Ohita
Jordan Individual-hammasharjat saavat uusia kuoseja. Koivu ja Watermelon ovat suomalaisten suunnittelmia.
Jordan Individual-hammasharjat saavat uusia kuoseja. Koivu ja Watermelon ovat suomalaisten suunnittelmia.

Tiedote -

Suomalaisten suunnittelemat hammasharjat osaksi kansainvälistä Jordan Individual -juhlakokoelmaa

Kansainvälisessä mallistossa suomalaisten suunnittelemat harjat

Jordan haastoi kesällä 2016 kuluttajat kansainväliseen suunnittelukilpailuun. Kilpailun tarkoituksena oli suunnitella hammasharjoja osaksi vuonna 2017 kymmenen vuotta täyttävien Individual-hammasharjojen juhlamallistoa. Kansainvälisestä finaalista juhlakokoelmaan selvisi kaksi työtä Suomesta.

Henna Anttilansuunnittelema Koivu tulkitsee herkällä tavalla koivun tuohen pintarakennetta. Pelkistetty mustavalkoinen kuosi on saanut kumppanikseen raikkaan vihreän värin, joka toistuu kahvaosassa ja harjaksissa. Anttilan suunnittelema harja on kuin tuulahdus Suomen suvea.

Vasta 15-vuotias Maria Hämäläinen suunnitteli herkullisen näköisen Watermelon-harjan. Kirkkaasta muovista valmistetussa kahvaosassa toistuu rytmikäs vesimelonin lohkokuvio. Hämäläisen suunnitteleman harjan väritys mukailee pirteää, melonilta lainattua, punavihreää värimaailmaa.

Jordan Individual -sarja täydentyy Sensitive -harjalla

Suunhoidon ammattilaiset suosittelevat hampaiden puhdistukseen erittäin pehmeitä hammasharjoja. Jordan lanseeraa juhlamalliston yhteydessä Individual-sarjan uutuutena hampaille ja ikenille hellävaraisen Sensitive-harjan. Individual sarjaan kuuluvat lisäksi Reach-harja, jossa on pieni harjaspää ja siro varsi, sekä Clean-harja, jossa on kookas harjaspää ja tukeva varsi.

Tuotetiedot:
Jordan Individual -hammasharjat Sensitive, Reach ja Clean, hinta noin 2,95 €

Kuluttajatiedustelut:
Orkla Care Oy, puh. 010 218 3700

Lisätietoja:
Orkla Care Oy
Annika Lybeck, Brand Manager
annika.lybeck@orkla.fi

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa.Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi