnistuneen liikuntasuorituksen sen kaikissa vaiheissa. Maxim-urheiluravinnesarja perustuu pohjoismaiseen urheiluravitsemuksen tuntemukseen, jatkuvaan asiantuntijoiden ja urheilijoiden kanssa tehtävään tuotekehitykseen sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Lisätiedot:
Harrasteliikuntajohtaja Samuli Vasala, SUL ry, samuli.vasala@sul.fi, 044 358 65 78
Brand Manager Taru Keskinen, Axellus Oy, taru.keskinen@axellus.fi, 050 337 5196
Viestintäpäällikkö Laura Raivio, Axellus Oy, laura.raivio@axellus.fi, 040 653 3304

Tiedote ja tuotekuva saatavilla sähköisenä osoitteessa: www.axellus.fi/uutishuone

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi