Ohita
Taffel tuo sipsihyllylle toivotun vegaanisen ZuustoSnacksin ja muita rapeita uutuuksia

Tiedote -

Taffel tuo sipsihyllylle toivotun vegaanisen ZuustoSnacksin ja muita rapeita uutuuksia

Taffel tuo kauppoihin pitkään toivotun vegaanisen vaihtoehdon perinteisen JuustoSnacksin rinnalle. Muita syksyn sipsiuutuuksia ovat Snacks Battlen voittaja Taffel Krunts sekä Avainlippu-tunnuksella merkityt Taffel Sweet Paprika ja Taffel Taff-Mex BBQ. Dippihyllyyn potkua tuo rakastetusta Furious-sipsistä innoituksensa saanut Furious-dippi.

Taffel ZuustoSnacks laajentaa vegaanisten snacksien valikoimaa

Taffel ZuustoSnacksit ovat täysin vegaanisia suikeroita, jotka maistuvat enemmän juustosnackseilta kuin Juustoukko olisi itsekään uskonut. JuustoSnacks -faneilta on jo pitkään tullut toiveita laktoosittomasta ja vegaanisesta juustonaksusta, ja nyt fanien toiveisiin on vastattu. Vegaaninen uutuussnacks on myös gluteeniton.

“Taffelilta on toivottu jo pidemmän aikaa erityisesti laktoosittomia JuustoSnackseja, mutta vegaanisen ruokavalion yleistyttyä ja hyvän reseptin löydyttyä teimme tuotteesta täysin vegaanisen. ZuustoSnacksin mausta saatiin niin hyvä, että joidenkin mielestä ne ovat jopa parempia kuin perinteiset JuustoSnacksit”, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Taffel Krunts palaa kauppoihin

Snacks Battlen voittajasipsi Taffel Krunts palaa kauppoihin entistäkin parempana! Taffel Krunts voitti viime vuoden lopulla Taffel Snacks Battlen, jossa kolme vaikuttajatiimiä kisasi keskenään parhaan sipsin suunnittelusta. Taffelin tuotekehittäjät loivat yhdessä Sipsiprofessorit-tiimin kanssa herkullisen Kruntsin, joka on gluteeniton tomaatin ja paprikan makuinen ilmavanrapea maissisnacks. Nyt kauppoihin saapuva Krunts on kisaversiosta paranneltu katuversio, jonka maku, muoto ja rapeus on hiottu täydelliseksi Taffel-fanien suihin.

Sipsiuutuuksiin kuuluvat myös vegaaniset, laktoosittomat ja gluteenittomat Taffel Sweet Paprika ja Taffel Taff-Mex BBQ -perunalastut, joille molemmille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Taffel Sweet Paprika on pehmeän ja hieman makean makuinen hienopoimitettu perunalastu, Taffel Taff-Mex BBQ -sipsin makumaailmana toimii BBQ:n ja tomaattisen salsan maukas yhdistelmä.

Tulisempi Furious-dippi ja Hunajapaahdettu manteli

Megasuosion saavuttanut Taffel Furious on rynnistänyt raivoisan rapealla rytinällä nyt dippipussiin. Tämä täysin poikkeuksellinen yhdistelmä jalapenoa, juustoa, sourcreamia ja sopivan tulista chiliä kehitettiin aikoinaan Taffel-fanien toimesta suuressa makuhaasteessa! Dippi on gluteeniton.

Taffel Hunajapaahdettu manteli on Taffel-manteleiden makeansuolainen talviversio. Tämän hunajapaahdetun ja sokeroidun, sekä kevyesti merisuolalla hivellyn talvimantelin maiskuttelu on parasta tunnelmallisina iltoina kynttilänvalossa.

The Original Taffel Fanipuotiin tulossa jouluisia fanituotteita

Taffel Yllärikalenterin sijaan Taffel panostaa tänä vuonna The Original Taffel Fanipuoti -verkkokaupan jouluiseen valikoimaan. Fanipuodin valikoimista löytyy jo nyt kaikenlaista kivaa, ja marraskuun alussa puotiin tulee myyntiin joulunodotukseen ja pukinkonttiin sopivia tuotteita, kuten Juusto Ukko -joulupaita, lakanasetti, palapeli, pelikortit ja Hearts-tossut!

Joulun rapeimmat fanituotteet löytyvät osoitteesta taffelpuoti.fi.

Ruokatoimittajat voivat olla yhteydessä Orklan viestintään uutuustuotenäytteistä: viestinta@orkla.fiAiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi