Ohita
Snacks Battlessa ovat mukana Jäätyneet Nupit -tiimin Taffel Lime Drizzle, Perunapäät-tiimin Taffel Haeoöylä ja Sipsiprofessorit-tiimin Taffel Krunts
Snacks Battlessa ovat mukana Jäätyneet Nupit -tiimin Taffel Lime Drizzle, Perunapäät-tiimin Taffel Haeoöylä ja Sipsiprofessorit-tiimin Taffel Krunts

Tiedote -

Taffel Snacks Battlessa kolme vaikuttajatiimiä suunnittelee unelmiensa sipsin

Taffel Snacks Battlessa kolme sipsinrakastajista koostuvaa vaikuttajatiimiä – Jäätyneet nupit, Perunapäät ja Sipsiprofessorit – ovat saaneet tehtäväkseen suunnitella unelmiensa sipsin, pusseineen kaikkineen. Tykätyin ja ostetuin sipsi voittaa kisan ja ennennäkemättömän rapean kunnian!

Syyskuun alussa kauppojen sipsihyllyyn ilmestyy jotain aivan uutta – kolmen vaikuttajatiimin suunnittelemat Taffel-sipsit. Keväällä startannut Taffel Snacks Battle on koonnut yhteen todelliset sipsinrakastajat, jotka kisaavat parhaan sipsin ideasta, mausta ja pussista. Voittajatiimi ratkaistaan yksinkertaisesti sillä, kenen suunnittelema sipsi on myydyin ja tykätyin. Snacks Battlen voittanut sipsi jää kisan jälkeen Taffelin valikoimiin.

Kisassa ovat mukana Jäätyneet Nupit -tiimin Taffel Lime Drizzle, Perunapäät-tiimin Taffel Haeoöylä ja Sipsiprofessorit-tiimin Taffel Krunts. Taffelilla kisasta ennakoidaan tiukkaa.

“Snacks Battlessa on ollut koko vuoden ajan aivan mahtava meininki, kun tiimit ovat suunnitelleet kukin omalla tyylillään omaa sipsimakua ja pussin ulkoasua, ja fanit ovat voineet seurata suunnittelutyötä vaikuttajien somessa. Taffelin tuotekehittäjät ja markkinointitiimi ovat ollut kisaajien tukena, mutta ideat ja lopputulos ovat täysin tiimien ansiota”, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Omaa Snacks Battle -suosikkia voi käydä äänestämässä 30.8. alkaen osoitteessa www.taffeltime.fi. Myydyimmän ja tykätyimmän sipsin suunnitellut tiimi voittaa kisan, 10 000 euroa ja saa oman sipsinsä Taffelin valikoimaan.

Mutta ketkä ovat mukana kisaamassa tästä ennennäkemättömän rapeasta kunniasta? Tutustu tiimeihin alta!

Team Jäätyneet nupit – Jäätynyt Banaani & Nuppipää

Suomi TikTokin kaksi huumorimimmiä, Jäätynyt Banaani ja Nuppipää, ovat yhdistäneet voimansa eeppisessä sipsitaistossa Taffelin Snacks Battlessa.

Nuppipää eli Nuppu sekä Jäätynyt Banaani eli Tytti ovat kasvattaneet seuraajakuntaansa TikTokissa tuottaen lyhyitä sketsivideoita, ja molemmilla on yli 100 000 seuraajaa alustalla. Nuppu ja Tytti ovat tutustuneet ja ystävystyneet TikTokin kautta. Molemmat rakastavat sipsejä suurella intohimolla, eikä Snacks Battleen osallistumista tarvinnut kauaa miettiä.

Jäätyneet nupit suunnittelivat kisaan Taffel Lime Drizzlen, kikhernelastun, jolla voit lähteä pirskahtelevalle limeristeilylle. Tanssi ja nauti rosépippurisateen ropistessa kannelle!

Team Perunapäät – Mikirotta & Boheemi

Mikirotta ja Boheemi eivät pelkää taistoa, vaan aikovat voittaa kisan strategisella suunnitelmallisuudella, kärsivällisyydellä ja tietenkin herkullisella makuyhdistelmällä.

Max ja Mikael ovat tunteneet toisensa lapsuudesta asti ja rouskutelleet sipsejä koko sen ajan. Sen vuoksi ja käyttämänsä ns. "pilkettä silmäkulmassa" -huumorin ansiosta tiimin nimi on oikeutetusti Perunapäät.

Perunapäiden luomus, Taffel Haeoöylä, on perunalastu ripauksella paprikaa ja pekonia. Tämä sopii siihen hetkeen, kun on tosi iloinen tai kaikkensa antanut, kuten käveltyään Helsingistä Turkuun, eli kun ihminen on ihan HAEOÖYLÄ!

Team Sipsiprofessorit – Eeddspeaks & Vinkare

Sipsiprofessorit-joukkue koostuu kahdesta sipsikonkarista, Eeddspeaksista ja Vinkareesta eli Eetusta ja Villestä. Etuna heillä on vuosien snacksien napostelun tuoma kokemus, unohtamatta visiittiä Taffelin tehtaalla muutaman vuoden takaa. Jo silloin pojat pääsivät kokeilemaan omien sipsimakujen ideointia, ja nyt vuosien jälkeen tästä unelmasta on tullut totta.

Sipsiprofessoreiden suunnittelema Taffel Krunts on ilmavanrapea maissityyny, jossa yhdistyy vihdoin American dipin sourcream, tomaatti ja sipuli tajunnanräjäyttäväksi kokemukseksi. Tätä snacksia kaikki ovat tietämättään odottaneet!

Seuraa tiimien tekemisiä:

www.taffeltime.fi

Lime Drizzle by Jäätyneet Nupit
TikTok: @jaatynytbanaaniofficial @nuppipaa

Haeoöylä by Perunapäät
YouTube: @mikirotta @boheemi

Krunts by Sipsiprofessorit
YouTube: @vinkare @eeddspeaks

Aiheet

Kategoriat


Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi